R Ritaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2011 113 0 96 Muğla 7 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Ritaa #1 edirnede fazla kuaför bilmiyorum tavsiye edebileceğinz bir kuafr varmı ? makyaj ve saçı istedğim gibi yapabilen ayrıca fiyatlar ne civarda?
edirnede fazla kuaför bilmiyorum tavsiye edebileceğinz bir kuafr varmı ? makyaj ve saçı istedğim gibi yapabilen ayrıca fiyatlar ne civarda?
glorias Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2011 572 1 46 İstanbul 7 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Ritaa #2 Ritaa .!.: edirnede fazla kuaför bilmiyorum tavsiye edebileceğinz bir kuafr varmı ? makyaj ve saçı istedğim gibi yapabilen ayrıca fiyatlar ne civarda? Genişletmek için tıkla... Hemşerim selamlar bilsem söylerdim ama istanbulda yasiorum ama galiba en iisi öğretmen evinin. Karşısında bı kuaför var o ii die biliorum
Ritaa .!.: edirnede fazla kuaför bilmiyorum tavsiye edebileceğinz bir kuafr varmı ? makyaj ve saçı istedğim gibi yapabilen ayrıca fiyatlar ne civarda? Genişletmek için tıkla... Hemşerim selamlar bilsem söylerdim ama istanbulda yasiorum ama galiba en iisi öğretmen evinin. Karşısında bı kuaför var o ii die biliorum