Ehliyet aldim ama araba kullanmaya korkuyorum

Sare1986

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
68
45
3
39
1 ay oldu ehliyet aldım ama araba kullanırken çok korkuyorum panik yapıyorum park sorunum var park edilen yerden geri çıkarken yönümü şaşıyorum çıkaramayrm bugün çıkamadim park ettiğim yerden bahçe teline çarptım arabayı😔 nasıl yenecegim korkumu panigimi hata yapınca hevesim kaçıyor vazgeçmekte istemiyorum

Tabii ki hata yaparak öğreneceksiniz. Kaza falan bile yapacaksınız hatta. Ben baya baya uçmuştum zamanında 😂😂
IMG_20200918_120129.webp

Jsjshshshsjsjshhshs

Hadii yaa🙈geçmiş olsun bende çok kötü hissediyorum sabahtan beri kendimi niye yapamıyorum niye böyle diye oluyor demekki

Daha yeniymişsiniz. Ama böyle böyle yeneceksiniz korkunuzu. Ben de ilk zamanlar kaldırıma çıkıp lastiği patlattım. Park halindeki araca çarptım ama eninde sonunda öğreniyorsunuz. Kazasız belasız sürüşler dilerim size.😊

Tabii ki hata yaparak öğreneceksiniz. Kaza falan bile yapacaksınız hatta. Ben baya baya uçmuştum zamanında 😂😂
Eki Görüntüle 2998977
Jsjshshshsjsjshhshs

Eki Görüntüle 2998977
Jsjshshshsjsjshhshs
Hadii yaa🙈geçmiş olsun bende çok kötü hissediyorum sabahtan beri kendimi niye yapamıyorum niye böyle diye oluyor demekki

Daha yeniymişsiniz. Ama böyle böyle yeneceksiniz korkunuzu. Ben de ilk zamanlar kaldırıma çıkıp lastiği patlattım. Park halindeki araca çarptım ama eninde sonunda öğreniyorsunuz. Kazasız belasız sürüşler dilerim size.😊
Çok teşekkür ederim pes etmek yok ozaman herkes bir yorum yapınca canım sıkıldı öylemi olur yok arabayı çarptın ben yaparım onu falan

Eki Görüntüle 2998977
Jsjshshshsjsjshhshs
Çok güzel bir park ediş dkdödçdjdöxşdşdö (birkaç gün sonra direksiyon sınavım olduğunu düşünürken yaptığım yorum)

1 ay oldu ehliyet aldım ama araba kullanırken çok korkuyorum panik yapıyorum park sorunum var park edilen yerden geri çıkarken yönümü şaşıyorum çıkaramayrm bugün çıkamadim park ettiğim yerden bahçe teline çarptım arabayı😔 nasıl yenecegim korkumu panigimi hata yapınca hevesim kaçıyor vazgeçmekte istemiyorum
Sakin olacaksınız öncelikle daha geniş yerlere park edeerek Park edeceksiniz mesela kendinize güvenmelisiniz trafikte herşey olabilir ona göre hesaplamalısınız aslında bende zamanla aştım sizde aşarsınız bahçe teline çarpıpta sakin bırakmayın devam edim öğrendiginiz zaman tam anlamıyla cok zevkli araba kullanmak🥰

Ohooo hemen pes ettin.
Konularında var.
Hatta kendime salak dedim, aptal dedim neler neler dedim.
Arabayı sürttüm de, bahçe kapısına da vurdum.
İyi sürttüm yani 4 kere felan :)
Şimdi ohooo yollar benim.

10 yil once aldim ehliyeti, 2 aydir aktif kullaniyorum:) Arabadan benden daha cok korkan birini tanimadim, emin ol sen de daha az korkuyorsundur. Korkunu at lutfen uzerinden, panikleme. Ben direksiyon dersi icin teklif aldim saatine 300 tl dediler :D O aksam aldim anahtari ciktim surtsem 300den az tutar diye :D yavas yavas gidelim iste sagdan sagdan zamanla aliscaz :D

Bir süre özel ders alacsksınız bunun başka yolu yok. Siz daha araba kullznmayı bilmiyorsunuz o yüzden bunları yaşıyorsunuz.

İyi öğrenin Arabaya öyle binin. Ne başkalarının canını yskın ne kendinizin!

14 senelik şoför olarak tek tavsiyem bol pratik. İnsan sürdükçe alışıyor ve güveni geliyor.
Ben 1 yıl asla park edemiyordum, zamanla hepsi oluyor. Sakın ufacık bir şeyden dolayı vazgeçme. Ben sol kapıyı içeri göçertmiş , sonra da rujumu tazeleyip yola devam etmiştim :D kapı açılmadı hatta sağdan indim.

4 yildir araba kullaniyorum bunun 3.5 yili otomatik vites son 6 ayi manuel. Wger kullandiginiz araba manuel ise zorlanmaniz cok normal. 3.5 yil hergun arac kullanip manuele gecis yapinca sanki hic araba kullanmamis gibi olmuştum. Wsim tekrar ders falan verdi bana ama nen 2 ay o arabayi kullanamadim. Direksiyona her oturdugumda sirtimdan soguk yerler akiyordu. Direksiyonu yumruklayip neden yapamiyorum diye agladigimi biliyorum. Ama sonunda hallettim 😃 simdi manuel vitesi sanki 4 yildir kullaniyor gibiyim. Bir kere de direge surtmustum arabayi. Surtunme sesini duyduktan sonra da durmadim nedense boydan boya mahvettim arabayi. Yani kısacası vazgecme 🙂 hepimizin basindam gecti ayni seyler.

4 yildir araba kullaniyorum bunun 3.5 yili otomatik vites son 6 ayi manuel. Eger kullandiginiz araba manuel ise zorlanmaniz cok normal. 3.5 yil hergun arac kullanip manuele gecis yapinca sanki hic araba kullanmamis gibi olmuştum. Esim tekrar ders falan verdi bana ama ben 2 ay o arabayi kullanamadim. Direksiyona her oturdugumda sirtimdan soguk terler akiyordu. Direksiyonu yumruklayip neden yapamiyorum diye agladigimi biliyorum. Ama sonunda hallettim 😃 simdi manuel vitesi sanki 4 yildir kullaniyor gibiyim. Bir kere de direge surtmustum arabayi. Surtunme sesini duyduktan sonra da durmadim nedense boydan boya mahvettim arabayi. Yani kısacası vazgecme 🙂 hepimizin basindam gecti ayni seyler.

Back
X