Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

Ders limiti belli ve bence sıcağı sıcağına olması daha güzel 30 ocakta sınavım var ve en son dersimi 11 aralıkta aldım mecburen de unutacağım için araya bir özel ders alacağım..

Ders limiti belli ve bence sıcağı sıcağına olması daha güzel 30 ocakta sınavım var ve en son dersimi 11 aralıkta aldım mecburen de unutacağım için araya bir özel ders alacağım..

bak hiç bu açıdan düşünmemiştim teşekkürler vereliniortak

ama sorun şurda bize kurs yetkilileri şöyle demişti.sınav sonuçları açıklanır sonra iki hafta eğitim veririz.sonra da direksiyon sınavı olur,bu sefer niye böyle oldu anlamadım :uhm:

çok aceleye gelmesi beni biraz zora soktu.yine de hayırlısı.

yani ben yetersiz olacağım endişeleniyorum esasında.

Geçen herkesi tebrik ediyorum a.s.
Benim;
İlkyardım:93
Trafik:94
Motor:93
Sırada direksiyon sınavı var.İnşallah onu da başarıyla atlatacağız :dance:

arkadaşlar size bişey soracgım daha önce demiştim ben geçtm ama oglum kaldı diye bugün kursa gittim kurstan dedilerki oglum çin 40 tl bankaya 50 tl elden kursa vermem gerekiyormuşonlar kalanlar için ayrıca sınav düzenliyormuş.biz 40tldışında başka bir ücret olmadıgını söyledik ama onlar bu 50 lirayı toplayıp il milli egitim müdürlügüne verdiklerini söyledi.özellikle izmirde kursa gidip bu konuda bilgisi olan varmı ?birde kurs bana direks,yon sınavı haftaya cumartesi başlıyor isim listesie göre çagrılacagımızı söyledi bu sınav bütün heryerde aynı tarihdemi yoksa heryerin ayrı ayrımı oluyor lütfen cevap verirseniz memnun olurum.birde ben direksiyon sınavına girecegim eger kursla ters düşersem acaba beni direksiyon sınavında bırakma gibi bir olay olabilirmi

meb teki 2010 sınav tarihlerine bakarsanız daha net bilginiz olur

teşekkür ederim ben kendim motordan kalırım diye düşünürken oglum kaldı duyan herkes şaşırıyor

ehliyet kursunda yeni birşey çıkacağı konusuluyordu ehliyet kursuna gittikten sonra da direk ehliyet verilmeyecekmis 2 3 sene stajyer olarakmı ne kullanılacakmıs ve yanında biriin bulunması gerekecekmiş araba kullanırken falan böyle birsey olup olmadıgını bilen varmı??

Arkadaşlar bben de geçtim sınavı, ama direksiyon dersi alamadım cunku hem kurs yogundu hem de benim yogunlugum vardı, simdi ben direksiyon dersi alıp, direksiyon snawına girebilirim değil mi?

sevgili kajmer tabiki evet, dersler bitmediyse hemen katılın.
bilmediği halde direksiyon eğitimine gelmeyenleri biraz zor geçiriyorlarmış duyduğuma göre(kurs yetkilisi söyledi)

kızlar bizim direksiyon sınavı bu pazar.
ve direksiyon eğitimine pazartesi başladık (
umarım geçerim.

slm bayanlar...bende geçtm sınavı bzmde direksiyon sınavı 24 ndymiş pazartesi günü başlıcm direksiyona :1rolleyes:

sınav bu pazarmı daha beni direksiyon dersine çağırmadılar

bizim için sınav bu pazarmış malesef eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
eger sizin sınav pazar günü olsaydı muhakkak daha önceden çağırılrardı eğitime.
demek ki her ilde farklı tarihlerde oluyormuş.
en azından 1 hafta daha uzasaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…