Et Yemekleri ¶¶Efsax'in Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma Pilav Eşliğinde ¶¶Minigimin sponsorluğunda √

Nefis görünüyor.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.

Pırasayı görünce ne kadar farklı bi tarif dedim, gerçekten sunum da çok hoş eline sağlık canım, başarılar dilerim
Esim pirasayi çok sevdiği için koyabildigim kotu tat vermeyecek her yemeğe koymaya calisiyorum soğan pirasa sarimsak 3 lusu gerçekten ayri bir lezzet veriyor teskler canim benim :)

Ellerine emeğine sağlık hamişim yarışmada başarılar dilerim cnm beşamel soslu et denememiştim hiç fakat un var bize cısss sunumuna da tabağına da bayıldımmm yarışmada başarılar dilerim bitanemm

sağol kuzum benim :) ne yalan soyleyeyim bende ilk defa denedim ama çok güzel oldu ete hic tuz koymadan kavurdugum için et lime lime oldu beşamel besamel tuzu yeterli oldu normalde gordugum tarifte et altta etin ustunde besamel sos ve en üstte kasar rendeleyip firina atmislar evde kasar yoktu ne yapabilirim diye düşünürken boyle denemek aklima geldi ::)

Sanırım bütün güzel tarifler böyle tesadüfler sonucu denemelerden çıkıyor değilmi çok iyi fikir

Sanırım bütün güzel tarifler böyle tesadüfler sonucu denemelerden çıkıyor değilmi çok iyi fikir
aynen canim öyle oluyor eğer olsaydi tariften gidecektir belki de buraya katilmazdim değişik olur diye katilayim dedim :) sunumda et kismi biraz yayilsada tasi yerindeydi :)

Bu saatte ((( ellerinize saglikkk harika duruyorr
tesekkur ederim canim :)

aynen canim öyle oluyor eğer olsaydi tariften gidecektir belki de buraya katilmazdim değişik olur diye katilayim dedim :) sunumda et kismi biraz yayilsada tasi yerindeydi :)

Bu saatte ((( ellerinize saglikkk harika duruyorr
tesekkur ederim canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…