Egosal sorun, bir garip haleti ruhiye

Ay yok hatırlamadım konuları.. Şimdi siz böyle yazınca bi koşu gidip bakayım konulara dedim ama kısıtlı profil...
Çok mesaj atan oluyor konularımı okuyup. Yok neye benzediğimi merak ediyorlarmış bilmem ne. Ben de kısıtladım her şeyi

Ben söyliyeyim ne olduğunu; malum şahısla takipleşiyorsun ve paylaştıklarını o beğenir mi acaba, kaygısı ile paylaşıyorsun vs.

Sizin deyiminizle "takıldığınız" kişiye karşı hisleriniz hoşlanmayı da aşmış olabilir mi?

Sanki her adımınızı onu etkilemek ya da olumsuz etkilememek üzerine atıyor gibi bir durumdan bahsetmişsiniz. Takıntıya doğru gidiyorsunuz sanki.

Artık eskisi gibi ilgi çekici konular açacak durumlar yaşamıyorum. Ne yazık ki hevesimiz kursağımızda kalacak gibi görünüyor :/
Valla eski konularınızı hiç hatırlamıyorum o yğzden birşey söyleyemiyorum Ama hayat felsefemi (seviyorsan git konuş bence) tavsiye ederim

hikayenin hikaye olması için yaşanmamış mı olması gerekir
sizin hikayelerinizle değil tutumunuzla ilgileniyorum
dikkat edersen hiçbir yorumum hikayenle ilgili değil direk seninle en azından birkaç konundan sonra böyle olmuştur
tabiki senin hayatın senin kararların
ama bana kalırsa hikayelerin gerçekse ucuz ve kalitesiz yaşıyorsun
tabi bu gene benim fikrim

Direk değil 'direkt' öncelikle. Ve tabiki yerine tabii ki :)
Ve nasıl yaşadığımla ilgili fikrini sorduğumu hatırlamıyorum.

Bana kalırsa siz de hayli sıkıcı bir hayat yaşıyorsunuz ki 'kalitesiz' bulduğunuz hayatımla ilgili bütün konularda sizi görüyorum.
Hayatınızı bilmem etmem ama tahminime göre hayatın tadını çıkaramadan evlenip çoluk çocuğa karışmanın olağan sonuçlarından biri gibi duruyor :)

Hala mi etkileyemedin ? Ve inatla cabaliyor musun hala ? Yapma Allahaskina ya.Bu cocuktan bir cacik olmayacagini israrla neden anlamak istemiyorsun ? 3 -4 konundur biz anladik cocugun ne oldugunu sen hala anlamadin.Bosa zaman kaybi harcadigin cidden.
Güzel gelişmeler oldu da, adamı etkilemeye başladık diye etkilemeye devam etmeye son mu verelim? Flört döneminde şık şık giyinip evlenince bütün gün pijamayla oturan hatunlar gibi :)

Güzel gelişmeler oldu da, adamı etkilemeye başladık diye etkilemeye devam etmeye son mu verelim? Flört döneminde şık şık giyinip evlenince bütün gün pijamayla oturan hatunlar gibi :)

Valla konularin genelinde etkilemeye devam gibi degil de elimden kacirmayayim gibi duruyor.Tabi bu sadece benim gozlemim.Dogru ya da yanlis tartisilir.
Ayrica story den hoslandigin erkegi etkilemek nedir allahaskina ya :)

evlenip çocluk çocuğa karışınca hayatın tadı çıkarılmıyor mu
sana göre sıkıcı bir hayatım olabilir buna saygı duyarım
inanki sen benin kadar adrenalin yaşamıyorsun:)
2 tane ergen kzım var
onların şuan her hali benim için aksiyon
işlerimle ilgi aksiyon
üstüne annemin obsesif sevgisi
tabiii bu senin için pek aksiyon içermeye bilir
bana yeter artar bile
ee yaşta kemale erdi
fikrimi sorarsan bana göre aksiyon diye yıpratma kendini

Valla konularin genelinde etkilemeye devam gibi degil de elimden kacirmayayim gibi duruyor.Tabi bu sadece benim gozlemim.Dogru ya da yanlis tartisilir.
Ayrica story den hoslandigin erkegi etkilemek nedir allahaskina ya :)
Birinden hoşlanınca içimdeki ergen ortaya çıkıyor, aşırı bir coşku içinde oluyorum. Bu saçmalıktan ivedi bir şekilde kurtulsam iyi olacak

Geçen saçını kestirmiş ben instagram hikayesine bakmadım.
Gitmiş wp hikayesine koymuş ve galiba sadece bana özel görünür yapmış. Diğer arkadaşlarımızda görünür değildi çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…