• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet Alma Süresi

mavikelebek34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
4.931
11.166
208
Konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim 😊

Şu korona kısıtlamalarından bir gün önce ehliyet sınavını geçmiştim. 10 gün önce dosyamı aldım kurstan, harç ücretlerini ödedim. Yalnız işten izin alamıyorum bu ara çok yoğun, nüfus müdürlüğüne gidilmesi için belli bir süre var mı?

Benim 1sene oldu daha almadım bu ay içinde alicam inşallah merak ettiğim bir konu bakayım bende cevaplara

Şu korona kısıtlamalarından bir gün önce ehliyet sınavını geçmiştim. 10 gün önce dosyamı aldım kurstan, harç ücretlerini ödedim. Yalnız işten izin alamıyorum bu ara çok yoğun, nüfus müdürlüğüne gidilmesi için belli bir süre var mı?
Aynı gün girmişiz sınava ben dosyamı da almadım henüz bekliyor bklm hayırlı olsun insAllah kolaylıkla ilerler süreç

2 yıl dolmadan almanız gerekiyor ben 2014 dosyami aldım trafiğe gituremedim çalışıyordum fırsat bulamadım sertifikam iptal edildi 2 yılı doldurduğu için yeni den aldım ihmal etmeyin o kadar paranız çöpe gitmesin

Kurslar bilerek bilgilendirmiyor zaman aşımı süresi olduğunu sertifikanizi aldıysanız biran önce ehliyet için başvuru yapın

Back
X