Tüp Bebek Merkezleri Ege Üniversitesi Tüp Bebek bölümüne gidenler?

canım taze yumurta transferinde banada çatlatma iğnesi vermişlerdi sanırım 4-5 gün sonraydı...Tabi banada progestan fitil ve coraspin vermişlerdi...

Tamam o zaman popodan yapılan iğneden size de verilmemişti demek ki Ben o iğnelerle embrıyonun tutunması kolaylaşır dıye bılıyordum ama jel de aynı işe yarayacak galiba

Tamam o zaman popodan yapılan iğneden size de verilmemişti demek ki Ben o iğnelerle embrıyonun tutunması kolaylaşır dıye bılıyordum ama jel de aynı işe yarayacak galiba
yok canım tutunması için ya progestan yada crinon veriliyor için rahat olsun.O popodan dediğin tuttuktan sonra düşük tehlikesi var ise yapılıyor...

hayırlı olsun hepimize Ben de Ege de tedavi görüyorum Dün transferim oldu Bekliyorum İnşallah tutar
Benim fikrim ben de egeden memnunum Doktorum Gülnaz hn ve ege hndı İkisi de cok iyiydi Sadece kalabalık ama sorun degıl hersey guzel işliyor
Inşallah hayırlısiyla tutar sonucunu merakla bekliycem inşallah Yarabbim hepimizin yüzünü güldürsun :KK66:

yumuklagli yumuklagli verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım .izmir e gittim ege ye başvurdum .öngörüşme yaptılar önce.amh testi istediler.benm doktorum gerek yok demişti ama ege kesinlikle istiyoruz dedi.onu yaptıracam şimdi.sizden de istemişler miydi.sonuçlarınız kaç çıktı acaba.kaç çıkarsa iyi.8 mayısta randevum var.1.5 - 2 ay sonrada tüp bebek yapılabilirmiş öyle dediler.raporumuda muğlada çıkarttırmıyorum egede tedavi sürerken onlar çıkartıyormuş daha kolay oldu bnm için.ege de tedavi gören 2 arkadaş daha katılmış.gelişmeleri haberdar edelim.transferi olup sonuç bekleyen arkadaşımın da inşallah hakkında hayırlısı olur bir an önce sağlıkla hayırlısıyla olumlu sonuçlar alır.dualarım sizinle.sizler de dua edin görüşmek üzere..

yumuklagli yumuklagli verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım .izmir e gittim ege ye başvurdum .öngörüşme yaptılar önce.amh testi istediler.benm doktorum gerek yok demişti ama ege kesinlikle istiyoruz dedi.onu yaptıracam şimdi.sizden de istemişler miydi.sonuçlarınız kaç çıktı acaba.kaç çıkarsa iyi.8 mayısta randevum var.1.5 - 2 ay sonrada tüp bebek yapılabilirmiş öyle dediler.raporumuda muğlada çıkarttırmıyorum egede tedavi sürerken onlar çıkartıyormuş daha kolay oldu bnm için.ege de tedavi gören 2 arkadaş daha katılmış.gelişmeleri haberdar edelim.transferi olup sonuç bekleyen arkadaşımın da inşallah hakkında hayırlısı olur bir an önce sağlıkla hayırlısıyla olumlu sonuçlar alır.dualarım sizinle.sizler de dua edin görüşmek üzere..
canım tedavin hayırlısı olsun öncelikle.Ben yaptırdım ama inan kaçtı hatırlamıyorum.Egenin en iyi tarafı bütün testleri yapıyorlar .Test yaptırmak için başka hastanelere gitmek zorunda kalmıyorsun.Beni son zamanlarda sadece yoğunluğu kalabalıklığı yoruyordu.Ama güzel sonuç için herşeye değer.Raporuda onlar çıkartıyorlar.Aklında olsun canım hastanenin orada Üniversite eczanesi var Eczacı Leyla Hanım var ondan ilaçlarını temin edip raporun çıktıktan sonra % sini ödeyebilirsin.Ben hep öyle yaptım, çokta yardımcı oldu bana...

sadece amh testi yapılmıyormuş öyle dediler .onu da özel bi laboratuvarda yaptıracam .çok sağol cnm teşekkür ederim aklıma takılan bişey olursa yine yazarım sana senin nasıl gidiyor hamileliğin bebiş nasıl :) ne kadarlık oldu meleğin. bişeyi daha merak ediyorum şimdi ben inşallah Allahın izniyle hamile kalırsam doğumu orada mı yapmak zorundayım acaba muğlada yaşıyorum ya tedaviye burada devam ettirirler mi acaba bu konuda bir bilgin var mı canım?

bir de doktor seçma şansın var mı?varsa hangisini önerirsin tedaviye başladıktan sonra sürekli aynı doktor mu ilgileniyor yoksa değişiyor mu sürekli doktorunuz?

bir de doktor seçma şansın var mı?varsa hangisini önerirsin tedaviye başladıktan sonra sürekli aynı doktor mu ilgileniyor yoksa değişiyor mu sürekli doktorunuz?
3 doktor var orada zaten Ege Hanım ,Gülnaz Hanım ve Ayşın HAnım.Seçim yapabiliyosunuz bildiğim kadarıyla bir fark ödüyorsun.Bana dönüşümlü olarak Ege Hanım ve Gülnaz HAnım baktı ben ikisindedende memnundum doktor olarak.Ege Hanım daha güleryüzlüdür.Gülnaz Hanım daha asık suratlıdır ama doktor olarak iyidir.Gülnaz Hanım benim laparoskopi ameliyatımı yaptı yumurta toplammamı yaptı transferimi 2 sefer yaptı ikisindede tuttu.Ege HAnım benim riskli ve sorunlu olduğum için sürekli takip etti.Herhangi bir seçim yapmazsanda zaten genelde 2 si bakıyor.Ama tabi seçim senin canım...

sadece amh testi yapılmıyormuş öyle dediler .onu da özel bi laboratuvarda yaptıracam .çok sağol cnm teşekkür ederim aklıma takılan bişey olursa yine yazarım sana senin nasıl gidiyor hamileliğin bebiş nasıl :) ne kadarlık oldu meleğin. bişeyi daha merak ediyorum şimdi ben inşallah Allahın izniyle hamile kalırsam doğumu orada mı yapmak zorundayım acaba muğlada yaşıyorum ya tedaviye burada devam ettirirler mi acaba bu konuda bir bilgin var mı canım?
canım benim şimdi 3,5 aylık oldu çok şükür....Zaten ege kalp atışının duyduktan sonra ilişiği kesiyor tüp bebek bölümü gebelik takibi yapmıyor istersen kadın doğuma gidebilirsin.Ama sen kontrollerini muğlada yaptırabilirsin her dakika gelmek sana çok zor olur bence.Duyduğum dışardan gelen hastalar transferden sonra bulundukları yerde test yaptırıp oralarda dr. a gidiyorlar.Bende şimdi özel doktora gidiyorum canım Allah nasip edersede çınarlı hastanesinde doğumu düşünüyorum.İstediğin zaman yazabilirsin canım yardımcı olmaya çalışırım...

ne güzel bebeğinin kalp atışlarını da duymuşsun Allah sonuna kadar sağlıklı mutlu gebelik geçirmeni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim..şimdi internette dolanırken bişey okudum yumurta toplama işleminde ege sen istemezsen anestezi yapmıyormuş öyle mi gerçekten.eğer anestezi istersen fark ödüyor musun peki

ne güzel bebeğinin kalp atışlarını da duymuşsun Allah sonuna kadar sağlıklı mutlu gebelik geçirmeni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim..şimdi internette dolanırken bişey okudum yumurta toplama işleminde ege sen istemezsen anestezi yapmıyormuş öyle mi gerçekten.eğer anestezi istersen fark ödüyor musun peki
Amin canım darısı senin ve isteyen herkesin başına....evet canım senin seçimin anestezi ben hep anestezili istedim hiç bir fark ödemedim anestezi içinde...

10 ve ustu saylmiyormu yukselir belki doktr nedei canim
Doktor artık yukselmez ılaclardan boyle cıkmıstır ama cok merak edersen carsamba tekrar yap dedı Fakat bugun transferımın 15. gunu ve 9 cok dusuk bı deger bu yuzden ben de boşuna kendımı umıtlendırmek istemıyorum :KK43: Kendımı bayaa hamıle hıssetmıstım oysa kı Meger degılmışım :KK43:

X