- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Çok mesaj atan oluyor konularımı okuyup. Yok neye benzediğimi merak ediyorlarmış bilmem ne. Ben de kısıtladım her şeyiAy yok hatırlamadım konuları.. Şimdi siz böyle yazınca bi koşu gidip bakayım konulara dedim ama kısıtlı profil...
Neyse bundan sonra dikkatinizi çekeceğine eminim kendisinin de dediği gibi een ikonik uyedir :)))Ay yok hatırlamadım konuları.. Şimdi siz böyle yazınca bi koşu gidip bakayım konulara dedim ama kısıtlı profil...
Haklısın muhtemelenBen söyliyeyim ne olduğunu; malum şahısla takipleşiyorsun ve paylaştıklarını o beğenir mi acaba, kaygısı ile paylaşıyorsun vs.
VuhuuuuuuÇok mesaj atan oluyor konularımı okuyup. Yok neye benzediğimi merak ediyorlarmış bilmem ne. Ben de kısıtladım her şeyi
Oy oyy, niye hâlâ kendini yoruyorsun?Haklısın muhtemelen
Bundan sonra gözüm üzerindeNeyse bundan sonra dikkatinizi çekeceğine eminim kendisinin de dediği gibi een ikonik uyedir :)))
Artık eskisi gibi ilgi çekici konular açacak durumlar yaşamıyorum. Ne yazık ki hevesimiz kursağımızda kalacak gibi görünüyor :/Bundan sonra gözüm üzerinde
Valla eski konularınızı hiç hatırlamıyorum o yğzden birşey söyleyemiyorumArtık eskisi gibi ilgi çekici konular açacak durumlar yaşamıyorum. Ne yazık ki hevesimiz kursağımızda kalacak gibi görünüyor :/
hikayenin hikaye olması için yaşanmamış mı olması gerekirKonularımın hikaye olması için yaşanmamış olması gerekir dimi?
Ayrıca sizi de her konumda ağırladığıma göre sizin tabirinizle 'ucuz pembe dizi tadında' mevzularla ilgilenecek kadar boşluklar dolu hayatınızda.
lafım elimdedirKavgada söylenmez.
Etkilemek istedigim biri var evet :)
Direk değil 'direkt' öncelikle. Ve tabiki yerine tabii ki :)hikayenin hikaye olması için yaşanmamış mı olması gerekir
sizin hikayelerinizle değil tutumunuzla ilgileniyorum
dikkat edersen hiçbir yorumum hikayenle ilgili değil direk seninle en azından birkaç konundan sonra böyle olmuştur
tabiki senin hayatın senin kararların
ama bana kalırsa hikayelerin gerçekse ucuz ve kalitesiz yaşıyorsun
tabi bu gene benim fikrim
Güzel gelişmeler oldu da, adamı etkilemeye başladık diye etkilemeye devam etmeye son mu verelim? Flört döneminde şık şık giyinip evlenince bütün gün pijamayla oturan hatunlar gibi :)Hala mi etkileyemedin ? Ve inatla cabaliyor musun hala ? Yapma Allahaskina ya.Bu cocuktan bir cacik olmayacagini israrla neden anlamak istemiyorsun ? 3 -4 konundur biz anladik cocugun ne oldugunu sen hala anlamadin.Bosa zaman kaybi harcadigin cidden.
Bu lafınızın elinizde olduğu hali mi? :/lafım elimdedir
belkide o yüzden sevilmiyorum
Güzel gelişmeler oldu da, adamı etkilemeye başladık diye etkilemeye devam etmeye son mu verelim? Flört döneminde şık şık giyinip evlenince bütün gün pijamayla oturan hatunlar gibi :)
Ne gerek var ama yani kalp kırmaya durup dururken? Neyse ben aranıza girmiyim.lafım elimdedir
belkide o yüzden sevilmiyorum
evlenip çocluk çocuğa karışınca hayatın tadı çıkarılmıyor muDirek değil 'direkt' öncelikle. Ve tabiki yerine tabii ki :)
Ve nasıl yaşadığımla ilgili fikrini sorduğumu hatırlamıyorum.
Bana kalırsa siz de hayli sıkıcı bir hayat yaşıyorsunuz ki 'kalitesiz' bulduğunuz hayatımla ilgili bütün konularda sizi görüyorum.
Hayatınızı bilmem etmem ama tahminime göre hayatın tadını çıkaramadan evlenip çoluk çocuğa karışmanın olağan sonuçlarından biri gibi duruyor :)
Birinden hoşlanınca içimdeki ergen ortaya çıkıyor, aşırı bir coşku içinde oluyorum. Bu saçmalıktan ivedi bir şekilde kurtulsam iyi olacakValla konularin genelinde etkilemeye devam gibi degil de elimden kacirmayayim gibi duruyor.Tabi bu sadece benim gozlemim.Dogru ya da yanlis tartisilir.
Ayrica story den hoslandigin erkegi etkilemek nedir allahaskina ya :)