egzersizle şaşılık tedavisini duyan ve uygulayan varmı lütfen acil cevap

Ben kayserideyim selim beye gittim tedaviye başlmadım. Fakat burada başlayan bi arkadaşın çocuğunun kayması daha çok ilerlemiş başka dr a götürrmek zorunda kalmış
O arkadaşınız tedaviyi 3 ayda bıraktığınıda yapamadığını da söyledi mi acaba.bana söyledi çünkü

merhaba dokturum selim bey tedaviye yeni başladım 20 yaşındayım ve dışa kayma var gözümde. selim bey seneye haziran gibi düzülecegni söyledi egzersizlerimi düzenli yaparsam. asla ameliyat ettirmeyin çocugunuzu ben selim beylede görüştüm bizzat 4-5 yaşlarında bi hastasının resmini göstermişti 6 ayda gözdeki kayma düzelmişti ama ben 20 yaşımda oldugum için tedavi daha uzun sürücek

O arkadaşınız tedaviyi 3 ayda bıraktığınıda yapamadığını da söyledi mi acaba.bana söyledi çünkü
ben bu işin içine girdim fakat hiç birsekilde oglumda faydasını gormedim.tam tersine egzersizleri tam yapturmama rağmen oğlumun gözündeki kayma acayip arttı.böyle insanlara kimse inanmasin. zaten yapılan iş saklı gizli yapiliyo.para bi evhaniminin üzerine yatiyo. doktorun bu egzersiz konusunda bir bilgisi yok.sorulan sorulara bile cevap veremiyor

ben bu işin içine girdim fakat hiç birsekilde oglumda faydasını gormedim.tam tersine egzersizleri tam yapturmama rağmen oğlumun gözündeki kayma acayip arttı.böyle insanlara kimse inanmasin. zaten yapılan iş saklı gizli yapiliyo.para bi evhaniminin üzerine yatiyo. doktorun bu egzersiz konusunda bir bilgisi yok.sorulan sorulara bile cevap veremiyor
Ben bu insanlarla 2 yıl tedavi yaptım çocuğuma.gayet ahlaklı çalışan bir doktor.bu tip karalamaları genelde tedaviyi yapamayan ailelerde duyuyoruz.yüreğiniz varsa isminizle çıkıp alenen yaşadıklarınızı ispatlayın bizlere.elimde çocuğumun tedavi öncesi ve şimdiki halinin tüm resmi kayıtları mevcut.paylaşabilirim.sizden de bekliyorum sözlerinize inanabilmek adına.

telefonda tedavi olacak kimsenin fotolarini istiyormus fiyati 6 bin 300 tl
Ben bu insanlarla 2 yıl tedavi yaptım çocuğuma.gayet ahlaklı çalışan bir doktor.bu tip karalamaları genelde tedaviyi yapamayan ailelerde duyuyoruz.yüreğiniz varsa isminizle çıkıp alenen yaşadıklarınızı ispatlayın bizlere.elimde çocuğumun tedavi öncesi ve şimdiki halinin tüm resmi kayıtları mevcut. Arbin bu yontemlecocuk gozlukten kurtuldumu eger senin icin uygunsa paylasabilirmisin

telefonda tedavi olacak kimsenin fotolarini istiyormus fiyati 6 bin 300 tl
hic muayene etmediği hastaların fotoğraflarına bakıp tedavi etmeye kalkisiyo varmı böyle bir mantık.çaresizlikten insan inanıyormus.bende inandım umutlandim cocigumun gözü duzelir sandim.ama hayatimin hatasini yapmisim.

kayserideki bu doktoru bende cocugum icin cok arastirdim. hatta grup var ortoptik tedavi cocuklari adi altinda gruba uye oldum.yaklasik subattan beri takip ettim.bir kac hastadan baska gelisme yok.400kusur uye var ama yazanlar 3kisi 5kisi ayni kisiler.sizde gruba uye olun ve okuyun. hep olumlu seyler yazilio OLUMSUZLAR grup yonetici tarafindan SİLİNIYOR. oyuzden saniyorsunuz ki olumsuz hic bisey yok.ben bi sasilik doktorunun yazdigi yorumlara denk gelmistim ertesi gun YOKTU. ogunden sonra benim icin bu grup bitmistir.yalan dolan.ÖNEMLI gozluk numaralari dusuyor cocuklarin goz numaralari ayni kalior.lutfen Biz anneler boyle sahtekarlara inanmayalim

kayserideki bu doktoru bende cocugum icin cok arastirdim. hatta grup var ortoptik tedavi cocuklari adi altinda gruba uye oldum.yaklasik subattan beri takip ettim.bir kac hastadan baska gelisme yok.400kusur uye var ama yazanlar 3kisi 5kisi ayni kisiler.sizde gruba uye olun ve okuyun. hep olumlu seyler yazilio OLUMSUZLAR grup yonetici tarafindan SİLİNIYOR. oyuzden saniyorsunuz ki olumsuz hic bisey yok.ben bi sasilik doktorunun yazdigi yorumlara denk gelmistim ertesi gun YOKTU. ogunden sonra benim icin bu grup bitmistir.yalan dolan.ÖNEMLI gozluk numaralari dusuyor cocuklarin goz numaralari ayni kalior.lutfen Biz anneler boyle sahtekarlara inanmayalim
ortoptik tedavi diye bi tedavi var.ama bu doktor bunun nasıl yapılacağını kesinlikle bilmiyor.çocukları resmen deneme tahtası yapıyor.bu gruptaki çoğu kişiye ulaştım fakat herkes tedirgindi benim gibi.hatta gruba çocuğumun kayması duzeliyo diye yazmis.ama sonra çocuğunun gözü donmus

ortoptik tedavi diye bi tedavi var.ama bu doktor bunun nasıl yapılacağını kesinlikle bilmiyor.çocukları resmen deneme tahtası yapıyor.bu gruptaki çoğu kişiye ulaştım fakat herkes tedirgindi benim gibi.hatta gruba çocuğumun kayması duzeliyo diye yazmis.ama sonra çocuğunun gözü donmus
bu tedaviye başladıktan 4 ay sonra çocuğunun gözü donmaya başlamış.doktor hastalariylakesinlikle muhatap olmuyo.tlflara cevap vermiyo.ama onlara sorsan hata hep annelerde ya tam yaptiramiyosun yada çok yaptirmussin goz yorulmuş.hep aynı cevap.çünkü verecekleri başka cevap yok.

bu tedaviye başladıktan 4 ay sonra çocuğunun gözü donmaya başlamış.doktor hastalariylakesinlikle muhatap olmuyo.tlflara cevap vermiyo.ama onlara sorsan hata hep annelerde ya tam yaptiramiyosun yada çok yaptirmussin goz yorulmuş.hep aynı cevap.çünkü verecekleri başka cevap yok.

Ortoptik bolumu olan hastanelerde var bir arkadas 10 gunde 10 da 2 olan gorusu 10da 4 e cikarmis fiyatida daha uygunmus

zaten bu ortoptik tedavi sadece goz tembelligi ve sabit sasiliklara iyi gelior.ama bu kayserideki doktor hem hipermetobu hem miyobu hemde astigmati sifirliycagini iddia ediyor.ama sonuc alan kimse YOK. gozun yapisi egzersizle degismezki.hipermtropta goz kucuk egzersizle buyumez miyopta goz buyuk egzersizle goz kucutulemez.Lutfen dikkatli olun

goz tembelliginiz varsa cocuklarin gozlerini kapatin ve tembel gozu aktif bir sekilde calistirin.legolar yapsin yapbozlar yasina uygun surekli gozu calistirin.oturup saatlerce cocuk tv izlemesin.parklarda evde bos bos gezmesin

Doktor selim bey 2005 yılında benim oğlumun tedavisini yaptı.18 ay sürdü tedavimiz.şimdi oğlum 13 yaşında ve hiç bir problemi yok.Allah Selim beyden razı olsun.çocuklarınızın gözde ne problemi varsa da mutlaka çözüme ulaştırıyor.ameliyat şaşılıkta giden bazı eksiklikleri yerine getiremiyor.ama onun tedavisiyle bu görme kayıplarına düzeliyor
Doktor selim bey 2005 yılında benim oğlumun tedavisini yaptı.18 ay sürdü tedavimiz.şimdi oğlum 13 yaşında ve hiç bir problemi yok.Allah Selim beyden razı olsun.çocuklarınızın gözde ne problemi varsa da mutlaka çözüme ulaştırıyor.ameliyat şaşılıkta giden bazı eksiklikleri yerine getiremiyor.ama onun tedavisiyle bu görme kayıplarına düzeliyor
siz zaten selim hocayla calisan bayan olmalisiniz.ortoptik tedavi cocuklari grubunda herkesin mukadder hanima sorun dedigi sizinde herkesin messenger ina telefon numarasini yazdiginiz bu tedavide neler olacagini anlattiginiz bayan olmalisiniz
.bu tedaviyi kabul eden herkes hastaneye bi ucret odemiyor.Tum para bi bayanin uzerine yatiyor.bu bayanda siz olmalisinz cunki oglu ice kayma olup duzeldigini iddia eden ve uzerinden bukadar yil gecmis tek insan sizsiniz.gruba uye olan herkes bilir bunu. oyle degilmi.

siz zaten selim hocayla calisan bayan olmalisiniz.ortoptik tedavi cocuklari grubunda herkesin mukadder hanima sorun dedigi sizinde herkesin messenger ina telefon numarasini yazdiginiz bu tedavide neler olacagini anlattiginiz bayan olmalisiniz
.bu tedaviyi kabul eden herkes hastaneye bi ucret odemiyor.Tum para bi bayanin uzerine yatiyor.bu bayanda siz olmalisinz cunki oglu ice kayma olup duzeldigini iddia eden ve uzerinden bukadar yil gecmis tek insan sizsiniz.gruba uye olan herkes bilir bunu. oyle degilmi.
hayır yaniliyosunuz tedavide neler olacagini ikna edip parayı hesabına yatirana kadar anlatiyo.para hesabına yatinca herşey bitiyo.aklınıza tedavi hakkında bisey takilirsa kitabı ac oku cevabını aliyosunuz.yani herşey dereyi geçene kadar

X