- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
Evet canım hayırlısı..Canım saol tabi sınav parası içinde değil toplamda tam 615 liram gitmiş olacak kurs müdürüyle açıklamalı konustum nereye nekadar verilicek diye hayırlısıyla alırız inşallah:teytey:
Hım ilginç bir uygulama oklava ama yardımcı olur evet.Vites değiştirmek bana şimdi çok zor geliyor zaten ya bilmediğim için...İnşl erkek gibi kullanırım şu arabayı...Bende 9 sene önce aldım ehliyetimi trafik ve sağlık çok kolay aslında ezber yaptınızmı iş basit.
Motora dikkat edin çok şaşırtmacalı sorular çıkmıştı o zaman.
İmkanı olan daha önceden direksiyon dersi alsın çok faydasını görürsünüz.
Vites değiştirirken dikkat edin araba sallıyor resmen .
Oklavayı alın elinize bacağınızın arasına koyun vites atmaları kolay öğrenirsiniz hocalar söylemişti.
Hım evet faydası olur canım ama benim ilk önce dersleri almaya başlamam lazım galiba..benimde korkulu rğyam motor :teselli:internetten anlatımlı motor derslerini indirdim çok faydası oluyo
peki Hollandada ehliyet kursuna giden varmi,bana biraz bu konuda bilgi verebilirmi,geri ben simdi istiyom ama esim hamile oldugum icin istemiyomafoldumbendogumdan sonra iyisallah,,,hepinizinde ALLAH yardimcisi olsun,bide ben cok heycanli bi insanin,herseyi yapsam bile,bu heycanimdan kaybederim gibime geliyo,fakat direksiyon basina gecince hic bise kalmiyo diyolar,bana biraz bilgi verin kizlar,,opuyorumnanaktan
Kızlar direksiyon sınavında yapmayacağınız tek şeyi söyleyeyim sizlere
Müfettişler arka koltukta oturuyorlar ve sizleri konuşturuyorlar tabi cevap veriyorsunuz.
Kesinlikle arkaya dönüp konuşmayın onlarla nede dikiz aynasından bakıp cevap verin.
Sadece gözünüz yolda olsun ve konuşun acayip puan kırıyorlar bundan dolayı.
Bir arkadaş yapmış kızmışlar hatta neden arkana dönüp cevap verdin diye.
Teşekkürler canım bunu paylaştığın için,önemli bir konu..
benim en büyük korkum motordu.ama en kolayı kesinlikle motor kaydirigubbakcemile3 tamamen ezber yapmanız gerekiyo.ben motordan 98 almıştım..
Gerçekten ezber mi yapmak gerekiyor çalışsak olmazmı?
Gerçekten ezber mi yapmak gerekiyor çalışsak olmazmı?
hem ezber hem çalışmak lazım
çok şaşırtmacalı sorular çıkmıştı motordan bize
bir örnek size
hangisi motorun parçalarından biridir diyor
cevap yazıyorsun
aynı soru tekrar çıkıyor
ceva şıkları biraz daha değişik oluyor
Kızlar direksiyon sınavında yapmayacağınız tek şeyi söyleyeyim sizlere
Müfettişler arka koltukta oturuyorlar ve sizleri konuşturuyorlar tabi cevap veriyorsunuz.
Kesinlikle arkaya dönüp konuşmayın onlarla nede dikiz aynasından bakıp cevap verin.
Sadece gözünüz yolda olsun ve konuşun acayip puan kırıyorlar bundan dolayı.
Bir arkadaş yapmış kızmışlar hatta neden arkana dönüp cevap verdin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?