- 30 Nisan 2016
- 3.709
- 4.660
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Lafları değişik açılardan algılamasak? :)evlenip çocluk çocuğa karışınca hayatın tadı çıkarılmıyor mu
sana göre sıkıcı bir hayatım olabilir buna saygı duyarım
inanki sen benin kadar adrenalin yaşamıyorsun:)
2 tane ergen kzım var
onların şuan her hali benim için aksiyon
işlerimle ilgi aksiyon
üstüne annemin obsesif sevgisi
tabiiibu senin için pek aksiyon içermeye bilir
bana yeter artar bile
ee yaşta kemale erdi
fikrimi sorarsan bana göre aksiyon diye yıpratma kendini
Birinden hoşlanınca içimdeki ergen ortaya çıkıyor, aşırı bir coşku içinde oluyorum. Bu saçmalıktan ivedi bir şekilde kurtulsam iyi olacak
Geçen saçını kestirmiş ben instagram hikayesine bakmadım.
Gitmiş wp hikayesine koymuş ve galiba sadece bana özel görünür yapmış. Diğer arkadaşlarımızda görünür değildi çünkü :)
kırılmamıştır umarımNe gerek var ama yani kalp kırmaya durup dururken? Neyse ben aranıza girmiyim.
Bu platformda sevgilim beni aldattığımda 'oh iyi yapmış, ınşallah o kızla mutlu olurlar. Seni aldatmayıp napsın adam' falan diyen biri olmuştu. Onun üzerine tanımam.kırılmamıştır umarım
kendimi ölene kadar tamamen tanıyanağımı sanmıyorumLafları değişik açılardan algılamasak? :)
20 yaşında da evlenen var 30 yaşında da. Tabii bu işler yaşa bakmaz ama daha hayatı öğrenemeden kendini tanımadan doğru dürüst yaşamadan evlenip, çoluk çocuk sahibi olmak da var :)
Ve üzücü gerçeği söyleyeyim. Çok büyük olasılıklarla, bana karşı olan tutumunuza bakarsak kızlarınızdan biri ya da ikisi beni aratmayabilir size. Ee boşuna dememişler yargıladığın şey başına gelir diye :)
Çok tanıyorsun ya sanki beni :)Çünkü senin ben rahat kadınım imajının sana ait olmadığını hepimiz biliyoruz sen de idrak etmişsin.
Çünkü sen o anlattığın kimseyi sallamayan kadın değilsin...
Olduğun gibi olmayı denemelisin. En büyük problemin bu bence.
Sürekli bir Avrupai havalarında olmak seni çok yoruyor.
Haklısın, arada böyle değişimlerin olmaması anormal olurdu. Şimdiye geçti bile sankiYapma anna anormal değilsin elbette canımbazen bende de o şekil bir halet-i ruhiye daralması olsa da gayet normal olduğumu düşünüyorum tatlımm dönem dönem herkeste de olabiyor sıkıntı yapma derim
Neden kafama takayım ki?Çok tanıyorsun ya sanki beni :)
Son birkaç konuma yazdığın yorumlara istinaden, üzülüyorum senin için.
Hiçbir zaman sosyal bir platformdan gördüğüm birini sürekli sürekli yermeye çalışacak durumda olmadım.
Çok fazla önemsiyorsun ya da kafaya takıyorsun beni. Ama seni rahatlatıyorsa bu devam et :*
Ahahha önemsemediğin halin bu mu?Neden kafama takayım ki?
Sana göre kötü yorum yapanların hepsi zaten seni kafasına takıyor.
Bence bana üzüleceğine f.boddysine aşık olan kendine üzül olur mu?
Ben senin hiç bir konunla ne geriliyorum ne rahatlıyorum.
Kendini bence bu derece önemseme, çünkü ne sosyal hayatında ne de burada seni pek önemseyen yok inan.
Ahahaha neden bea, benden dolayı mıAllah sabır versin kk ya
hahaha beni buradan vuracağını sanıyorsun sanırım ama en azından erkeklerden başka bir uğraşım var senin gibi sürekli tek konum erkekler değil.Ahahha önemsemediğin halin bu mu?
Sosyal hayatımı biliyormuş gibi oradan vurmaya çalışıyorsun. Bi de kesin bir ifadeyle yazmış :)
Sosyal hayatımda gayet gözde bir insanım. Hatta sen de takılmaya gel bizimle. Hayatına renk gelir, biraz olsun eğlenirsin :)
Gerçi 30lu yaşlarındasın muhtemelen. Biz 20lik genclere uyum sağlayabilecek kafa yapısındasındır umarım.
Mesele kötü yorum yapmak değil. Mesele her konumda, alakalı alakasız yermek için yorum yapman.
Iyi ki de fuckbuddydem hoşlanmışım. Şimdi güzel bir etkilesimimiz var. Buna mı üzüleyim?
Siz buna üzülüyorsanız kendi kötü bitmiş evliliginize yıkılmışsınızdır eminim
Umarım nefret ede ede gittiğiniz değil de severek gittiğiniz bir işiniz olur en yakın zamanda. Belki böyle hayata daha pozitif bakabilirsiniz :)
Kaşınanı kaşırlar.hahaha beni buradan vuracağını sanıyorsun sanırım ama en azından erkeklerden başka bir uğraşım var senin gibi sürekli tek konum erkekler değil.
Bence senin durumun çok daha beter ya hu...
Düşünsene adam sana tenezzül edip yazmıyor bile.. Ne kadar korkunç bir durum.
30lu yaşımda değilim henüz ama 30 olsam da sıkıntı yok. Her yaşımı seviyorum.
Bu arada ben boşandım elbette ama sizin gibi bir durumda hiç olmadım.
Yazık cidden beni vurmaya çalıştığınız şeyler çok acınası. Madem yorum kaldıramayacaksınız konu açmayınız.
20li yaşlarda olduğun için böylesin demek oysa seni pek kimse ciddiye almıyor ama sen kendini çok ciddiye alınıyor sanıyorsunAhahha önemsemediğin halin bu mu?
Sosyal hayatımı biliyormuş gibi oradan vurmaya çalışıyorsun. Bi de kesin bir ifadeyle yazmış :)
Sosyal hayatımda gayet gözde bir insanım. Hatta sen de takılmaya gel bizimle. Hayatına renk gelir, biraz olsun eğlenirsin :)
Gerçi 30lu yaşlarındasın muhtemelen. Biz 20lik genclere uyum sağlayabilecek kafa yapısındasındır umarım.
Mesele kötü yorum yapmak değil. Mesele her konumda, alakalı alakasız yermek için yorum yapman.
Iyi ki de fuckbuddydem hoşlanmışım. Şimdi güzel bir etkilesimimiz var. Buna mı üzüleyim?
Siz buna üzülüyorsanız kendi kötü bitmiş evliliginize yıkılmışsınızdır eminim
Umarım nefret ede ede gittiğiniz değil de severek gittiğiniz bir işiniz olur en yakın zamanda. Belki böyle hayata daha pozitif bakabilirsiniz :)