Ne desem bilemedimKoskoca 40-50 yaşında adamların ego için yaptıkları şeyler.
Profesörlüğünü yemişim ya.
Ne desem bilemedimAma oyunm Profesör Şeker'den yana
Acaba bu şekere kaygılarını anlatsan belki bi tiyo verir çaktırmadan. Sonuçta şeker senin için kavga etmiş ve arkanda durmuş, sen de ona samimiyetini göstererek bu kaygılarını anlatsan?Keşke herkes onun gibi olsa.
Boşuna şeker demiyoruz...
Önce öğrenci diyor hep.
Acaba bu şekere kaygılarını anlatsan belki bi tiyo verir çaktırmadan. Sonuçta şeker senin için kavga etmiş ve arkanda durmuş, sen de ona samimiyetini göstererek bu kaygılarını anlatsan?
Hangi ülkede yaşadığınıza bağlı. Profesör egoisttin yasal olarak hangi haklari var mesela?
Ben Master yaparken profesörüm endüstride tezimi yazmama izin vermemişti mesela.
İlla akademik bir tez istedi ve önüme taş koydu. Oysaki ben asla akademik bir kariyer istemedim. Doktora icin baya zorlamıştı. Ama yasal hakkini kullanip bu şekilde davranmıştı.
Hangi ülkedesin?
O halde süreci beklemeten başka çare yok, sancılı geçecek ama umarım çok mutlu olacağın şekilde sonuçlanır...Anlattım konuştuk onunla bugün hep zaten.
Ben zaten katkıda bulunmak istiyorum tezine bulunacağım da dedi, kural bu sonuçta okulda izin verilmese önceden de yapamazdı bunu öğrenciler
Ben halledicem dedi ama beklemek öyle zor ki
İtalyadayım
Ya nefret ediyorum neden taş koymaya çalışıyorlar ki bırak özgür olayım bir şeyler üreteyim yapayım
Egoist olanı seçsende canına okuyacak seçmesende
O yüzden şeker diyorum
Üniversitede bu bölüm başkanları falan uzun süre kalmaz zaten
Sen teze geçene kadar başkası seçilir
Referans olarak genelde danışmanının ne dediğine bakarlar
Diğerinin pek etkisi olmaz o kadarda küçülmez herhalde
O halde süreci beklemeten başka çare yok, sancılı geçecek ama umarım çok mutlu olacağın şekilde sonuçlanır...
Bazi proflar öyle malesef. Ben 3 uni bitirdim. Yaşadıklarımı yazsam destan olur. Benim egoistin sayesinde okulu 9 ay gec bitirdim ve endüstride yazmadığın icin 9 aylik maaşımdan oldum. Adam üstüne üstlük sözel sinavda benim asla bilemeyeceğim soruları sorarak notumu kırdı.
Herşey gönlüne göre olsun.
Not; cok kiskandim seni. İtalya şimdi cicek açmıştır
MissCherryBlossom sen ne dersin ?
Böyle akademik bir konuda buradan nasıl bir yardım bekliyorsun pek anlamadım açıkçası. Çözüm bulabileceğin ya da seni fikir aydinlanmasi yaşayacağın mecra burası değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?