Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

3. motor sınavımda bende nihayet geçtim bi daha o stresi yaşamayacak olmak güzel birşey :))

bide direksiyon sınavında kaç hakkımız var öğrenebilirmiyim ??

3. motor sınavımda bende nihayet geçtim bi daha o stresi yaşamayacak olmak güzel birşey :))

bide direksiyon sınavında kaç hakkımız var öğrenebilirmiyim ??

Canım sen şuan 3. sınavına girdiğin için 3 hakkın var direksiyon için (tabi bu hafta sonu direksiyon sınavına girmediysen). Kaybedersen eğer 2. dosyayı açtırıcaksın. Bütün sınavlara tekrar gireceksin tabiki 2. dosya açılırsa yerimseniben

ben daha direksiyon sınavına hiç girmedim bu cumartesi ilkine girecektim fakat acil bir işim çıktı giremiyeceğim o hakkım sınava girmiş gibi yanıyor değil mi?

Tatlım demekki kurstan kursa fark var. Bizim hocalarımızın elindeydi sonuçlar ve sınav günü öğlen 12 de aradığımda sonucumu öğrendim. Canım bizim hocamızda bazı kişilere geçersin derken bazılarına çekimser bir ifade kullandı.. Ve öğrendiğime göre o gün sadece 1 kişi kalmış direksiyon sınavından :ecrin_bebek:
Geçmiş olabilirsin yani.. Sonucunu mutlaka paylaş burada, umarım geçersin :Saruboceq:

Sadece stop ettirdiysen kalacağını sanmam.Ben de stop ettirmiştim hatta kalkış sinyalini de vermeyi unutmuştum ama geçmiştim=)

çok haksızlık kalmışım ne yazık ki (
stop ettiren diğer arkadaş geçmiş
ve benden daha kötü kullananlar geçmişler sınavı
üstelik onlarınki çok kısa sürdü
bn geri manevrayı da ii kullamıştım
çok adaletsizlik yapıyorlar
bu işler komisyondaki müfettişin vicdanına kalmış
çok dikkat etmek gerek ...aksi takdirde kul hakkına giriyorlar
acaba farkındalar mı
hem maddi hemde manevi olarak zarar uğruyoruz
eğer ki diğer komisyonda olsaydım keisn geçerdim..
o bölümde olanların hepsi geçmişler
kalanlarsa biizm komisyondan
o da bana denk düştü..
şimdi 2 ay sonra tekrar girecem
Allah tan bir manilik çıkmazsa
zaten 1. hakkım ölmüştü sınava girememiştim sağlık nedenlerimden dolayı
şimdi 2. sttresi tekrar yaşayacam
geçenlere kazasız belasız günler diliyorum
dua ile

gercekten çok üzüldum.böyle haksızlıklar oluyormuş.neyse kısmet diğer donemde aırsınız

Tatlım çok üzüldüm doğrusu..
Müfettişin insiyatifine kalmış oluyor genellikle..
Umarım ikinci denemende geçersin cnm.. Yürekten diliyorum bunu herkes için.
Kazasız belasız günlerde kullanırız inşallah :Saruboceq:

kızlar bende yeni yazılmayı düşünüyorm da kursa hani bi ara stajyerlik gelicek diyolardı yaa 2 yıl stajyer sürücü olcakmışız geldi mi o?gelmediyse hiç vakit kaybetmeden yazilcam

Yazılı sınav direksiyon sınavı hiçbişeymiş diyorum resmen eziyet çekiyorum ehliyeti elime alabilmek için emniyeti ayrı trafik tescili ayrı bi ben bukadar uğraşmışımdır heralde .

kızlar bende yeni yazılmayı düşünüyorm da kursa hani bi ara stajyerlik gelicek diyolardı yaa 2 yıl stajyer sürücü olcakmışız geldi mi o?gelmediyse hiç vakit kaybetmeden yazilcam

kbra bende suan ehliyet kursuna gidiyorum böyle bir kanun cıkacakmıs ama henüz cıkmadı bize kurs hocamız söyledi ordan biliyorum henüz cıkmadığını bence de eger almak istiyorsan kanun cıkmadan al ehliyetini derimmbilmiyorumkismile

Son düzenleme:

teşekkür ederim cnma.s. çıktı çıkıcak diyorlardı vakit kaybetmeyeyim o zaman bende yazlym hemen

yarın direksiyon sınavım var inş geçerim :))

inş. geçersiniz
başarılar sana
bn kaldığım için 2 ay sonra tekrar geçecem
müfettiş pank yaptıdı bana
bişey söylerse sakın aldırmayın
kalmam işine yaradı sanırım
gelecek sefrde inş. başka komisyonla karşılaşırım

bişey soracam kızlar bnm anlamadığım
dieksiyon sınavından kalınca ne kadar zaman sonra tekrar direksiyonadan sınava giriliyor
bn 2 ay sonra tekrar girecem çok uzun zaman gibi geldi bana
sorduğumda kurs yerine bu böyledir..diğer yazılı sınavından sonra olurr dediler
tam olarak anlam veremedim
2 ay sonra önmli işim var ne yapacam şaşırdım

malesef direksiyon sınavından kaldım kızlar
malesef diyorum çünkü
direksiyon derslerine gitme gereksinimi duymayacak kadar iyi araba kullanıyorum
sadece 1 kez gittim derse direksiyon hocası gelmene gerek yok 100 alırsın dedi
düşünün bugün sınav yerine eşimi arabayla ben götürdüm
lakin bugün benim sınava girdiğim arabadan tam 12 bayan arkadaşımla beraber sınavdan bırakıldım
ben de dahil olmak üzere herkes şokta 15 gün sonra 2. sınav var lütfen dua edin ((((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…