- Konu Sahibi askrhpozitif
-
yok canım pc de resımler gorunmedı bende telden ekleyeyım dedım onuda resım yukle dıyeyım derken konuyu aca tıkladım daha tamam lamadan yayınlandı bıran once tamamlamaya calısıyorum :)Ellerine sağlık canım zanedersem bir problem var?resimler eksik mi
Tamam canım bir sorun olusa ben buralardayımyok canım pc de resımler gorunmedı bende telden ekleyeyım dedım onuda resım yukle dıyeyım derken konuyu aca tıkladım daha tamam lamadan yayınlandı bıran once tamamlamaya calısıyorum :)
tamam canm bısey sorucam fotografta bı sınır varmıTamam canım bir sorun olusa ben buralardayım
Büyüklük küçüklük hakkında mı ?tamam canm bısey sorucam fotografta bı sınır varmı
yok canım 10 tane resımden fazla yuklemıyorum onu dıyordumBüyüklük küçüklük hakkında mı ?
Canım resim sayısı hakkında bir sınırlama yok dilediğin kadar ekleye bilirsinyok canım 10 tane resımden fazla yuklemıyorum onu dıyordum
telden olduğu için ekleyemiyorum o zaman ben sanirim cnm TSK ederimCanım resim sayısı hakkında bir sınırlama yok dilediğin kadar ekleye bilirsin
Galiba tarif ve resimler tamamlandı yarışmada başarılar dilerimtelden olduğu için ekleyemiyorum o zaman ben sanirim cnm TSK ederim
tsk ederim canm daha çok resim varda anca bu kadar izin verdi :)Galiba tarif ve resimler tamamlandı yarışmada başarılar dilerim
Gayet başarılı ellerine sağlıktsk ederim canm daha çok resim varda anca bu kadar izin verdi :)
tesekkur ederim:)Gayet başarılı ellerine sağlık
tsk ederim sizinde ellerinize saglik :)Ellerinize sağlıkYarışmada başarılar dilerim
Katıldığınız için teşekkür ederim
Tesekkur ederim :)ellerinize sağlık , yarışmada başarılar dilerim
tesekkur ederim beşamel sosu ilk defa bende kavurmada denedim gerçekten ccok hoş oldu esimde çok beğendi çok sagolun:)Beşamel soslu herşeyi severim.Eminim etede harika bir lezzet katmıştır.Tarif farklı ve güzel geldi bana.Ellerinize sağlık ve de bol şanslarınız olsun..
rica ederim cnim۩۞۩๑ Et Yemekleri Yemek Yarışması ,Yarışmacı Röportajları ๑۩۞۩
Yardımlarınız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?