• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları egzama

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
mavisssss bende haftada uc defa sabah aksam surdum iyi geldi..ama asil iyi geldigini dusundigum sey avene nin urunleri ve letiAT4 diye bi krem,,her gecen gun daha iyi oluyo,, benim kiziminda cok kotuydu hic gecmicekmis gibi geliyodu..cok sukur iyi locoid 1 ay kullandim sonra biraktim tekrarladi,,sonra baska bi dioktor bu yazdigim urunleri verdi..yine tekrarliyo ama her seferinde fark edilir derecede. azaliyo.ben cok rahatladim letiAT4 bilmiyorum bulabilirmisin ama avene nin urunlerini eczaneye ve doktoruna bi sor.

ayni sorun bizde de var. once yuzunde basladi. doktor o zaman anne sutundeki hormonlardan oluyor, bir sure sonra gecer demisti. ama kollarinda ve bacaklarinda olmaya basladi. en son kontrole gittigimizde egzama dedi. yagli bir krem verdi. gunde birkac kez surmeme ragmen fayda etmiyor. cok uzuluyorum. surekli elleri yuzunde. iki dakika bakmasam yeni bir cizik oluyor. kasiniyor herhalde onun icin yapiyor diyorum. internetten arastirdim, 8 bebekten birinde gorunuyormus egzama. buyudukce gecer yaziyordu. ama ben de sabredemiyorum. cok da uzuluyorum. cemredeniz bir krem onermis. o kremi kullaninca gecti diyorsun ya tekrarliyor mu zamanla? yoksa kremi hergun kullanmaya devam mi ediyorsun? biz almanyada yasiyoruz. kismetse bu cuma turkiyeye ucacagiz. bir de turkiyede doktora gidecegim. umarim hepimiz biran once kurtuluruz bu dertten..

benim kızımda aynı şey oldu doktor elocon diye bir krem verdi sabah akşam sürdüm 3 günde geçti birde fazla öpmeyin dedi ciltleri hassas olduğundan mikrop kapıyorlarmış aman dikkat kalıcı olabiliyomuş

Merhaba arkadaşlar gören olup cevap yazar mı bilmiyorum bende aynı dertten muzdaribim. Doktor locoid verdi önce mustela verdi onu kullanıyoruz hafifledi ama geçmedi locoid'in de çok yan etkisi var korkuyorum güvenle kullanabilir miyim siz herhangi bir yan etki gözlemlediniz mi

Merhaba arkadaşlar gören olup cevap yazar mı bilmiyorum bende aynı dertten muzdaribim. Doktor locoid verdi önce mustela verdi onu kullanıyoruz hafifledi ama geçmedi locoid'in de çok yan etkisi var korkuyorum güvenle kullanabilir miyim siz herhangi bir yan etki gözlemlediniz mi

selam canım öncelikle çok geçmiş olsun.bende oğluma locoid ve mustelanın nemlendiricisini kullanıyorumm.locoid baya ii geldii.günde kaç kez kullanıyosun.biz hatada iki gün ikikez kullanıyoruz..

selam canım öncelikle çok geçmiş olsun.bende oğluma locoid ve mustelanın nemlendiricisini kullanıyorumm.locoid baya ii geldii.günde kaç kez kullanıyosun.biz hatada iki gün ikikez kullanıyoruz..

Saol canım çok teşekkür ederim..Size de geçmiş olsun umarım daha iyidir şimdi oğluşun.. Bizde 2 gün ve günde 2 defa kullanıyoruz..İlave olarak gıdadan olabilir diye ek gıdaları da kestik..

Back