Egzemaya are bulunamad?

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.170
16
arkadaşlar benim kardeşime doktor egzema demişti. ellerinde var kaşıntı ve kabuk bağladı artık.ne kullandıysak geçmedi. başka ne sürebiliriz acaba?senağlama

selam 5,5 yıldır elimde egzema var
2 çocuğum var
sebebi sadece stres
çikolata kahve ve çaya bi süre ara verin bi deneyin acaba alerjik mi

egzama gecmiyor
ufacik da olsa biyerden hortluyor stres tetikliyor bende.
bi de deterjanlar, yumusaticilar ve yediklerimiz etkenmis.

ekonat ıle alakalı yurt içi ve yurt dışında birçok bilinçli insan tarafından kullnaıldığını gördüm.hem egzema sedef ve daha bir sürü cilt rahatsızlığı için alternatif bir ürün..

ayrıca çamaşır bılaşık saç temizliklerinde de öneriliyor...önce kaynaklardan makaleleri okumak sonra bazı kaynakları araştırmak ve en sonunda ürüne denemek gerekli sanırım.ben bu ara olumlu şeyler duydum ürün hakkında sipariş verdim ..tavsiye ederim..

kızlar bu egzama geçse bile bi süre sonra tekrarlıyor yapmamız gereken egzamalı bölgeyle çok ilgilenmemek yani sürekli orayı kontrol etmeyin çok yağlı yiyeceklerden asitli içeceklerden uzak durun ve stresten uzak durun bu çok önemli egzama nasıl bi kabustur ancak yaşayan bilir geçmiş olsun Allah hepimize sağlık versin

Arkadaşlar bu egzama sedef denilen hastalıklar tabi ki öncelikle dış etkenlere dikkat etmek gerekiyor ama önce içeriden tedaviyi başlatmak gerekiyor..yani karaciğerden gelen bir rahatsızlık türüdür bunlar..benim size tavsiyem kombuçay diye bir çay sirkesi var.. onu kullanmanız.. direk karaciğeri yeniliyor.. sadece karaciğer değil.. bu çayı içtiğiniz anda vücüdünuzda ne gibi bir rahatsızlık varsa onu buluyor ve de tedavi etmeye başlıyor..bu söylediklerimi yabana atmayınız.. daha fala bilgi için benimle iletişime geçin lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…