Gittiginiz doktor selim beyi taniyor mu ve bu tedaviyi destekliyor mu peki?Ben şu an kızımı başka dr a götürüyorum
Doktor selim bey 2005 yılında benim oğlumun tedavisini yaptı.18 ay sürdü tedavimiz.şimdi oğlum 13 yaşında ve hiç bir problemi yok.Allah Selim beyden razı olsun.çocuklarınızın gözde ne problemi varsa da mutlaka çözüme ulaştırıyor.ameliyat şaşılıkta giden bazı eksiklikleri yerine getiremiyor.ama onun tedavisiyle bu görme kayıplarına düzeliyoroğlum da 2 yaşından beri içe kayma var ve hipermetrop ve göz tembelliği var şuan beş yaşında gözünün biri 7 biri 8 numara oldu. kafayı yiyeceğiz götürmediğimiz doktor kalmadı son çaremiz kayseride doktor selim hüsrevoğlu diye bir doktor varmış bu doktor şaşılığı ameliyatsız aletlerle egzersizlerle düzeltiyormuş bu konuda azıcık da bilgisi olan lütfen paylaşşın çok çaresiz kaldık oğlumun gözleri sürekli ilerliyor
Ameliyatçı doktorselim hüsrevoğlu na gitmedik ama ankara da cumhur şenel adlı bir doktora gidiyoruz.
Gereksin gerekmesin her hastayı en az 3 ameliyatla tedavi etmeye çalışan ama edemeyen paraya doymamış doktorAmeliyatçı doktor
Cumhur beye bende gttim sasikikta uzman isim yapmis bi dr.agzindan miknatisla cvp aliyorusnuz ve 400lira gibi bi meblag veriyorsunuz.ameliyatinkacar yapar bilemem..bizde selim beyle yolumuza devam edyoruzGereksin gerekmesin her hastayı en az 3 ameliyatla tedavi etmeye çalışan ama edemeyen paraya doymamış doktor
Cumhur beye bende gttim sasikikta uzman isim yapmis bi dr.agzindan miknatisla cvp aliyorusnuz ve 400lira gibi bi meblag veriyorsunuz.ameliyatinkacar yapar bilemem..bizde selim beyle yolumuza devam edyoruz
BEn gec 10 gun icinde tedaviye baslicaz, ve 2 sene icinde gozlugu birkmis olucaz, hic bir doktor bunu yptirmiyor, gozluk gozu tembellestirmekten baska bisey degil, bence borc harc bulunup gidilmeli, kredi cekicez bizde, cok inandim ben bir surude ornekler var konustum herkezle, umarim bizde olumlu sonuc aliriz bu tedavi yonteminden
Arkadasim selim beye gittiysen lutfen biraz bilgi vetebillirmisin tedavi nasil gidiyorEn gec 10 gun icinde tedaviye baslicaz, ve 2 sene icinde gozlugu birkmis olucaz, hic bir doktor bunu yptirmiyor, gozluk gozu tembellestirmekten baska bisey degil, bence borc harc bulunup gidilmeli, kredi cekicez bizde, cok inandim ben bir surude ornekler var konustum herkezle, umarim bizde olumlu sonuc aliriz bu tedavi yonteminden
Esin arkasim benim cocugumdada goz tedavi konusinda bilgikaymasi var selim beye gittiysenBenim kizimda 6.5 yasinda kayma var iki gozundede, sesomu face de grupda okudugum kadariyla astigmat yada miyop faketmez gozluk numarasi egzersizle dusuyo ve sıfır laniyor
Peritaf arkadasim verdigin bilgilendirmeden dolayi cok sagol fakat bu konuyla ilgili sanal degil de bire bir telefonda gorusebilcegim birine ihtiyacim var, kafamda bazi soru isaretleri var, sen bana yardimci olabilirmisin, cok cikmazdayim[/QUOTE esin arkadasim selim beyle tedaviye badladinmi badladiysan nasil gidiyor lutfen yazarmisin
Arbin arkadasim selim beye tedavi oldunuz sanirim bu konuda konusabilirmiyiz lutfenDoktor selim bey 2005 yılında benim oğlumun tedavisini yaptı.18 ay sürdü tedavimiz.şimdi oğlum 13 yaşında ve hiç bir problemi yok.Allah Selim beyden razı olsun.çocuklarınızın gözde ne problemi varsa da mutlaka çözüme ulaştırıyor.ameliyat şaşılıkta giden bazı eksiklikleri yerine getiremiyor.ama onun tedavisiyle bu görme kayıplarına düzeliyor
merhaba dokturum selim bey tedaviye yeni başladım 20 yaşındayım ve dışa kayma var gözümde. selim bey seneye haziran gibi düzülecegni söyledi egzersizlerimi düzenli yaparsam. asla ameliyat ettirmeyin çocugunuzu ben selim beylede görüştüm bizzat 4-5 yaşlarında bi hastasının resmini göstermişti 6 ayda gözdeki kayma düzelmişti ama ben 20 yaşımda oldugum için tedavi daha uzun sürücek