- Konu Sahibi kaderim_48
göze almammm, aılem zaten kımseye ızın vermıyor bunu bılıyorum ama yıne de goze almamm ... :1ninca:
ne güzel...anne-baba sözü dinlemek çok güzel canım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göze almammm, aılem zaten kımseye ızın vermıyor bunu bılıyorum ama yıne de goze almamm ... :1ninca:
Asla evlenmem ailemi ikna ederim gerekirse yillarca beklerim ama onlarin rizasi olmadan nikah defterine imza atmam sevdiğimdende ayrilmam sabir herşey sabretmeyi bilmekte kaliyor
yaşım daha küçük ama eğer değecek birisyse neden olmasın .haa göze aldım diye kaçacak değilim ama sevdiğim için herşeye katlanırdım.ondan vazgeçmezdim.
Ailemin neden rıza göstermediğine bağlı canım ama herhalde izin vermiyorlarsa bildikleri bişey vardır deyip dinlerim sözlerini..
ben göze aldım
hem okuyordu hem benden 3 yaş küçüktü hem mezhep sorunu vardı
evlendik.ailem düğünüme gelmedi
bir yıl konuşmadılar
şuan barıştık sorun yok
badem gözlüm için bugünde aynı şeyi yaparım
aşk mı şevkat mı
tabıy kı şevkat ...
neden aşk karşılık bekler şevkat beklemez..
annenın çocuğuna duydugu şevkattır...
......ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar derler..
aılemın ıstemediği biriyle evlenmedim....
benı doğuran buyuten şekıllendıren ailem elbette benım ıcın en ıyısını ıster..
sevığın ınsan ıcın mucadele edersın ama ailen şunlardan dolayı mutlu olamazsın derse...zorlamanın anlamı yok...
eşının annesını begenmez babasını begenmez deyınce aıle..Bızler ben aılesıyle evlenmıyorum eşımle evlenıyoruz dıyorum ama..
bu sıtede eşıyle anlaştığı halde eşının aılesıyle anlaşamayan nıce ınsanlar var
Uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş derler ,insan başına gelmedikçe , o çıkmaza girmedikçe karar vermek zor bence. Tabi ki herkes önce ailem diyecek ama şartlar hele hele o aşk var ya insana neler yaptırmıyor ki arkadaşlar. Bir aşık olmaya görün yapamam dediğimiz neleri yapmışızdır bu uğurda.
Büyüklerimiz bize ne kadar yapma ,ettme deseler de yine de kendimiz ayağımızı o taşa vurmak isteriz insanın doğası bu.Özetleyecek olursam tabi ki anne, babalar kolay kolaya yanılmıyorlar, inanın bana da ne söyledilerse çıkmıştır.Ama demin de dedim ya kendimiz düşe kalaka öğrenicez bu hayatı tabi ki en değerli varlıklarımızı da kırmadan, incitmeden,elden geldiğince gönüllerini alarak...
Ben ona ilk gördüğüm andan itibaren aşığım.Ama birlikte olmamızın da etkisi yok değil tabi.