evet kızlar sabah ilk dersim vardı ve herşey mükemmeldi.ne kadar stresli olduğumu yazmıştım sabah ise hiş stres yapmadım kısaca anlatayım size;
sınava gireceğimiz yere götürdü hocam bizi 2 kişiydik.diğer arkadaş araba kullanmayı bilen biri olduğu için bana ağırlık verdi.ilk 1 saat arabayı anlatacaktı ama saolsun eşim sayesinde teoride herşeyi bildiğim için hoca çok güzel vakit kaybetmeden kullanalım o halde dedi.sınav sırasında şunlara dikkat et diye anlattı ve arabayı çalıştırdım.sürdüğümüz yer 2 kilometre civarında dikdörtgen şeklinde bi tarafı otoban bi tarafı boş arazi olan bi yer.arabayı çok rahat kaldırdım.ilk turumda heyecan yaptım azcık.hocam direksiyonu tut ay ay diye bağırdım ama:))hoca no panik devam et dedi.2.tur çok rahattım.bol bol rampa çıktım ve indim,keskin virajlarda döndük bol bol kamyon ve acemi şöför solladım.hatta 3 vitese kadar çıkıp hızım 60 oldu hoca hız yok yavaş dedi durdurdu.hiç istop etmedim tabii hatalarım oldu sinyalle birlikte bol bol kornaya bastım:))arada arabayı salladım ama yinede güzeldi.hatta usta bi şöför virajı alamadı arabayı üzerime kırdı o refleksle debriyaj ve freni basıp arabayı yavaşça durdurdum.hocam bile tebrik etti beni.hadi bakalım evin yakınmış bizi evine götür dedi normal trafiğe soktu orda az panikledim ama yinede büyük bi sorun olmadan evime kadar getirdim arabayı.ben inince diğer akadaş kullanacaktı.hocam ilk sefer olmasına rağmen çok iyisin dedi.1 saatten fazla kullandım araba.yarın sabah yine dersim var acaip sabırsızım.
bu arada daha direksiyon sınavına malum çok var.son zamanlara kalırsak derslerde yoğunluk oluyormuş.her seferde 4 öğrenci gidiyormuş.benim gibi erken olursa hoca herkesle rahat ilgileniyor bilginiz ola.
bu arada sınav yerleri belli olmuş.
bide size komik bi şey hoca hız göstergesinde olsun gözün sınavda 50 yi geçme dedi.ok dedim bakıyorum bakıyorum araba hep 20 de:))ya hocam o kadar gaza basıyorum bu araba niye 20 yi geçmiyor dedim.meğersem ben salak devir göstergesine bakıyormuşum:))rezil oldum tabii...
Motor sorularını biraz söylesin sana :))
Bir de kızlar bir şey soracaktım şimdi bizim 70 puan almamız için
Kaç netimizi çıkması gerekir eyvahedigeldismile
merhaba arkadaşlar,sınava bir hafta kaldı bizim dersler de bir hafta devam edecek,dersler biter bitmez sınav.mahsuru olur mu bilmiyorum ama hani şu ders videolarını yayınlayan bir sürücü kursu var trafik,motor,ilkyardım hepsini hoca çok güzel anlatıyor videolarda yalnızca trafik yarım,ama motor ve ilkyardım tam müfredat ben açıp izliyorum çok güzel oluyor sizde bir bakın isterseniz zirve motorlu taşıtlar sür.kursu diye bakın çok işe yarıyor valla..bu arada sınav yerleri belli oldu ben tam evimin bitişiğindeki lisede sınava giriyorum çok büyük tesadüf oldu::))))))))herkese başarılar diliyorum arkadaşlar inşallah hepimiz geçeriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?