Eğlen Coş, Sende Burada Muhabbete Koş

fato la karu
niye geceleri takılmıyon
sabah kalkmasımı zor oluyo
geçen gece baya kaynattık
valla sende olsaydın yıkılırdı topik
sonra msnye geçtik sabah 4 ekadar yaz allah yaz

fato la karu
niye geceleri takılmıyon
sabah kalkmasımı zor oluyo
geçen gece baya kaynattık
valla sende olsaydın yıkılırdı topik
sonra msnye geçtik sabah 4 ekadar yaz allah yaz

yaaa anacım sabah erkenden işe gidiyom cuma sabahı olsa dolanır dururum ee bide herif oluyo onuda bvırakıp gelemiom..
zati karnımdas agrıyo canımda sııkkıın...

yaaa anacım sabah erkenden işe gidiyom cuma sabahı olsa dolanır dururum ee bide herif oluyo onuda bvırakıp gelemiom..
zati karnımdas agrıyo canımda sııkkıın...

ya kuzum
olan dertli olmayan dertli
sıkma canını herşeyde vardır bi hayır
günlerinmi yaklaşıyo

ya kuzum
olan dertli olmayan dertli
sıkma canını herşeyde vardır bi hayır
günlerinmi yaklaşıyo

inşallah acayip kıl olmayta basladıom su gebelik ve bebgi olanların cızelgelerıne ...
gözüme gözüme neden sokuyolar bide kazen sanrım bi çizelge daha koymuş nahh dana kadar..

ay nasıl burnum akıyo boğazlarım ağrıyo
baa da bulaştı kafamın içinde bişeyler var sanki nasıl ağrıyo

inşallah acayip kıl olmayta basladıom su gebelik ve bebgi olanların cızelgelerıne ...
gözüme gözüme neden sokuyolar bide kazen sanrım bi çizelge daha koymuş nahh dana kadar..

he ya onu okurken karuların ne yazdığını okuyamıyom
yok şu kadan günlük oldu şöyle oldu
yakında bende doğuma girecem len saa rakip gelcem ebe nilü

ama ebem gerçekten çok üzüldüm yazdığına..benimde 3 yıl olmadı ama hiç bir zaman böle konuşmadım....ben seni anlıyorum ama sende bizleri anla lütfen tamammı gülümm
kendi adıma böyle bi rahatsızlığın varsa çizelgemi silebilirim çok samimiyim

yaa sumukluböcegim diye bi topik var yaa kahrımdan ölücem yakında işteysem tutamıyorum kendimi ölücem aglamaktan...,
ne olicek -benim bu halim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…