Tedavınız ne aşamadaa ???merhaba dokturum selim bey tedaviye yeni başladım 20 yaşındayım ve dışa kayma var gözümde. selim bey seneye haziran gibi düzülecegni söyledi egzersizlerimi düzenli yaparsam. asla ameliyat ettirmeyin çocugunuzu ben selim beylede görüştüm bizzat 4-5 yaşlarında bi hastasının resmini göstermişti 6 ayda gözdeki kayma düzelmişti ama ben 20 yaşımda oldugum için tedavi daha uzun sürücek
selim.beye ne icin gittiniz ve memnun kaldiniz mi bende cocugumu hipermetropluk icin.goturmek.istiyorummerhaba dokturum selim bey tedaviye yeni başladım 20 yaşındayım ve dışa kayma var gözümde. selim bey seneye haziran gibi düzülecegni söyledi egzersizlerimi düzenli yaparsam. asla ameliyat ettirmeyin çocugunuzu ben selim beylede görüştüm bizzat 4-5 yaşlarında bi hastasının resmini göstermişti 6 ayda gözdeki kayma düzelmişti ama ben 20 yaşımda oldugum için tedavi daha uzun sürücek
Merhaba ben de kizimin gozu icin dr selim beyle az once telefonda gorustum kizma ameliyata gun vermisti baska dr bend arastirdim selim beyi buldum bakis resimlerini attim whatsapdan egzersizle duzelecegini soyledi pazartesi gunu bekliyor gidicez bakalim hayirlisi herkeze gecmis olsunKımseee yokmuuuu bızıı okuyannn
Sukur yazan kisiler cikma basladi :))Merhaba ben de kizimin gozu icin dr selim beyle az once telefonda gorustum kizma ameliyata gun vermisti baska dr bend arastirdim selim beyi buldum bakis resimlerini attim whatsapdan egzersizle duzelecegini soyledi pazartesi gunu bekliyor gidicez bakalim hayirlisi herkeze gecmis olsun
Merhabalar, benim oglumda da sol gozde sasilik ve hipermetrop astigmat var. Istanbuldayim. Dünya gozde hangi doktora gittiniz ?Aylincimm şekerim sana sonuna kadar katılıyorum. benim küçük oğlumda da şaşılık problemi vardı sağolsun Dünya Göz derdimize deva oldu sağolsunlar.
Sorun değil anlıyorum siziBenim kafa gitmis panikten , yazmisin ya grubun adini