merhaba.oğlum da 2 yaşından beri içe kayma var ve hipermetrop ve göz tembelliği var şuan beş yaşında gözünün biri 7 biri 8 numara oldu. kafayı yiyeceğiz götürmediğimiz doktor kalmadı son çaremiz kayseride doktor selim hüsrevoğlu diye bir doktor varmış bu doktor şaşılığı ameliyatsız aletlerle egzersizlerle düzeltiyormuş bu konuda azıcık da bilgisi olan lütfen paylaşşın çok çaresiz kaldık oğlumun gözleri sürekli ilerliyor
mrb arkadasımmm selım husrevogluna gttınızmı???? bızde maıllestık bebegın n sag sol durus sası duumunu fotolayın dedı...suan durumu nedır bebegınızın...doktorun yaklasımı nasıldı bız ankarada unlu bı sası dr daha gttık ısmı aklımda dgl amelıyat demstı.ama % 30 duzelmeme sansıda avr dedıı...cok belırgın dgl ama zamanla artacakmıss..yanı dıkkatylı olmasam farkınd aolmazdık dyebılrıım..ama bu egzersız durmunu merak edıyroumm..bıze egzerssız verılmedı cunku.oğlum da 2 yaşından beri içe kayma var ve hipermetrop ve göz tembelliği var şuan beş yaşında gözünün biri 7 biri 8 numara oldu. kafayı yiyeceğiz götürmediğimiz doktor kalmadı son çaremiz kayseride doktor selim hüsrevoğlu diye bir doktor varmış bu doktor şaşılığı ameliyatsız aletlerle egzersizlerle düzeltiyormuş bu konuda azıcık da bilgisi olan lütfen paylaşşın çok çaresiz kaldık oğlumun gözleri sürekli ilerliyor
merhaba.
benim kızımda da göz tembelliği ve kayma var. internetten araştırırken selim hüsrevoğlu dikkatimi çekti. siz de bahsetmişsiniz. siz selim hüsrevoğlu na tedavi için gittiniz mi acaba?
ben gitmeyi düşünüyorum. bi dönüş yaparsanız sevinirim.
merhaba dokturum selim bey tedaviye yeni başladım 20 yaşındayım ve dışa kayma var gözümde. selim bey seneye haziran gibi düzülecegni söyledi egzersizlerimi düzenli yaparsam. asla ameliyat ettirmeyin çocugunuzu ben selim beylede görüştüm bizzat 4-5 yaşlarında bi hastasının resmini göstermişti 6 ayda gözdeki kayma düzelmişti ama ben 20 yaşımda oldugum için tedavi daha uzun sürücekoğlum da 2 yaşından beri içe kayma var ve hipermetrop ve göz tembelliği var şuan beş yaşında gözünün biri 7 biri 8 numara oldu. kafayı yiyeceğiz götürmediğimiz doktor kalmadı son çaremiz kayseride doktor selim hüsrevoğlu diye bir doktor varmış bu doktor şaşılığı ameliyatsız aletlerle egzersizlerle düzeltiyormuş bu konuda azıcık da bilgisi olan lütfen paylaşşın çok çaresiz kaldık oğlumun gözleri sürekli ilerliyor
Dunya gözde kime gidiyorsunuz. Benim kizimda da hem goz tembelligi var hem de hipermetropoğlumda
Mrblar tedavıye başladınızmı??Doktorun adı yanlış olmuş selim hüsrevoğlu olacak.
Slm husrevogluna gttınızmı?merhaba.
benim kızımda da göz tembelliği ve kayma var. internetten araştırırken selim hüsrevoğlu dikkatimi çekti. siz de bahsetmişsiniz. siz selim hüsrevoğlu na tedavi için gittiniz mi acaba?
ben gitmeyi düşünüyorum. bi dönüş yaparsanız sevinirim.
Husrevogluma gttınjzöı??sağol marbella rabbim senin çocuğuna da şifa versin bu kayserideki doktoru internetten siz de araştırabilirsiniz belki işe yarar bilmiyorum doktora email attık cevap bekliyoruz