- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi kelebek0788
-
pislikler. kadını nasıl bırakamamış onca zaman görüşmüş.beni bastan beri bildigini ve nisan resimlerimizi gördügün kadin yüzüme söyledi..öyle ücüncü kisilerden duymadim....esimde bana dügün tarihini tabiki söylemedim, daha dogrusu asil tarhten iki üc ay sonra dedim ama iptal edicegimi söyledim cünkü beni tehdit etti, bende ona evlenmek zorundayim ailem istiyor ama dügünü iptal edicem demis kadina sonrasinda anlatti bunu bana ..ama yalan, bu kadin haytaindayken bana evlenme teklifi etti...sonrasinda kendi instagramina (disariya kapali tabiki) hep bizim resimlerimizi yüleyip, iste hyatimin aski benim güzel esim diye resimelr yüklemisti...bu olay patlayinca bende ddedim ona o instagram sayfani hemen disariya aciyorsun... kadin bunlari görüp kriz gecirmis....
nisanliyken cogu zaman gecelri uyuyamiordu bu bende bir sorunmu var gibisinden sormustum ona hep...hic unutmam bana bikere , biseyim yok, ben sadece seni mutlu etmek istiyorum sninle mutlu olmak istiyorum yazmisti bana... ozamanlar ayyyy ne tatliiii demistim... simdi anliyorum ama vicdan yaptiini...o gecenin sabahi da nisan resmimizi almis siyah beyaz yapmis birtek beni renkli yapmis, altina da herseyim siyah beyaz bir sensin hayatima renk katan yazmis ve sosyal medaya yuklemisti....
asik olmus? burda bir bayan bana acimasizca yorum yapmisti o kadin kocani senden cok sevmis demistipislikler. kadını nasıl bırakamamış onca zaman görüşmüş.
Etik etik cok merak ettim goster kaldir sonraasik olmus? burda bir bayan bana acimasizca yorum yapmisti o kadin kocani senden cok sevmis demistiyani kadin asik olmus esime, esimin isi iyi, kendisi esimin is yerinde garsonluk yapiordu restoranta, onun haricinde issiz, alti yasinda baska bir adamdan yine evlilik disi babasiz bir kiz cocugu...yani birde burda belki tepki alicam, hicbirzaman bri insansin dis görünüsüyle alay etmedim yada yargilamadim allah yukarda, ama esim cok yakisikliydi yani 1.85 uzun yillar basketbol oynamis bir adam...kendisi görünüs olarakda cok farkli... kacirmayim bu adami demistir...hata bence kendi bile böylesi nasil benimle birlikte diye demistir....kadinin resmini görenler inanamiyor....yani buraya yüklesemde görseniz, ama hic etik degil....
evet ayni film gibi ilk yazdigimda kimse inanmasti yaHani bazen filmlerde izleriz senaristte abartmış ederiz.yasadiklarin aynen öyle.adamda gitsin yeşil çam i kurtarsın büyük oyuncu imiş.acaba kadın sana ulasmasydi bebek doğa ayrı ne yapacaktı gizli saklı surdurecekmiydi bu ilişkiyi
Hislerim şu yönde demiştin 1.çocuğunun babasını eşiniz hayatına girince evden kovmus.tarih tekkerur edecek bu kadın başkasını bulup eşinizi şut layacak.insaĺah bunlar olurken sen gayet mutlu bir yuvaya sevgi dolu sadik bir ese sahip olursun ve sadece yazikkk dersin ona.
burda paylastigim biseyi nasil silbiliyorum? yok ya ama istiyorsan sana özelden göndereyimEtik etik cok merak ettim goster kaldir sonra
Kadın iyi niyetli olmadıgı apacık ortada zaten. ötekini koca yapamadı bunu yapma çabasında belkide.asik olmus? burda bir bayan bana acimasizca yorum yapmisti o kadin kocani senden cok sevmis demistiyani kadin asik olmus esime, esimin isi iyi, kendisi esimin is yerinde garsonluk yapiordu restoranta, onun haricinde issiz, alti yasinda baska bir adamdan yine evlilik disi babasiz bir kiz cocugu...yani birde burda belki tepki alicam, hicbirzaman bri insansin dis görünüsüyle alay etmedim yada yargilamadim allah yukarda, ama esim cok yakisikliydi yani 1.85 uzun yillar basketbol oynamis bir adam...kendisi görünüs olarakda cok farkli... kacirmayim bu adami demistir...hata bence kendi bile böylesi nasil benimle birlikte diye demistir....kadinin resmini görenler inanamiyor....yani buraya yüklesemde görseniz, ama hic etik degil....
asik olmus? burda bir bayan bana acimasizca yorum yapmisti o kadin kocani senden cok sevmis demistiyani kadin asik olmus esime, esimin isi iyi, kendisi esimin is yerinde garsonluk yapiordu restoranta, onun haricinde issiz, alti yasinda baska bir adamdan yine evlilik disi babasiz bir kiz cocugu...yani birde burda belki tepki alicam, hicbirzaman bri insansin dis görünüsüyle alay etmedim yada yargilamadim allah yukarda, ama esim cok yakisikliydi yani 1.85 uzun yillar basketbol oynamis bir adam...kendisi görünüs olarakda cok farkli... kacirmayim bu adami demistir...hata bence kendi bile böylesi nasil benimle birlikte diye demistir....kadinin resmini görenler inanamiyor....yani buraya yüklesemde görseniz, ama hic etik degil....
banada göndersene özeldenburda paylastigim biseyi nasil silbiliyorum? yok ya ama istiyorsan sana özelden göndereyim
Gonder valla cok merak ettim su insan musvettesiniburda paylastigim biseyi nasil silbiliyorum? yok ya ama istiyorsan sana özelden göndereyim
yooo ben kesinlikle geri gelmesini beklemiyorum :) yok ben birtek güzelik bakimindan demedim... ama haklisiniz bende düsünüyorum ne bulmus olabilir acaba böyle bir kadina...baska adamlarla birliktelik var evde dolanan 6 yasinda baska bir adamin evlilik disi cocugu var, kariyer yok, gelicek yok, baska din, baska kültür, evde pisen domuz etleri ( kimse yanlis anmalasin elestirmiyorum, aama esim müsluman ve tam tersi), tehdit.... hepsi nekadar cekici... bende bulamadigi cinselligi bulmus olabilir, bak ona bisey diyemem....yani benim yapimda yok erkek arkadasla evlilik öncesi yatmak....yapanlara da saygi duyuyorum herkesin kendi bbilecegi is...Konunuzu okuyorum da . Kadının eşinize çekici gelmesi için illaki güzel olması gerekmiyor .Eşin aslan burcuymuş . Sen hala eşin dönecek diye düşünüyorsun . Aslan burçları çocuklarına çok önem verir . Aşırı sahiplenme duyguları vardır aslan burçlarının eşin çocuğu için orada kalacaktır . Sen kıskandırma olaylarını mazide bırak ve eşinin yaptığı gibi kendin için yeni bir hayata başla . Evlenseler bile aman boşver evlenirse evlensin diyebilesin . .
sizi actigim ozel yere nasil ekleyebilirim?banada göndersene özelden
burda paylastigim biseyi nasil silbiliyorum? yok ya ama istiyorsan sana özelden göndereyim
Goremedigin bir şey var ilahi adalet tecelli etmiş.o kadınla bir omur çocuk bağı görüşme zorunluluğu eşinile kadini gördükten sonra allah belasını vermis resmen dedim.
Cok tsk ederim...cok uzuldum. Bende esimin kizindan cikicak diye korkuyorum... Bikere annemin cani yanmisti ona sende baba oldun sen benim canimi kizimi yaktin allah seni de ayni sekilde yaksin dedibaşınızdan geçenler gerçekten zor şeyler Allah yardımcınız olsun ama ilahi adelete inananlardanım.Benim de başımdan geçti çok zor günler geçirdim gecelerce ağladığımı bilirim ama benim de tabiri caizse ahım bir günahsızın canını acıttı ben eşimden ayrıldığımda kızım 20 günlük daha kundakta bir bebekti.Kayınvalidem istemiyorum seni ben oğluma başkasını alacağım dediğinde yapma anne bak senin de kızın var başına ne zaman ne geleceği belli olmaz dediğim de bana bir pislikmişim gibi bakıp benim kızım senin gibi asla olmaz dedi işte o an yüzüne bakıp umarım daha kötüsü olmaz dediğimi hatırlıyorum tam 12 yıl sonra başlarına öyle bir şey geldi ki görümcem kocasını eşinin amcasının oğluyla aldattı resimleri de boy boy nette yayınlandı ve ben bunu duyduğumda 3 gün kendime gelemedim nedeni 15 yaşında ki kızına o kadar çok üzüldüm ki hep kendimi suçladım benim yüzümden o kız bu olanları yaşıyor diye sakın beddua etmeyin Allaha havale etmek en iyisi.
Bence hiç doğru yapmıyorsun . Verilecek en büyük ceza onu umursamak . Acı çektiğini belli etmemek . Senin yerinde olsam ki oldum , artık ona hiç bir şey yazmam . O yazarsada cevap vermem .yazdim ona bikeresinde uzun bir mail...böyle arada aklima da isey geldiginde yaziyorum ona bütün öfkemi kusuryorum...dogru mu yapiorum ama bilmiorum
Ay şeyi bende düşündüm :) ağzını burnunu dagitacan uçan tekme,sile tokat allah ne verdiyse kadında zaten kel sayılır bir tutan saçını yolunmus tavuk a cevirecen; )Kadın iyi niyetli olmadıgı apacık ortada zaten. ötekini koca yapamadı bunu yapma çabasında belkide.
aslında gidip tartaklıcan
kocanında topuklarına sıkcan
ama işte adam sanıp bi sürü ceza alırsın
uyma sen bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?