Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

ıyi canım ne güzel atlatmışsın işte darısı bize bakalım..

ben bugün direksiyon sınavı oldum:icecream: kendime göre iyiydim..hocam da genel olarak iyiydin dedi.. geçerim die umuyorum ama bakalım sonuçlar nolcak fisfisfis

ben bugün direksiyon sınavı oldum:icecream: kendime göre iyiydim..hocam da genel olarak iyiydin dedi.. geçerim die umuyorum ama bakalım sonuçlar nolcak fisfisfis

Ay ne güsel canım atlatmışsın umarım geçersin.Darısı bize ..sonucu bize bildir ok?

Ay ne güsel canım atlatmışsın umarım geçersin.Darısı bize ..sonucu bize bildir ok?

amin cnm ya çok saol..evet umarım kolaylıkla sende atlatırsın..ama yazılı sınavdaki başarıyı bekliyorum ben senden kaydirigubbakcemile3 öğrenince bildiririm tabikia.s

Bende öle bekliyorum kendimdenhocamada söyledim bunu inşl bakalım..

Kolay gelsin kızlar.. bende 5. ayda hollandada almıştım ehliyetimi.. şimdi türkiyedeyim burdada kullanıyorum artık.. ama nedense burda kadın sürücülerine şaşkın şaşkın bakıyorlar..

Kolay gelsin kızlar.. bende 5. ayda hollandada almıştım ehliyetimi.. şimdi türkiyedeyim burdada kullanıyorum artık.. ama nedense burda kadın sürücülerine şaşkın şaşkın bakıyorlar..

ewet burda önyargı var..kadın sürücü aman kaçın acemidir bu kesin yanlış yapar die bakılıyo..ya da öndeki araba hata yapsın bu ne ya kesin kadındır şoförü deniliyolmaz:
ya da sıkıştırıyolar falan:sinifsinif: ben de en yakın zamanda tek başıma kullanabilir hale gelirim inş:Saruboceq:

ben de ehliyet kursuna yazıldım dersler dün başladızemuszemus
hayırlı olsun canım başarılar senden de 100 bekliyoruz..zemuszemus

Evet ama yavaş yavaş aşılıyor canım çünkü bayağı bir çoğaldı bayan sürücüler.

kızlar 83 almışım direksiyon sınavından geçtim:dance: aslında daha ii olabilirdi ama varmış demek hatalarımCADIARZU

Merhaba, ehliyetimi ben de aldım 3 gün önce =)

söylemeden geçemicem bu arada konu başlığında anlatım bozukluğu var
...

Son düzenleme:
bende bu aksam baslıyorum kursa daha önce hiç araba kullanmıslıgımda yok bakalım nasıl olcak

eşim 2. kez kaldı trafikten.....24 ekimde yeni sınav umarım bu kez geçer ve ehliyetini alır sonrada ben başlıcam kursa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…