Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 10.07.2009 Saat 9.00 Civarında epidural Dünyaya bir kız meleği dünyaya getirmiştir..Ziyaretime gittim..Çok tatlı bir meleği var..:sm_cool::sm_cool:
Hayırlı olsun Taze Annemiz a.s.a.s.
oyy oyy yerim ben onu analı babalı sağlıklı büyür bebeğimiz inşllhh ben eftelya nın daha zamanı var sanıyordummmm 2. bebişiimizde doğdu hayırlı olsunnn
Oyyy yerim ben onu maşallah anneyede bebeğede...
bizim topiğin 2. bebeğide dünyaya geldi desene ceylancım..:ecrin_bebek:
tabiii benim bildiğim...kaydirigubbakcemile3
Allah tez zamanda bizede yaşatsın bu mutluluğu inşallah..:Saruboceq:
canım,minik meleğini sağlık ve mutlulukla büyüt.her şeyin en güzeli sizlerle olsun.mutlu ve her türlü sorundan uzak bir ömür diliyorum.sevgilerimle...
oyy canım benim demek anne oldu eftelyam tailden döner dönmez gelicem bebişini sevmeye :1rolleyes: Allah uzun ömür versin, analı babalı büyütsün, hayırlı bi evlat olsun inşallah
kızlar ara ara girebiliyorum nete hepinize teşekkürler Rabbim isteyen herkesi en kısa zamanda kavuşturur inşallah minik meleklerine.bijouxum bekliyorum canım sen gelene kadar bizim kuzuda birazcık toparlanır