Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eğitim sektörünü bırakacağım, alternatif olarak hangi sektörlere geçebilirim?
Öğretmenim şu an çalışmıyorum. Hamilelik sürecini atlattıktan sonra yeni bir sektöre geçmek istiyorum. Daha az stresli, eve geldiğimde tamamen aileme zaman ayırabileceğim bir sektöre
Ben reklam sektöründeyim direkt evden çalışıyorum. Öğretmenseniz imlanız ya da anlatım tarzınız iyidir, içerik yazma konusunu belki bir yan iş olarak başlatıp içerik editörlüğüne doğru ilerleyebilirsiniz. Çalıştığım yerde çok alakasız bölümlerde okuyup şimdi içerik editörlüğü yapan birçok insan var.
Ben reklam sektöründeyim direkt evden çalışıyorum. Öğretmenseniz imlanız ya da anlatım tarzınız iyidir, içerik yazma konusunu belki bir yan iş olarak başlatıp içerik editörlüğüne doğru ilerleyebilirsiniz. Çalıştığım yerde çok alakasız bölümlerde okuyup şimdi içerik editörlüğü yapan birçok insan var.