Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

ah ah nerde be canım ulaşsada söylese valla..

canım nette var ama motor hocamız demişti.
motor 40 soru 12 yanlış 28 doğru yaparsan 70 alırsın
trafik 50 soru 15 yanlış 35 doğru yaparsan 70 alırsın
ilkyardım 30 soru 8 yanlış 22 doğru yaparsan 70 alırsın.

her soru 3.3 felanmı ne demişti ya motor bu şekilde idi ama diğerlerini tam net olmayabilir.

mevcan bence bukadar strese sokma kendını bak ben hıç kursa bıle gıtmedım dogru durust calışamadım bıle kımler aldı senmı alamıcaksın.hadı az kaldı basarılar sana

merhaba arkadaslar....allah herkesin yardimcisi olsun...sau araba kullanmak hakikaten cok stresli bir is yeni baslayanlar icin..ben yazili sinavi basariyla gectim ve suan direksiyon dersleri aliyorum...ilk baslarda hem ogretmenim hem de benn cok umutsuzdum,resmen stres yapiyordum ve sirf bu yuzden basaramiyordum....en onmeli sey strese girmemek ve kendinden emin olmak,kendine biraz guvenip heyecanini engellersen inanin oluyor...ben simde ana caddede surmeye basladim.amadebriyaj ve freni henuz iyibasamiyorum.bu ne kadar moralimi bozsada basaracagima inaniyorum...ve herkeste buna inanmali.....hadi bakalim kolay gelleee...

bence bayanlar ehliyet almalı ben yaşımı doldurduğum gibi aldım mesela trafiğe ilk çıktığımda bacaklarım titriyordu ama çok çabuk alıştım. zaten yavaş yavaş refleks haline geliyor kullanmak
sınava gireceklere başarılara.s.

ben aldım ehliyeti :) 2009 yılında trafik :96 saglık:100 ve direksiyon : 80 motor dersınde sınava sormadı :) cunku h sınıfım oldugu ıcın ınş. sızde alırsın.

evet kızlar sabah ilk dersim vardı ve herşey mükemmeldi.ne kadar stresli olduğumu yazmıştım sabah ise hiş stres yapmadım kısaca anlatayım size;

sınava gireceğimiz yere götürdü hocam bizi 2 kişiydik.diğer arkadaş araba kullanmayı bilen biri olduğu için bana ağırlık verdi.ilk 1 saat arabayı anlatacaktı ama saolsun eşim sayesinde teoride herşeyi bildiğim için hoca çok güzel vakit kaybetmeden kullanalım o halde dedi.sınav sırasında şunlara dikkat et diye anlattı ve arabayı çalıştırdım.sürdüğümüz yer 2 kilometre civarında dikdörtgen şeklinde bi tarafı otoban bi tarafı boş arazi olan bi yer.arabayı çok rahat kaldırdım.ilk turumda heyecan yaptım azcık.hocam direksiyonu tut ay ay diye bağırdım ama:))hoca no panik devam et dedi.2.tur çok rahattım.bol bol rampa çıktım ve indim,keskin virajlarda döndük bol bol kamyon ve acemi şöför solladım.hatta 3 vitese kadar çıkıp hızım 60 oldu hoca hız yok yavaş dedi durdurdu.hiç istop etmedim tabii hatalarım oldu sinyalle birlikte bol bol kornaya bastım:))arada arabayı salladım ama yinede güzeldi.hatta usta bi şöför virajı alamadı arabayı üzerime kırdı o refleksle debriyaj ve freni basıp arabayı yavaşça durdurdum.hocam bile tebrik etti beni.hadi bakalım evin yakınmış bizi evine götür dedi normal trafiğe soktu orda az panikledim ama yinede büyük bi sorun olmadan evime kadar getirdim arabayı.ben inince diğer akadaş kullanacaktı.hocam ilk sefer olmasına rağmen çok iyisin dedi.1 saatten fazla kullandım araba.yarın sabah yine dersim var acaip sabırsızım.
bu arada daha direksiyon sınavına malum çok var.son zamanlara kalırsak derslerde yoğunluk oluyormuş.her seferde 4 öğrenci gidiyormuş.benim gibi erken olursa hoca herkesle rahat ilgileniyor bilginiz ola.

bu arada sınav yerleri belli olmuş.

bide size komik bi şey hoca hız göstergesinde olsun gözün sınavda 50 yi geçme dedi.ok dedim bakıyorum bakıyorum araba hep 20 de:))ya hocam o kadar gaza basıyorum bu araba niye 20 yi geçmiyor dedim.meğersem ben salak devir göstergesine bakıyormuşum:))rezil oldum tabii...

:)))))

benim de dün ilk direksiyon dersim vardı.
hoca bana seni çalıştırmama gerek yok sen zaten çok iyisin dedi
valla ben de gurur duydum ama ne güzel araba sürüyodum keyfinden mahrum kaldım

tünaydın kızlar.bugün yine dersim vardı.bu sefer ben yanlızdım.dünden daha iyiydim bugün hoca bile şaşırdı.geri geri gittik.kaldırım kenarına ve iki araba arasına park ettik.5 tane duba arasında 10 tur zikzak çizdik.yorucu ama çok zevkliydi.hoca normalde bunları her öğrenciye yaptırmıyoruz.sen boş yolda iyisin daha fazlasına gerek olmadığı için öğreticem sana dedi.bi dahaki ders haftaya o zamanda dik rampada arabayı durdurup tekrar çalıştırıp geri kaçırmamayı öğretirim dedi.sen ne yaptın sabaha kadar araba mı sürdün dünden beri çok geliştirmişsin kendini dedi.

tek sıkıntımız sınav zamanı burası mahşer yeri gibi hep peşpeşesiniz sen iyi olsanda öndekinin hatası yüzünden hata yapıyorsunuz bu yüzden çok kalan oluyor dedi.umarım böyle bi sorun olmaz bakalım.

Motor sorularını biraz söylesin sana :))

Bir de kızlar bir şey soracaktım şimdi bizim 70 puan almamız için

Kaç netimizi çıkması gerekir eyvahedigeldismile

ehehhehe seni burda da yakaladım hatunum Şeniz
ben 4 yıl önce aldım ehliyeti bi motordan 100 aldım diğerleri 80 90dı
direksiyondan da 90la geçmiştim
bi araba delisi olarak aşağı olsa yakışmazdı zati
ama maddem topiiği işgal ediyorum yararlı bişey diyim
diyeceğim o ki gittiğin kurs iyiyse sadece dinleyerek ve kitaptaki soruları çözerek aldığım puanlardır bunlar, direksiyonumsa zaten kullandığım için iyiydi buyrunnnnnnnnn

ayy hepinize başarılar canlarımm demeyi unutmuşum :kedi:

Teşekkür ettik bebeeemmm :))

ben de kıçımı kaldırıp bir motor çalışamadım.Öfff keşke başlamasaydım ders mers

göresim yok :gitme:

kızlar ben kursa yazıldım ama hiç gitmedim motor 80 trafik 92 ilkyardım 87 direksiyon 80di benim sadece direksiyon derslerine gittim çünkü boş alanda kullanmıştım daha önce yani kitaptan çalışarak ve test çözerek geçebilirsiniz korkmayın derim ben sınavdan hepinize tekrardan başarılara.s.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,sınava bir hafta kaldı bizim dersler de bir hafta devam edecek,dersler biter bitmez sınav.mahsuru olur mu bilmiyorum ama hani şu ders videolarını yayınlayan bir sürücü kursu var trafik,motor,ilkyardım hepsini hoca çok güzel anlatıyor videolarda yalnızca trafik yarım,ama motor ve ilkyardım tam müfredat ben açıp izliyorum çok güzel oluyor sizde bir bakın isterseniz zirve motorlu taşıtlar sür.kursu diye bakın çok işe yarıyor valla..bu arada sınav yerleri belli oldu ben tam evimin bitişiğindeki lisede sınava giriyorum çok büyük tesadüf oldu::))))))))herkese başarılar diliyorum arkadaşlar inşallah hepimiz geçeriz.

evinin bitişiğimi ne güzel olmuş benim ki hiç bilmediğim bir yerde
artık eşimle okulu sabahın köründe aramaya başlarız herhalde o gün ...
bu arada ilkyardım derslerini öğrenmem lazımdı turnike murnike hiç bilmiyorum
saol canım bilgilendirdiğin için
bu arada 2 gün kaldıııııı....

sınava 2 gün kaldı.herkese başarılar diliyorum.17 nisanda burda buluşmak üzere..allah hepimizin yardımcısı olsun.

Yaaa kızlar ben çok çalışamadım o yüzden acayip korkmaya başladım

Umarım kolay gelir sorular da yapabilirim öffffffffff Çok üzgünüm çoook

valla benimde çalıştığım söylenemez
bilmem napıcam
Allah yardımcımız olsun gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…