- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Böyle bir arkadaşım vardı. Hep başkaları için yaşadığını düşünürdüm. Ama onunki hayatına işlemiş durumda. Sizin ki geçiçi bir durum sanırım. Bence fazla takılmayın böyle şeylere. İnsanların sizi nasıl gördüğü sizin için bu kadar önemli mi? Bide kendinizi fazla önemsemeyin bence. Tabi ki önemli bir insansınız ama bütün insanlar sizi takip edip aa ne paylaşmış acaba bir bakayım gibi şeyler düşüneceğini sanmıyorum. Böyle bir arkadaşım vardı ve ben tahammül edemiyordum. Çünkü bana da sürekli soruyordu dışardan nasıl görünüyorum. Bu fotoğrafımı paylaşsam mı paylaşırsam ne gibi bir algı bırakmış olurum. Yani senin etrafında dönmüyor dünya diyesim geliyordu bazen.Merhabalar tatlı hatunlar,
Bu sıralar kendimde, daha önce yaşamadığım bir hal deneyimliyorum.
Böyle yaparsam, şöyle yaparsam insanların bana olan tutumları değişir mi gibi saçma bir düşüncede oluyorum neredeyse attığım her adımda, yaptığım her şeyde.
Atıyorum mesela instagrama hikaye koydum, 'Ay acaba basit bir hikaye mi oldu, kaldırsam mı' diye kendimi darlayıp duruyorum.
Kendimi, yaptıklarımı fazla eleştiriyorum. Kendime karşı fazla memnuniyetsizim yani şu sıralar.
Böyle anlatınca dertsiz başıma dert yaratıyormuşum gibi durdu ama ciddi anlamda canımı sıkıyor bu durum.
Biliyorum geçici bir dönem. Sebebini anlayabilmiş değilim.
Sizce hızlıca bu dönemden nasıl çıkabilirim?
Bence şöyle şöyle yap diyebileceğiniz şeyler var mı?
Canım senın hiç derdin yok belli ki ben sana kaynanamı göndereyım sana 10 senelik dert yükler ne dersin
Sağol canım Amin inşallah cümlemizCanım çok güldüm yaaa çok yaşa
Kahkaha attım okurken, henüz evlenmediklerinden dert nedir bilmiyor bu gençlerCanım senın hiç derdin yok belli ki ben sana kaynanamı göndereyım sana 10 senelik dert yükler ne dersin
Sorma canım sorma Evlenenler dertten ölecek kimsenın haberi yokKahkaha attım okurken, henüz evlenmediklerinden dert nedir bilmiyor bu gençler
Etkilemek istedigim biri var evet :)3 şey geliyor aklıma;
1-pms döneminde misiniz?
2-hoşlandığınız etkilemek istediğiniz birimi var?
3-Şu sıra mahalle/akraba baskısına mı maruz kaldınız?
Konularımın hikaye olması için yaşanmamış olması gerekir dimi?Instagram bilmem ama buradaki hikayelerin ucuz pembe dizi tadında
Tabi bana göre
O zaman normal. Telaşa gerek yokEtkilemek istedigim biri var evet :)
Kavgada söylenmez.Instagram bilmem ama buradaki hikayelerin ucuz pembe dizi tadında
Tabi bana göre
Siz anbaboleyna yi tanimiyorsunuz??3 şey geliyor aklıma;
1-pms döneminde misiniz?
2-hoşlandığınız etkilemek istediğiniz birimi var?
3-Şu sıra mahalle/akraba baskısına mı maruz kaldınız?
Yok yahu, karşındaki insanı veya söylediklerini umursamadığın sürece ne söylediği zerre umurunda olmuyor insanın. Gülüp geçiyorsun hatta hoşuna gidiyor :)Kavgada söylenmez.
Ay yok hatırlamadım konuları.. Şimdi siz böyle yazınca bi koşu gidip bakayım konulara dedim ama kısıtlı profil...Siz anbaboleyna yi tanimiyorsunuz??
Aşk olsun. Beni tanıyamayan mı varmış burada hala :/ Tüh KK'nın en ikonik üyelerinden biri olduğumu düşünüyordum halbukiSiz anbaboleyna yi tanimiyorsunuz??