Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Türk olmanın kanıtıHaha kursa arabayla gıdıyodum ben (yanlıs oldugunu bılıyorum yuhalamayın) oyuzden ehlıyetı aldıgım ılk gun 4saatlık bı otoban yolculugu yaptım![]()
Ama ehliyeti aldım oo hemen gideyim diyemem değil mi ?Sizin kendinizi geliştirmenize , bol bol pratik yapmanıza bağlı.
Ehliyet alacağınız zaman sınavı geçebilmek için bol bol araba süreceksiniz, sınavı geçince de aynı şekilde devam ederseniz bir süre sonra rahatça trafiğe çıkarsınız . Mühim olan ehliyet sınavı sürecinden sonra çok ara vermemek.
Ha o 1.haftada kendı basıma kullanıyodum. Ilk ogrendıgım hafta ehlıyet almadan 1yıl onceydı 1yıl kacak olarak mahalle aralarında falan gezdım kursta oyle mahalle arası bıyerdeydı hatta bı kere polıs durdurdu benı allahım dedım sonum geldı meger sadece kemer kontroluymus ne yusuflamıstım beTürk olmanın kanıtı
Siz biliyormuşsunuz kullanmayı aslında kriter ehliyet değil de araba kullanmaya başladıktan ne kadar sonra diyeyim
Araba kullanabilmeyi acilen becerebilmem lazımHa o 1.haftada kendı basıma kullanıyodum. Ilk ogrendıgım hafta ehlıyet almadan 1yıl onceydı 1yıl kacak olarak mahalle aralarında falan gezdım kursta oyle mahalle arası bıyerdeydı hatta bı kere polıs durdurdu benı allahım dedım sonum geldı meger sadece kemer kontroluymus ne yusuflamıstım beama sımdıkı aklım olsa asla ehlıyetı almadan kontaga basmam cahıllık ıste. Ama trafıge cıkmadanda kurstan ogrendıgınle zor kuzum sen yavas yavas ak trafıge
Ayy hemde ona mecbur oldugunu hıssetmek ıgrenc sınır bozucu. Hamıleyım dıye heryere esım tasıyo o boyle barız hatalar yapınca asagı ındıresım gelıyo onu. Sende kullanmaya basladıgında en ıyı kendın kullanıyosun sanacaksınAraba kullanabilmeyi acilen becerebilmem lazım
Ya aslında biraz paniğim sanki dünyanın en zor şeyi bu gibi hissediyorum geciktim ya ehliyet için kendime çok kızıyorum alırsam diyorum ki zor diyorlar inşallah ilkinde alırım ufak ufak markete falan gideyim azıcık gezineyim öğreneyim sonra da bir cesaret yavaş yavaş trafiğe çıkayım çünkü bir yere giderken birilerinin seni götürmesini beklemek hoş değil be sinir bozucu
AY kesinlikle aynı fikirdeyimAraba kullanabilmeyi acilen becerebilmem lazım
Ya aslında biraz paniğim sanki dünyanın en zor şeyi bu gibi hissediyorum geciktim ya ehliyet için kendime çok kızıyorum alırsam diyorum ki zor diyorlar inşallah ilkinde alırım ufak ufak markete falan gideyim azıcık gezineyim öğreneyim sonra da bir cesaret yavaş yavaş trafiğe çıkayım çünkü bir yere giderken birilerinin seni götürmesini beklemek hoş değil be sinir bozucu
Merhaba arkadaşım. Zor da kime göre zor. Sana zor diyenler kullanıyorsa sen neden kullanamayasın. Dur sana kendimi anlatayım da yarın git al ehliyetini.Araba kullanabilmeyi acilen becerebilmem lazım