egzersizle şaşılık tedavisini duyan ve uygulayan varmı lütfen acil cevap

Vermiş olduğum bilgiler işinize yaramadımı şehir olarak uzak değilseniz kayseriye selim beye kontrole gelin pardon sizin çocuğun gözündeki problem neydi

Esin hnm gibi meraktayim ben de..
Benim kizimda -2.50 astigmat var..gozluk takmayip egzersizlere baslarsak numaramiz sıfırlanir mi?
Bununla ilgili yasanmis gercek bir ornek var mi?
Esimi pek ikna edemiyorum ben de dusunceliyim tabiki..
Ve bu tedaviyi destekleyen baska doktorlar var mi? Esim baska doktorlara danisalim diyor ama olumlu seyler söyleyeceklerini sanmıyorum.

Evet aynı hastanedeler gittiğim dr bana gözlük takmaya devam etsin bendrn başkasında götürme dedi selim beyin egzersiz ücreti fazla geldi 2 yıllık tedavi sonucu astiğmat ve kayma düzelir dedi fakat 4800 tl anında havalr edilecek indirimde yapmıyorlar taksitte önce hesaba parayı yatırıyorsun sonra tedaviye başlıyorlar bende imkanım şuan için yok tavsiye üzerine başka dr a götürdüm şimdi içim çok rahat gözlükle devam ediyoruz

En gec 10 gun icinde tedaviye baslicaz, ve 2 sene icinde gozlugu birkmis olucaz, hic bir doktor bunu yptirmiyor, gozluk gozu tembellestirmekten baska bisey degil, bence borc harc bulunup gidilmeli, kredi cekicez bizde, cok inandim ben bir surude ornekler var konustum herkezle, umarim bizde olumlu sonuc aliriz bu tedavi yonteminden

Benim kizimda 6.5 yasinda kayma var iki gozundede, sesomu face de grupda okudugum kadariyla astigmat yada miyop faketmez gozluk numarasi egzersizle dusuyo ve sıfır laniyor

Doktor selim bey 2005 yılında benim oğlumun tedavisini yaptı.18 ay sürdü tedavimiz.şimdi oğlum 13 yaşında ve hiç bir problemi yok.Allah Selim beyden razı olsun.çocuklarınızın gözde ne problemi varsa da mutlaka çözüme ulaştırıyor.ameliyat şaşılıkta giden bazı eksiklikleri yerine getiremiyor.ama onun tedavisiyle bu görme kayıplarına düzeliyor

Gereksin gerekmesin her hastayı en az 3 ameliyatla tedavi etmeye çalışan ama edemeyen paraya doymamış doktor
Cumhur beye bende gttim sasikikta uzman isim yapmis bi dr.agzindan miknatisla cvp aliyorusnuz ve 400lira gibi bi meblag veriyorsunuz.ameliyatinkacar yapar bilemem..bizde selim beyle yolumuza devam edyoruz

Cumhur beye bende gttim sasikikta uzman isim yapmis bi dr.agzindan miknatisla cvp aliyorusnuz ve 400lira gibi bi meblag veriyorsunuz.ameliyatinkacar yapar bilemem..bizde selim beyle yolumuza devam edyoruz

B

Arkadasim selim beye gittiysen lutfen biraz bilgi vetebillirmisin tedavi nasil gidiyor

Benim kizimda 6.5 yasinda kayma var iki gozundede, sesomu face de grupda okudugum kadariyla astigmat yada miyop faketmez gozluk numarasi egzersizle dusuyo ve sıfır laniyor
Esin arkasim benim cocugumdada goz tedavi konusinda bilgikaymasi var selim beye gittiysen

Arbin arkadasim selim beye tedavi oldunuz sanirim bu konuda konusabilirmiyiz lutfen

Ben kayserideyim selim beye gittim tedaviye başlmadım. Fakat burada başlayan bi arkadaşın çocuğunun kayması daha çok ilerlemiş başka dr a götürrmek zorunda kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…