egzersizle şaşılık tedavisini duyan ve uygulayan varmı lütfen acil cevap

merhaba dokturum selim bey tedaviye yeni başladım 20 yaşındayım ve dışa kayma var gözümde. selim bey seneye haziran gibi düzülecegni söyledi egzersizlerimi düzenli yaparsam. asla ameliyat ettirmeyin çocugunuzu ben selim beylede görüştüm bizzat 4-5 yaşlarında bi hastasının resmini göstermişti 6 ayda gözdeki kayma düzelmişti ama ben 20 yaşımda oldugum için tedavi daha uzun sürücek
Tedavınız ne aşamadaa ???

merhaba dokturum selim bey tedaviye yeni başladım 20 yaşındayım ve dışa kayma var gözümde. selim bey seneye haziran gibi düzülecegni söyledi egzersizlerimi düzenli yaparsam. asla ameliyat ettirmeyin çocugunuzu ben selim beylede görüştüm bizzat 4-5 yaşlarında bi hastasının resmini göstermişti 6 ayda gözdeki kayma düzelmişti ama ben 20 yaşımda oldugum için tedavi daha uzun sürücek
selim.beye ne icin gittiniz ve memnun kaldiniz mi bende cocugumu hipermetropluk icin.goturmek.istiyorum

selim.hüsrevogluna giden bilen var mi lutfen..kizim 2 bucuk yasinda.7 ve 7,5 hipermetrop cikti.selim beye goturmek istiyorum.

Kımseee yokmuuuu bızıı okuyannn
Merhaba ben de kizimin gozu icin dr selim beyle az once telefonda gorustum kizma ameliyata gun vermisti baska dr bend arastirdim selim beyi buldum bakis resimlerini attim whatsapdan egzersizle duzelecegini soyledi pazartesi gunu bekliyor gidicez bakalim hayirlisi herkeze gecmis olsun

Baska dr lar ne dedi ccey benim kizim 5 yasinda 3.75 ve 3.5 hipermetrop 6 AYDIR PROF A gidiyoruz bize sonunda ameliyat dedi bi coguda bunu diyecek eminim husrevoglunu buldum egzersizle hallediyormus denemekte fayda var ben kauserideyim dr da burdaymis

Merhaba ben de kizimin gozu icin dr selim beyle az once telefonda gorustum kizma ameliyata gun vermisti baska dr bend arastirdim selim beyi buldum bakis resimlerini attim whatsapdan egzersizle duzelecegini soyledi pazartesi gunu bekliyor gidicez bakalim hayirlisi herkeze gecmis olsun
Sukur yazan kisiler cikma basladi :))
Kayseride olmanizda i selim beyle surekli irtibatta olursunuz..bizde egzerusze basliycas..aletleri bekluyoruz

Aylincimm şekerim sana sonuna kadar katılıyorum. benim küçük oğlumda da şaşılık problemi vardı sağolsun Dünya Göz derdimize deva oldu sağolsunlar.
Merhabalar, benim oglumda da sol gozde sasilik ve hipermetrop astigmat var. Istanbuldayim. Dünya gozde hangi doktora gittiniz ?

5 yasinda kizima rutin muayene icin gittigimizde -2.50 astigmat gözlük verdiler..normalde gormesinde bir sıkıntı gormedik biz yani..
istanbulda oturuyoruz selim bey kayseride..oraya gitmeden bizi muayene etme durumu olur mu?
onunla tedaviye baslayan oldu mu? olumlu sonuclar aldiniz mi?
lutfen cevap verin..gozluksuz gormdkten bahsediyor kendisi..mumkun mu yani kizima gözlüğü takmiyim mi..:/

erda85 cansu26 ne olur bi bilgi yazin selim husrevogluna muayne oldunuzmu egzersiz care oldumu , cok caresizim ne olur beni blgiledirirmisiniz ve 4800 lira istendi

Ben kızımı götürdüm uygulamış olduğu egzersiz 2 yıl devam eden bir süreç imkanınız varsa 4800 tl ücret tedaviye görüşüp başlamanızı tavsiye ederim ayrıca bu tedavi için facede oluşturulmuş grup var üye olup daha detaylı bilgi alabilirsiniz ortoptik tedavi çocukları diye bir grup şimdiden geçmiş olsun

Ne olur bilgisi olan varsa yazsin acil, selim husrevogluna gidip egzersiz yaptiran varmi cocuguna

Peritaf simdi gordum yazini daha, kizin simdi iyimi gozluk kullanmayi biraktimi, facede ki grupu nasil bulabilirim

Yazdım grubun ismini ortoptik tedavi çocukları diye arama yaparsanız çıkar orada tedavi olan kişiler çok hrpsi selim beyin hastaları

Peritaf arkadasim verdigin bilgilendirmeden dolayi cok sagol fakat bu konuyla ilgili sanal degil de bire bir telefonda gorusebilcegim birine ihtiyacim var, kafamda bazi soru isaretleri var, sen bana yardimci olabilirmisin, cok cikmazdayim

X