kizlar yarin sabah sinavim var insbilmiyorumkismile güzel haberlerle dönerim leptop üzerinden sorular ve hemen belli olucak ins kazanipkaydirigubbakcemile5( kazanmadigim) dua edin
sagolll bitanemheyecan yapma sakın.kolay geçer emin ol.allah yardımcın olsun şimdiden.demek hemen belli olucak ne güzel biz haftalarca bekledik burda....
insallah canim sira ona gelir,zemuszemus ilk 3 denememi yaptim bakalim gereye 17 kaldi bakalim simdilik iyi gidiyorum, herseyin hayirlisi versin rabbim instebrikler canım.direksiyonuda verdinmi kim tutar seni...
tesekkürler canimolumunekankayizsmile evet canim cok dogru gercekten zor cok ince ayrintilara önem veriliyor ins yüzümün akiyla cikarim bu isten yerimsenibenyerimsenibentebrikler canım,almanya da ehliyet sahibi olmak türkiyeden daha zor diyorlar umarım direksiyon sınavını da başarıyla verirsin::))))))
canim tabiki burayla ora farkli olabilir ben kitaptan degilde test türü sorulardan calistim girdigim 30 sorudan motorla ilgili sorularda cikti ama genelde trafik agirlikliydi orda nasil tabiki tam bi bilgim yok....Seydacım motor zor dıyorlar ama
canim tabiki burayla ora farkli olabilir ben kitaptan degilde test türü sorulardan calistim girdigim 30 sorudan motorla ilgili sorularda cikti ama genelde trafik agirlikliydi orda nasil tabiki tam bi bilgim yok....
canim yinede ins zorlanmadan atlatirsin bu stresli dönemi basarilar simdiden olumunekankayizsmile
moralin yüksek olursa canim ins hayirlisiyla alirsin inanya arkadaşlar sizin buraya yazdığınız destek verici cümleler beni acayip etkiliyorr teşekkürlerrr
:1hug:BENIDE BENIDEopuyorumnanaktan
bende henüz gitmedin geri geri bakalim ne yapacagimvalla ben direksiyon sınavında ilkinden kalmıştım :) geri geri gidemediğim için
hadi hayirli olsun canim simdi trafiktesin artiksakın korkmayın sorular hep aynı.motor hiç zor deil sadece ezber yapmanız yeter.zor olan ilkyardım tamamıyla mantık işi.netten bol bol geçmiş soruları çözün.bide kitaptaki sorulara bakın.ben kursa gitmedim evde de pek çalışamadım kızım çok yaramazda:))ama tüm sınavlardan 90 üstü aldım.haftayada ehliyetimi alıyorum emniyetten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?