Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

kizlar ben yurtdisinda oldugum icin bilemiyorum..ekim donemine kayit olsam ne kadar suruyor tam olarak?kayitlar ekim ortasinda mi?birde once sozlu kisim mi goruluyor uygulama sonra mi isleyisi nasil kursun?bilgi verirseniz cok sevinirim...a.s

Ben bu akşam başlıycam Ekimde Sınavım var işte.
Önce SAna gösteriyorlar tüm dersleri sonra sınavları herhangi bi ehliyet kursuna bakarsan
Sınavları belli zamanlarda oluyıor,

Ben bu akşam başlıycam Ekimde Sınavım var işte.
Önce SAna gösteriyorlar tüm dersleri sonra sınavları herhangi bi ehliyet kursuna bakarsan
Sınavları belli zamanlarda oluyıor,

ewet baktim gitmeyi dusundugumde 2008 yilinin vardi..onunda sinavi araliktaydi bu senede ayni olmaz umarim cok uzun zaman cunku.bende bilmedigim icin net bilgi almak istiyorum.ona gore simdiden burada herseyi hallederim..

Her iki ayda bir sınav oluyor ben agustosta girmişti ekimde var sonra aralıkta var her sene aynı aylarda ve hatta neredeyse aynı günlerde ehliyet yazılı sınavı oluyor ardından açıklanınca geçenler direksiyon sınavına giriyor.

Merhaba, ehliyetimi ben de aldım 3 gün önce =)

söylemeden geçemicem bu arada konu başlığında anlatım bozukluğu var
...

şimdi nası:)))
ya direksiyon dersi kötü gidiyo gibi ya debriyaj ve fren ayarı yapmak zor oluyor bazen((

yarın direksiyon sınavı var çok heyecanlıyım ya....

bende ehliyet almak istiyorum ama hep ertelemek zorunda kaldım
bu ekimde girerim sınava dedim yine olmadı aralıkta da olmayacak
kaldım bi sonraki yıla o da inşallah bi umut
borçlar çok olunca bu tür isteklerimi ertelemek zorunda kalıyorum hep :çok üzgünüm:

Nerede başlıyorsun canım

ankaranın ilçesindeyim ben canım bakalım 1 haftayı devirdik ama iş cıkıslarında gittigim için ilk dersi kacırıyrm hep 24 ekimde inşş hepimiz geceriz tüm derslerden ben encok direksiyondan korkuyorum :1ninca:

yarın direksiyon sınavı var çok heyecanlıyım ya....

bugün sınav oldun yada olacaksın şu saatlerde heralde.. nasıl geçti bekliyoruz cnm ..inş yaparsın sen ztnyerimseniben

bugün sınav oldun yada olacaksın şu saatlerde heralde.. nasıl geçti bekliyoruz cnm ..inş yaparsın sen ztnyerimseniben

Canım heyecandan emniyet kemerini unuttuğumdan 90 aldım.Ama nihayet bitti şükür...

Canım heyecandan emniyet kemerini unuttuğumdan 90 aldım.Ama nihayet bitti şükür...

onu unutmasan bundan da 100 alırdın sen..olsun güzel bi puanla geçmişsin ..tebrik ederim cnm...

kızlar bişey sorcam,

Ben haftaiçi çalıştığım için haftasonu kursuna yazılıcam. Ancak buradaki kurslarda direksiyon eğitiminin hafta içi olduğunu söylüyolar. haftasonu cumartesi zaman ayırmaya çalışırız dediler. çok saçma değil mi?

Benim bir arkadaşımda haftasonları müsaitti çalışıyordu.Direksiyona hep haftasonu çıkmıştı canım.Hangi kursa yazıldın?

kızlar stajer sürücü kursu dönemi ne zaman başlıyor biliyomusunuz?

bende ehliyete gideceğim ve küçük bebeğim var o yüzden haftasonları gideceğim..artık almak ve trafiğe çıkmak istiyorum yaa..bi nasip olmadı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…