Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

netertua canım gerçekten 5 ocaktamı açıklanacak sonuçlar hani 11 ocakta açıklanacaktı bana cvp yazarsan sevinirim. yeni yazılan arkadaşlarıma kolaylıklar dilerim. kıslar bence kitabada çalışın,

evet kesin 5 ocakta açıklanacakmış.

motorun sesini hiç duyamıyorumki kaydirigubbakcemile3 motorun sesini duyduğumda artırmammı lazım vitesi onları öğrenemedim:1no2: 1 haftalık eğitimlerini veriyolar diğer 34 eğitim sınav sonuçlarına göre belli olcakmış kalanlara verilmicekmiş.soru ve cevaplara bakmıştım büyük ihtimal geçerim bi aksilik çıkmazsa inş.

ankara_ankara ;aracı ilk 1. vitesle çalıştırıyoruz ya 1-2 dk sonra araçta bi kasılma oluyor,değişik bir ses geliyor motordan,bu vitesi büyütmen gerektiğini ifade ediyor ve 2 ye takıyoruz.Aslında aracı çalıştırıp biraz ilerleyince hemen 2'ye almak gerekiyor.

ben vites olayını sesle degılde hızıma bakıpta ayarlıyorum o an ses gelmıyor aklıma
Şuan her arabaya bınışımde gözum hız sevıyesı ve viteste çokta zevklı oluyor tabıkı zamanla sesle degıştırırız vıtesı

kızlar bugün 5,günüm direksiyonda 1 saat eğitim görüyoruz ilk zamanlar daha iyiyidi git gide daha panik ve heyecan yapıp kötü kullanıyorm..vites ve hız olayında sorun yok geri geri gitmede ve şu kavrama olayında soru var dönüşlerde korkuyorum direksiyona hakimiyet olayım azz..off offf kalmasam bari

ben de smilatör eğitimi alıyorum.alıştırma aşamasından şehiriçi moduna geçtik.
süperdi.
ben zaten smilatör var diye o kursa yzılmıştım.ve buna değdi gerçekten.

hadi bakalım 2 gün kaldı sınavların açıklanmasına.bi açıklansın bizde öyle başlıcaz direksiyona artık ne ara öğreteceklerse çok merak ediyorum:))

kıslar bugün ayın 4 dü:) gece 12 den sonra sonuçlar belli olurmu? birde sınav sonucunu öğrenen bana öğrendiği linkin adresini özel mesajla gönderirse çok sevinirim sakın unutmayın olurmu=?

sevgiler...

valla ben anlamadım kurs 8inde açıklanıcak dedi meb 11 burdaki arkadaşlarda yarın açıklanıcak diyolar

ya bende yarın açıklanıcak diye seviniyodum 11 miymiş meb öyle diyorsa aynı tarihte açıklar neyse bir hafta daha beklicez artık

meb 11 ocak diyor, ama kıslar burda 5 ocak diyince bende şaşırmıştım. o zaman hangisi doğru bir hafta dahamı bekliyeceğiz

KIZLAR SORULARA bakıp azçok geçip geçmediğinizi anlayabilirsiniz ben öyle yaptım aldım kağıdı kalemi soruları okudum şıkları okudum hangisi yaptığımı yazdım zaten en sonada cevap anahtarını koymuşlardı doğru mu yanlışımı çaıkarttım içim rahat şuan biliyorum geçtim çünkü..hani yanlış hatırladıklarım olduysa da az yanlış çıkarttığım için pek değişiceni sanmıyorum..en azından içinize su serpilir.

kurs bana 5 ocak demişti,sonra başka bir kursun yetkilileri de 5 ocak demişti.
herhalde meb sonradan takvimi değiştirdi.
hayırlısı olsun.
geç olsun güç olmasın :)

Kızlar bu neya herkes 250-300 yazıldım kursa dıyor benım yaŞadıĞım yerde 750 den aŞaĞısı deĞıl bakalım bende bun yaz gıdıcem kursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…