- 8 Mart 2016
- 252
- 150
- 18
- 36
- Konu Sahibi kelebek0788
-
haklisiniz bazilari hemen ödüyor bedellini, bazilarida zamanla yavas yavas... allahim insallah bana gösterir.....bazen yaptığı ile kalıyor sanıyoruz yıllar sonra başına türlü türlü şeylerin geldiğini öğrenebiliyoruz.
sizin cevrendizdeki suclu buldu mu belasini peki? kadinini ben nezaman hic sucalamzdim biliyormusunuz, eger benden habersiz olsaydi... kadin yakinlasimis ona adima atmis ayrica büyük bir piskinlikle bana seni en basindan beri biliordum dedi.... hata sonra nisan resimelrimizi bile görmüs... ama yanlis anlamayin ben hep dedim ve hala diyorum, ikiside suclu ama en büyük suclu benim esim ! tartismasiz...aldatmak istemeyen aldatmaz, kadin nekadr kuyruk sallasada...kelebek0788
konunuza cok uzulmustum.
benzer bir hikayeyi yakinen yasamis biriyim cevremde.
diyecegim tek sey, hirsizin hic mi sucu yok?
evet etrafimizda kotu niyetli kadinlari cok gorduk, ancak esinizin durumu - konumu sizin hikayeyi degistiriyor; hikayedeki sucluyu degistiriyor.
6 yillik bir iliskide bir erkek bir baska kadini hamile birakacak yakinliktaysa suclu kadin degil erkektir.
Allah evlatlarina uzun omur, size bu kotu gunleri unutturacak hayirli bir es nasip etsin.
Almanlar derler ki, Tanri'nin degismeni yavas calisir ama iyi ogutur.
donup yolunuza bakin, geriyi unutun.
Evet içine hapsetme ofkeni eşine mail at tüm ofkeni biriktir dikle dini yaz.hayallerinden def olduğun gibi hayatimdanda defol bir daha arama layık olduğun cirkeflesmis hayatını yasa de.belki hafif lersin.sonrada gerçekten gom onu geçmişe tecrübe en pahalı sermayedir.bak gör hayatına girecek kişiyi ince eleyeceksin.öldürmeyen acı güçlendirir.bir kadından daha güç lusun.tsk ederim benimde sana.. :) nasil anlamadim ona mi kizginligimi mail atayim ?
yazdim ona bikeresinde uzun bir mail...böyle arada aklima da isey geldiginde yaziyorum ona bütün öfkemi kusuryorum...dogru mu yapiorum ama bilmiorumEvet içine hapsetme ofkeni eşine mail at tüm ofkeni biriktir dikle dini yaz.hayallerinden def olduğun gibi hayatimdanda defol bir daha arama layık olduğun cirkeflesmis hayatını yasa de.belki hafif lersin.sonrada gerçekten gom onu geçmişe tecrübe en pahalı sermayedir.bak gör hayatına girecek kişiyi ince eleyeceksin.öldürmeyen acı güçlendirir.bir kadından daha güç lusun.
ayriligimizi ilk 3 ayi felan beni sallamiyordu resmen....sonra sonra belkide vicdan azabi basladikca bana dönmeye yazmaya basladi nekadar ona söylesemde agir konussamda....ayrildiktan 4 ay sonra hayatimda ilk kez (!) gece kulubüne gittim, tabiki resimde yükledim ( instagramda birbirimizi takip ediyoruz...yani ben kendimi silmeden önce ediyorduk) yükledikten bir saat sonra hiiiiccc resim yüklemeyen adam resim yükledi, kilo almis, her hafta berbere gider sacina bakar bakimli, saclarini sifira kazitmis... benim ona aldigim kapsonlu üstü giymis.... altinada #bosbakis #siyahbeyaz felan yazmis...Mailerine dönüş yapiyor mu?
aynen alkol kullanmayan alkol alamaya baslamis....aslinda pismanligini yani adlatma da zaten pisman ama ondan sonra neden kactigini neden pesimden kosup biseyleri düzeltmeye calismadigini bilmiormus ve bunun icin cok pismanmis... kendisi farkinda herseyin, pisman, ama beni affet tekrar deneyelim demiyor...Bak kuzenim psikolojik danışman diyor ki erkekler ayrıldıkları ilk ay rahatlar özgür hisseder,zaman gectiktikce ayrılığı idrak eder arkasından koşan yok kendini değersiz hissetmeye başlar sonra kadınlar kuaföre erkekler alkolle sarılır.suni mutlulukla boşluğu doldurmaya çalışır 3 ay sonra acı çekmeye başlar kadınlardan daha uzun yasar diyor.kadınlar ayrılığı hemen yaşar dibe vurur çıkışa geçtiği anda erkeğin açısı başlar diyor.sen bakımlı mutlu görün o yokmuş hiç olmamış gibi oda özlüyor mu benden nefret mi ediyor bunu sorgulamasını sagla
Canım kızgın ve kırılsın doğal olarak.sana devam edelim dese eder misin dürüstçe düşün ama.böyle sanki rekabet olmuş hani olur ya 2.kadın mi ben mi gibi.aynen alkol kullanmayan alkol alamaya baslamis....aslinda pismanligini yani adlatma da zaten pisman ama ondan sonra neden kactigini neden pesimden kosup biseyleri düzeltmeye calismadigini bilmiormus ve bunun icin cok pismanmis... kendisi farkinda herseyin, pisman, ama beni affet tekrar deneyelim demiyor...
insallah dibin en dibine batar
nasil yani kiskandiracagim biri mi ? cok yaptim suslenip resimler cektim gittigim dügünlerden...o dügünde bir elbisem vardi ona bayiliordu, ama giymemi de istemiordu kiskandigindan.... inatla onu giyidim resmini yükledim...evet aynen dedigin gibi iste laf dokandirmadan kimsenin gözüne sokmadan yapmaya calisdim...gecen pazar esimin halasi kuzeni felan kadini takip etmeye baslamis instagramda, hele halasi onun icin bana agza alinmicak laflar etmisti kadin icin..hersey cocuk yada sadece cocukla ilgilenseler bunu yapmazlar..bunun üzerini sinirledim deaktive ettim kendimi intagramdan....Hata ediyorsun yok mu arkadasin boyle sosyal hesaplardan senin egonu oksayacak, karsilikli kimseye laf dokundurmadan mutlu oldugunu belirtecegin biri. Hani aman biri gorsun diye degil de gercekten mutlu oldugunu gorsun. Aci cektigini bilmesin. Gez, fotograf cek paylas bunlari. Icin sogur. Onu heryerden sil ama engelleme. Bakacaksa baksin yani ki bakar. Onemli olan kimseye laf dokundurmaya calismadan mutlulugunu yasaman. Delir hem kadin hem karaktersiz eşin.
Onunla diyaloga girme, sana msj mi atti yine ne var dersin tersle, umursamaz davran. Ben cok uzuldum, bana bunu yaptin diye dert yanma ona. Dik dur.
hayir kesinlikle kabul edemem onu bidaha...aldatma cocuk kadar simdi belki size sacma gelicek ama onu evden attiktan sonra beni 7 yildir hayatinda olan insani hice saydi... hala onun karisiydim insan bir bakardi sorardi, ben günlerce yemeden kesildim bunu biliyordu, sabahlari ise gitmeden banyoda bayilmisim düsmüsüm yere, tek basima evde..böyle seyler yasadim ve ona ne olduysa o kapidan cikti, beni hayatindan silmis gibi yapti...ve bu süre icinde haftanin 5 günü kadina gitmis cocuk icin, cocugu doktora götürmeler anlamistim ya arabada gördüm...bunun icin asla affetmeyecem onu bidaha güvenenem ona...onun icinde bir nevi karar veridgini düsündüm, tamam ben attim evden vs ama, yuvasini isteyen savasmayi gönlümü almayi denerdi....o bir ellinden beni birakti cocugunu tuttu...cocuk dogasiya kadar pesimde pervane adam, cocuk dogduktan sonra cocugunu secti...Canım kızgın ve kırılsın doğal olarak.sana devam edelim dese eder misin dürüstçe düşün ama.böyle sanki rekabet olmuş hani olur ya 2.kadın mi ben mi gibi.
eğer devam etmek istiyorsan ki edebilirsin şu yap yapan demek haddimize değil ama içinde cozumleyemedigin birşeyler var.
kalbinin zamana ihtiyacı var yaralar kabul bağlansın alnimiza yazık ani yaşıyoruz.
degildi yukarda belirtmistim, beni basindan biliyormus....umarim kizlarindan cikmaz yaptiklarini bukadar kötülük...Allah ikisini de ıslah etsin. İkisi de sana yapmış yapıcagını. O kadında masum degil cünkü.
evet dedigin gibi ailem yaninda cok cukur is arkadaslarimdan bana destek oluyor :) ve sizlerde iyiki varsiniz iyiki buraya üye olmusum...inanirmisin yaptim onu erkek profili actimYalnız felan değilsin ailen arkanda mesleğin var bizler variz
mutlu olmak için ona ihtiyacın yok.intikam istiyorsan aç bir erkek profili ek le fotoğraflarına paylasilmasini iltifatlar et görür kıskançlık damarı kabarir.
suslen gez dolaş o kim oluyormuş yabancıdan eş arkadaşım olurmuş.iki yüzlü herif burcu ne bu adamın kız bir tahminim var ama şimdi aynı borçtan olanlar bana kirilabilir
Sizi biliyorun dışında evliliğinize ses çıkarmamış. Sizin dahada mağdur olmanızı oturmuş izlemişdegildi yukarda belirtmistim, beni basindan biliyormus....umarim kizlarindan cikmaz yaptiklarini bukadar kötülük...
evlilige ses cikarmis...yani daha dogrusu beni bastan beri biliyormus, sonrasinda nisan resimlerimizi glörmüs delirmis, engel olmak istemis, esimde dügünü ertelicem felan demis....ama tabiki kadin da önlemini almis hooop hamile kalmis....Sizi biliyorun dışında evliliğinize ses çıkarmamış. Sizin dahada mağdur olmanızı oturmuş izlemiş
Bunları hangi şahıs anlattıki sizeevlilige ses cikarmis...yani daha dogrusu beni bastan beri biliyormus, sonrasinda nisan resimlerimizi glörmüs delirmis, engel olmak istemis, esimde dügünü ertelicem felan demis....ama tabiki kadin da önlemini almis hooop hamile kalmis....
beni bastan beri bildigini ve nisan resimlerimizi gördügün kadin yüzüme söyledi..öyle ücüncü kisilerden duymadim....esimde bana dügün tarihini tabiki söylemedim, daha dogrusu asil tarhten iki üc ay sonra dedim ama iptal edicegimi söyledim cünkü beni tehdit etti, bende ona evlenmek zorundayim ailem istiyor ama dügünü iptal edicem demis kadina sonrasinda anlatti bunu bana ..ama yalan, bu kadin haytaindayken bana evlenme teklifi etti...sonrasinda kendi instagramina (disariya kapali tabiki) hep bizim resimlerimizi yüleyip, iste hyatimin aski benim güzel esim diye resimelr yüklemisti...bu olay patlayinca bende ddedim ona o instagram sayfani hemen disariya aciyorsun... kadin bunlari görüp kriz gecirmis....Bunları hangi şahıs anlattıki size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?