Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

kizlar yarin sabah sinavim var insbilmiyorumkismile güzel haberlerle dönerim leptop üzerinden sorular ve hemen belli olucak ins kazanipkaydirigubbakcemile5( kazanmadigim) dua edin

heyecan yapma sakın.kolay geçer emin ol.allah yardımcın olsun şimdiden.demek hemen belli olucak ne güzel biz haftalarca bekledik burda....

heyecan yapma sakın.kolay geçer emin ol.allah yardımcın olsun şimdiden.demek hemen belli olucak ne güzel biz haftalarca bekledik burda....
sagolll bitanem
delikafaduldendelikafaduldengectim:teytey::teytey:gectim:teytey::teytey:

Son düzenleme:
tebrikler canım,almanya da ehliyet sahibi olmak türkiyeden daha zor diyorlar umarım direksiyon sınavını da başarıyla verirsin::))))))

tebrikler canım,almanya da ehliyet sahibi olmak türkiyeden daha zor diyorlar umarım direksiyon sınavını da başarıyla verirsin::))))))
tesekkürler canimolumunekankayizsmile evet canim cok dogru gercekten zor cok ince ayrintilara önem veriliyor ins yüzümün akiyla cikarim bu isten yerimsenibenyerimseniben

bilmiyorumkismilekızlar slm benıde alın aranıza bende temmuz 3 te sınava gırcem ama korkuyorm calsıtıgım için derslere falan gidemıyom

bende derslere gitmicem cnm evde ve internette kendim çalışıyorum taaa 2008 in sorularını çıkarttım onlarada çalışıyorum çok hırs yaptım kendime

kizlar merhaba bende evde calistim derslere katilmadim sadece ilk yardim kursuna gittim oda mecburiydi hic korkmayin cok basitti 30 sorudan hepsini yaptim ben ,öyle zor degil sorular ins sizlerde kazanirsinizyerimseniben

Seydacım motor zor dıyorlar ama
canim tabiki burayla ora farkli olabilir ben kitaptan degilde test türü sorulardan calistim girdigim 30 sorudan motorla ilgili sorularda cikti ama genelde trafik agirlikliydi orda nasil tabiki tam bi bilgim yok....
canim yinede ins zorlanmadan atlatirsin bu stresli dönemi basarilar simdiden olumunekankayizsmile

sagol cnm bnmŞenizŞeniz

sakın korkmayın sorular hep aynı.motor hiç zor deil sadece ezber yapmanız yeter.zor olan ilkyardım tamamıyla mantık işi.netten bol bol geçmiş soruları çözün.bide kitaptaki sorulara bakın.ben kursa gitmedim evde de pek çalışamadım kızım çok yaramazda:))ama tüm sınavlardan 90 üstü aldım.haftayada ehliyetimi alıyorum emniyetten.

ya arkadaşlar sizin buraya yazdığınız destek verici cümleler beni acayip etkiliyorr teşekkürlerrr
moralin yüksek olursa canim ins hayirlisiyla alirsin inan

BENIDE BENIDEopuyorumnanaktan
:1hug:

valla ben direksiyon sınavında ilkinden kalmıştım :) geri geri gidemediğim için
bende henüz gitmedin geri geri bakalim ne yapacagim

hadi hayirli olsun canim simdi trafiktesin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…