ortaokul![]()
ya pardon birşey soracağım.merak ettim de. ortaokul demişin ama mesleğin doktorluk.bu nasıl oluyor anlamadım?kafamçokkarıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ortaokul![]()
hatayı bulmuşsun aferin sana kaydirigubbakcemile5
ama bu bilgiler profil sayfasında yazıyooo. üşengeç şeyler bi zahmet bakın bakiim....:tomato:
üniversite+ master:lepi:
ben ilkokul okadar cok ıstıyordum kı okumayı salak bır anıma geldi bıraktım........
dısardan gıtmek ıstıyorum evlıyım ve cocugum var eşim izin verır mı bılmıyorum......
en buyuk hayalım ögretmen olmaktı ama ilkokulda kaldım anlatamıyacagım kadar pişmanım....
içinde bu istek varken lütfen başla tekrardan. Bir arkadaşımın annesi 50'sinde dışarıdan ortaokulu bitirimiş. Bunu öğrenince biz de araştırdık ve annem de 55 yaşlarındayken açık ilköğretim okuluna kaydoldu ve şimdi ortaokul mezunuyum diye gururlu:1closedeyes:
bir tanıdığım yine dışarıdan liseye kaydolmuş, ama meslek lisesi ve anaokulu öğretmenliği bölümü. bunu duyunca :1shok: olmuştum. Çünkü bilmiyordum böyle bir imkan olduğunu. Anaokulunda staj yapıyordu o zamanlar.
Lütfen bir yerden başla. Zaten devam gibi bir sorunun yok ki. Kitapları alacaksın. Evde de televizyondan takip edeceksin. Sadece yılda 2 defa hafta sonu olan sınavlara katılacaksın. Bu durumda eşin olumsuz karşılar mı sence?
aslında tam bende bunu ıstıyordum anaokulu ögretmenlıgı bır bılgın varmı?
internetten arastırdım bu ay sonu kayıtlar son eşime söyleyıp baslamak ıstıyorum...