• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eğer testten 12 Gün önce hamile kalsam ilişkiden 14 gün sonra kese karından ultrasonda görünür mü?

Ela51

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2018
9
2
1
28
Her ayın 15 i düzenli adet görürdüm
Temmuz ayında 8 inde oldum ve çok kısa sürdü bitti Kayınvalidem acaba üstüne mi gördün dedi hiç umursamadım
İki yıldır korunmuyoruz bebek olmadı çünkü
Aradan baya zaman geçti Ağustos ayının 15 inde idrar testi yaptım
İki çizgide net kırmızı çıktı
İki gün sonra doktora gittim karından keseyi gördü son adet tarihime göre hesapladı 5+5 olarak
Kese boyu GS. 1.48 cm
Kafama takılan şu
Gerçekten adeti üstüne görmüş olabilir miyim
Yoksa idrar testini yapmadan 12 gün önce eşimle beraberliğimiz oldu o zaman mı hamile kaldım ?
Eğer testten 12 Gün önce hamile kalsam ilişkiden 14 gün sonra kese karından ultrasonda görünür mü?

O kadar kısa sürede kese gorumez testte de silik çizgi cikardi

Her ayın 15 i düzenli adet görürdüm
Temmuz ayında 8 inde oldum ve çok kısa sürdü bitti Kayınvalidem acaba üstüne mi gördün dedi hiç umursamadım
İki yıldır korunmuyoruz bebek olmadı çünkü
Aradan baya zaman geçti Ağustos ayının 15 inde idrar testi yaptım
İki çizgide net kırmızı çıktı
İki gün sonra doktora gittim karından keseyi gördü son adet tarihime göre hesapladı 5+5 olarak
Kese boyu GS. 1.48 cm
Kafama takılan şu
Gerçekten adeti üstüne görmüş olabilir miyim
Yoksa idrar testini yapmadan 12 gün önce eşimle beraberliğimiz oldu o zaman mı hamile kaldım ?

En gelişmiş ultrasonda bile ancak 5,5 - 6 haftalıkken kese görünüyor, bu da ilişkiden yaklaşık 1 ay sonrasına denk geliyor. Yani 12-14 gün sonra kese görünmüş olması imkansız!.

En gelişmiş ultrasonda bile ancak 5,5 - 6 haftalıkken kese görünüyor, bu da ilişkiden yaklaşık 1 ay sonrasına denk geliyor. Yani 12-14 gün sonra kese görünmüş olması imkansız!.
Çoook teşekkürler allah razı olsun ☺️ Diğer gelen yorumlarda sizin gibi yazmış benim için ciddi bir konu aydınlattığınız İçin çok teşekkür ederim ☺️

Back