Egosal sorun, bir garip haleti ruhiye

benımde arkdaşım vardı .hep mutlu anını paylaş ınsanlar seni mutluğunu hep bılsın.üzgun olan şeylerını paylaşma ınsanlar senı hep oyle bılır.hep mutsuz derler.işte şunu paylaş zengın sanarlar saçma saçma şeyler.insanlar benı mutlu sansa ne uzgun olduğumu bılse ne.neysem oyumdur.ama ınstegramda hıkaye paylaşınca hayatımdan kesıt verdiğim için paylaşamı kaldırıyorum.spor yaptığımda atardım artık paylaşmıyorum.dışarı çıktığımda paylaşıyordum paylaşmıyorum.ınsanlar bılmesede olur.bazen salak ınsanlar var eleştırıyolar nıye paylaştın dıye canım oyle ıstedı dıyorum.bunlarda etken olabılır.

Lafları değişik açılardan algılamasak? :)
20 yaşında da evlenen var 30 yaşında da. Tabii bu işler yaşa bakmaz ama daha hayatı öğrenemeden kendini tanımadan doğru dürüst yaşamadan evlenip, çoluk çocuk sahibi olmak da var :)

Ve üzücü gerçeği söyleyeyim. Çok büyük olasılıklarla, bana karşı olan tutumunuza bakarsak kızlarınızdan biri ya da ikisi beni aratmayabilir size. Ee boşuna dememişler yargıladığın şey başına gelir diye :)

Ben bu tarz hareketler icin cidden yaşlandim sanirim :) Sacini kesip wp hikayeye koymak sogutmuyor mu mesela seni ? Direkt sana gonderse mesela nasil olmus diye fikrini sorsa bi sekilde o zaman tamam derdim de bir cocuk saclarini kestirip neden instagrama koysun Ahh siz zamane gencleri yaa

kırılmamıştır umarım
Bu platformda sevgilim beni aldattığımda 'oh iyi yapmış, ınşallah o kızla mutlu olurlar. Seni aldatmayıp napsın adam' falan diyen biri olmuştu. Onun üzerine tanımam.

O yüzden merak etmeyin. Kırılmadım.

kendimi ölene kadar tamamen tanıyanağımı sanmıyorum
her gerçen gün farklı bir özelliğini keşfeder insan
gelişir geriller bu insan hayatı boyunca devam eder

sen beni yanlış anlıyorsun ben ilişkileree karşı değilim cinselliğe karşıda değilim lakin herşey zamanında ve ayarında güzel diyorum
dün kızlar benim onlara verdiğim doğrularla büyüdüler yarın hayatlarına nasıl devam etmek isterler bu artık onların tercihlerine kalmış

Yapma anna anormal değilsin elbette canımbazen bende de o şekil bir halet-i ruhiye daralması olsa da gayet normal olduğumu düşünüyorum tatlımm dönem dönem herkeste de olabiyor sıkıntı yapma derim

Son düzenleme:
Çünkü senin ben rahat kadınım imajının sana ait olmadığını hepimiz biliyoruz sen de idrak etmişsin.
Çünkü sen o anlattığın kimseyi sallamayan kadın değilsin...
Olduğun gibi olmayı denemelisin. En büyük problemin bu bence.
Sürekli bir Avrupai havalarında olmak seni çok yoruyor.

Son düzenleme:
Çok tanıyorsun ya sanki beni :)

Son birkaç konuma yazdığın yorumlara istinaden, üzülüyorum senin için.
Hiçbir zaman sosyal bir platformdan gördüğüm birini sürekli sürekli yermeye çalışacak durumda olmadım.
Çok fazla önemsiyorsun ya da kafaya takıyorsun beni. Ama seni rahatlatıyorsa bu devam et :*

Yapma anna anormal değilsin elbette canımbazen bende de o şekil bir halet-i ruhiye daralması olsa da gayet normal olduğumu düşünüyorum tatlımm dönem dönem herkeste de olabiyor sıkıntı yapma derim
Haklısın, arada böyle değişimlerin olmaması anormal olurdu. Şimdiye geçti bile sanki

Neden kafama takayım ki?
Sana göre kötü yorum yapanların hepsi zaten seni kafasına takıyor.
Bence bana üzüleceğine f.boddysine aşık olan kendine üzül olur mu?
Ben senin hiç bir konunla ne geriliyorum ne rahatlıyorum.
Kendini bence bu derece önemseme, çünkü ne sosyal hayatında ne de burada seni pek önemseyen yok inan.

Ahahha önemsemediğin halin bu mu?
Sosyal hayatımı biliyormuş gibi oradan vurmaya çalışıyorsun. Bi de kesin bir ifadeyle yazmış :)
Sosyal hayatımda gayet gözde bir insanım. Hatta sen de takılmaya gel bizimle. Hayatına renk gelir, biraz olsun eğlenirsin :)
Gerçi 30lu yaşlarındasın muhtemelen. Biz 20lik genclere uyum sağlayabilecek kafa yapısındasındır umarım.

Mesele kötü yorum yapmak değil. Mesele her konumda, alakalı alakasız yermek için yorum yapman.

Iyi ki de fuckbuddydem hoşlanmışım. Şimdi güzel bir etkilesimimiz var. Buna mı üzüleyim?
Siz buna üzülüyorsanız kendi kötü bitmiş evliliginize yıkılmışsınızdır eminim

Umarım nefret ede ede gittiğiniz değil de severek gittiğiniz bir işiniz olur en yakın zamanda. Belki böyle hayata daha pozitif bakabilirsiniz :)

hahaha beni buradan vuracağını sanıyorsun sanırım ama en azından erkeklerden başka bir uğraşım var senin gibi sürekli tek konum erkekler değil.
Bence senin durumun çok daha beter ya hu...
Düşünsene adam sana tenezzül edip yazmıyor bile.. Ne kadar korkunç bir durum.
30lu yaşımda değilim henüz ama 30 olsam da sıkıntı yok. Her yaşımı seviyorum.
Bu arada ben boşandım elbette ama sizin gibi bir durumda hiç olmadım.
Yazık cidden beni vurmaya çalıştığınız şeyler çok acınası. Madem yorum kaldıramayacaksınız konu açmayınız.

Kaşınanı kaşırlar.
Sen durduk yere bana çok tanıyormuş gibi 'sosyal hayatında kimse seni onemsemiyor' gibi saçmalar saçması bir şey yazıp kendince vurmaya çalışmadın mi?

Sanırım hayatım erkeklerden ibaret olsa eğitim hayatımdaki başarıları elde etmezdim.

Merak etme o dönemi aştık, şimdi her şey güzel aramızda :) Ayrıca hayat erkeklerden ibaret değilse sana göre bir adamın mesaj atmaması niye korkunç olsun ki? Hıım peki der geçersin :)

20li yaşlarda olduğun için böylesin demek oysa seni pek kimse ciddiye almıyor ama sen kendini çok ciddiye alınıyor sanıyorsun o yüzden hikaye koyarken 12500 kere düşünüyorsun mesela ben 38 yaşındayım ama hikaye koyuyorum utanmadan ama kim ne düşünüyor hikayem hakkında umursamıyorum büyüyünce geçicek merak etme yavrucum :)

Burada zaten kimse umursamasın, ciddiye almasın mümkünse :)

Aslında ben de kendimi pek ciddiye alıyor sayılmazdım sosyal hayatımda ama aldırtmaya başladılar :)

Prestij önemli bir şey bence. O yüzden sosyal medya paylaşımlarıma dikkat ederim. Bir network oluşturuyorsunuz kendinize. Hocalarım, aynı mesleği paylaşacağım insanlar vs.
Sadece goygoy yaptığım arkadaşlarımla etkileşim içinde değilim ki :) Bibibella

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…