Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

burda(konyada)kurs ücreti 200 ila 300 arası değişiyor kursuna göre...
400 de trafiğe veriliyor sınav ücreti de içinde hemen hemen 600 ü buluyor tatlım...

800 falan gidiyor B sınıfı için

teşekkrler arkadşlr ben kursa yazılmadan önce iyice sürmeyi öğreniyorum çoğu şeyi öğrendmde bide şu bayırda arabayı kaydrmadan kaldırmayı öğrensm eşm cımasızz trafkte öğretiyo bide hayırlısı artık hepimize

dünden beri sürekli test çözüyorum motorun çoğu sorusunu ezberledim devamlı test yapınca soruları ezberliyo insan :bbo: sınav giriş kartımıda aldım hayırlısı inş:Saruboceq:

hadı bakalımmmm ınsallah sınavı gecıcezzzz ve burda soruları berber yanıtlıycazz kızlar unutmadan yanıza bos kagıt alınnn cevapları yazınn sınavdan sonra ben hangı sıkkı yaptımm ıkılemınde kalmasınız ve burda hep berberrr yanıtlarızzz

bneım 400 kurs ucretı 230 trafık 110 da sınav gırıs ucretlerı bu kıadr benım toplam 790 mal oluyo

bende almadan önce trafiğe kapalı yerde çalışıyorum
ilk bindiğimde sadece göstergelere bakıyordum:kedi:
ikinci denememde göstergeye bakmadan sürebildim ve direksiyon tutmayı öğrendimdelikafadulden
üçüncü denememde de sanırım aynaları kullanmayı öğrenirimnaniknanik
eşime ayna görevi yapmaktan gına geldide...
ondansonrakim tutar beni

hatıcecım bende konyadayım:):):) sen hangi kurstasın

tatlım ben kutsa yazılmadım daha
gözde sürücü kursuylaa görüştüm sadece
20 haziranda dersleri başladı gidecektim ama bi aksilik oldu
bi dahaki kayıtlara inşallah başvuracağım:hulya:
bende bu sırada kullanmayı öğreniyorum:kedi:

son 1 gün kaldı kızlareyvahedigeldismile
cuma günü ne yaparsak kar
hele benim gibi çalışamayanlar ne yapacak acaba
kitabı elime almamla 2 kızmın ikisi birden saldırıyorlar üstüme biri kitabı biri kalemi kapıp kaçıyor
evde bi halimiz var ki sormayın
işin kötüsü ben kursada gitmedim:çok üzgünüm:
kurs saatleri bize uymadı
offff ne olur geçsek şu sınavı baya bi soru çözdüm ama soru çözmeyle olmuyor bu iş çalışamadım işte

çok heyecanlıyım inş çalıştığım yerlerden çıkar eyvahedigeldismile derste hocalar sınavda en çok sorulan soruları işaretletmişti onlara gözattım motor sorularının çoğunu ezberledim gibi inş kolay sorular olur kalemlerimi hazırladım yazmaz bozulur falan bi kaç tane alcam yanıma delikafadulden

cnm ya zahmet olmazsa soruları yazarmısın nolur ben kursa gitmedim kendim çalıştım

çok kötü değildi sınavım ama sonuç ne olur bilemiyorum inşallah herkes geçer
ne zaman belli olacak acaba bilen var mı?
valla ben çalışmadığım halde kolay diyorsam çalışanların fullemesi gerekiyor
genelde eski yıllarda çıkan sorular çıkmıştı
hakkımıza hayırlısı artık görücez neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…