• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eğitim seviyeniz nedir ?

EĞİTİM SEVİYENİZ NEDİR ?

• İLKOKUL

OY: 6 2,2%
  • ORTAOKUL

OY: 6 2,2%
  • LİSE

OY: 65 23,9%
  • ÜNÜVERSİTE

OY: 195 71,7%

• Ankete Katılan
    272
anladık arkadaşlar üniversite
bi insan hata yaptığına bu kadar pişman edilir. :delphin: yordunuz beni

lüse bende gamyoncuiremsu

eğitim durumları lise yada ortaokul olan arkadaşlar müşavir yada doktor bu nasıl oluyor

acep hayal ettikleri mesleklerimi yazmışlar burayakaydirigubbakcemile

üniversite.

4 yıl boyunca neler çektim
ama bakıyorum da aynı sevide olduğum arakadaşlarım
benden kat ve kat daha iyi yerlerdeler
bu da şanstır diyip oturuyorum.

hatayı bulmuşsun aferin sana kaydirigubbakcemile5

ben bilmişlik taslamak adına o hatayı belirtmedim. birkaç nedeni olabilirdi:

1. gerçekten yanlış bilinerek yazılmış olabilirdi.

2. anketi hazırlarken i ve ü tuşları yakın Q klavyede, o yüzden yanlış hazırlanmış olabilirdi, ben de bunu belirtince kendiniz düzeltemeseniz bile moderatörlere bildirirsiniz diye düşünmüştüm.

(ben de yazdığım mesajları tekrar okuduğumda klavyeden ve hızlı yazmadan kaynaklanan imla hataları yaptığımı görüyorum ve edit fonksiyonu sayesinde düzeltmeler yapıyorum, şu anda ekleme yaptığım gibi.)

3. arkadaşlarla aramızda mühendise meendiz, kendimize örtmen vb. deriz. Öyle birşeydir belki dedim ama ilkokul,ortaokul ve lise doğru olarak yazılmıştı, bunun düşünülmediğini düşündüm sonradan.

kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
ben ilkokul okadar cok ıstıyordum kı okumayı salak bır anıma geldi bıraktım........
dısardan gıtmek ıstıyorum evlıyım ve cocugum var eşim izin verır mı bılmıyorum......
en buyuk hayalım ögretmen olmaktı ama ilkokulda kaldım anlatamıyacagım kadar pişmanım....

ben ilkokul okadar cok ıstıyordum kı okumayı salak bır anıma geldi bıraktım........
dısardan gıtmek ıstıyorum evlıyım ve cocugum var eşim izin verır mı bılmıyorum......
en buyuk hayalım ögretmen olmaktı ama ilkokulda kaldım anlatamıyacagım kadar pişmanım....

içinde bu istek varken lütfen başla tekrardan. Bir arkadaşımın annesi 50'sinde dışarıdan ortaokulu bitirimiş. Bunu öğrenince biz de araştırdık ve annem de 55 yaşlarındayken açık ilköğretim okuluna kaydoldu ve şimdi ortaokul mezunuyum diye gururlu:1closedeyes:

bir tanıdığım yine dışarıdan liseye kaydolmuş, ama meslek lisesi ve anaokulu öğretmenliği bölümü. bunu duyunca :1shok: olmuştum. Çünkü bilmiyordum böyle bir imkan olduğunu. Anaokulunda staj yapıyordu o zamanlar.

Lütfen bir yerden başla. Zaten devam gibi bir sorunun yok ki. Kitapları alacaksın. Evde de televizyondan takip edeceksin. Sadece yılda 2 defa hafta sonu olan sınavlara katılacaksın. Bu durumda eşin olumsuz karşılar mı sence?

içinde bu istek varken lütfen başla tekrardan. Bir arkadaşımın annesi 50'sinde dışarıdan ortaokulu bitirimiş. Bunu öğrenince biz de araştırdık ve annem de 55 yaşlarındayken açık ilköğretim okuluna kaydoldu ve şimdi ortaokul mezunuyum diye gururlu:1closedeyes:

bir tanıdığım yine dışarıdan liseye kaydolmuş, ama meslek lisesi ve anaokulu öğretmenliği bölümü. bunu duyunca :1shok: olmuştum. Çünkü bilmiyordum böyle bir imkan olduğunu. Anaokulunda staj yapıyordu o zamanlar.

Lütfen bir yerden başla. Zaten devam gibi bir sorunun yok ki. Kitapları alacaksın. Evde de televizyondan takip edeceksin. Sadece yılda 2 defa hafta sonu olan sınavlara katılacaksın. Bu durumda eşin olumsuz karşılar mı sence?

aslında tam bende bunu ıstıyordum anaokulu ögretmenlıgı bır bılgın varmı?
internetten arastırdım bu ay sonu kayıtlar son eşime söyleyıp baslamak ıstıyorum...

aslında tam bende bunu ıstıyordum anaokulu ögretmenlıgı bır bılgın varmı?
internetten arastırdım bu ay sonu kayıtlar son eşime söyleyıp baslamak ıstıyorum...

Yanlış hatırlamıyorsam ilköğretim ve lise müdürlükleri ayrı yerlerde. ısatanbul'da biliyorum yerini ama sen ızmir'desin.

Ve o arkadaş açık lisede okuyordu o zamanlar, ama anaokulu öğretmenliği,3 yıl önce falandı en fazla.

Bence vakit kaybetmeden bulunduğun ildeki açık lise müdürlüğü ya da bürosu, tam adı nasıl bilmiyorum gitmelisin ve liseyle ilgili detaylı bilgiyi de alabilirsin. Bir de diplomanın durumunu sorarsın.

Son düzenleme:
Back