- 25 Mart 2016
- 14
- 4
- 1
- 35
- Konu Sahibi kelebek0788
Geç gelen adalet, adalet değildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siddete karsiyim ama hakketi. Yok yaa asla o seviyeye düsmem allah versin cezalariniAy şeyi bende düşündüm :) ağzını burnunu dagitacan uçan tekme,sile tokat allah ne verdiyse kadında zaten kel sayılır bir tutan saçını yolunmus tavuk a cevirecen; )
Biri dur dursun beni
Sizce nezaman gec oluyor? Aci ceken mutlu oldugunda mi?Geç gelen adalet, adalet değildir
Yorumunuz icin tsk ederim, evet haklisiniz, belki uzulecem, ama olay benim aci cekmem yada oh iyi oldu demem degil, onun bir bedell ödemesi... Cocuk gunahsiz ama bende Gunahsizdim, cocuk icin ay hayatimi alt ust ettin, benle nisanliyken (aramizda hoca nikahi da vardi) yaptigin cocukla sana mutluluklar,sana hakkimi helal ettim diyemem. Bende anne baba evladiydim, benle cocugunu bilerek evlenirken kimse beni dusunmedi. Cocugua bisey olsun istemem, ama ucu mutlu aile tablosu icinde yasamalarini da istemiyorum... Kadin ilk kizinin babasini evden atmis benimkilye tanisdiktan sonra kizini dusunmemis, ben neden onlarin cocuklari icin size hakkimi helal ettim hadi size mutlulukar diyeyim ki...Yuhh ne berbat adammış, bu adam bu saatten sonra üzülse ne üzülmese ne?
Bence hayatınıza bakın, o adam acı çekince emin olun kendinizi çok çok çok daha iyi hissetmeyeceksiniz, merhametli insanlar ne olursa olsun başkalarının acısıyla sevinemez.
Ortada günahsız bir çocuk var onun hatrı için bırakın devam etsin ilişkileri, mesleğin de varmış, yoluna bak, öyle başkalarının acısıyla çizme rotanı, hatta düşünme bile bunları.
Burada çok gördük ayrılıp eşine beddua edip sonra eşi yerlerde sürününce üzülenleri, keşke böyle olmasaydı diyenleri. Acın tazeyken onun acısının sana mutluluk vereceğini düşünüyorsun ama cidden alakası bile yok.
Önemli olan senin mutluluğun, hayatına başkası girince ki bu defa iyi araştır, o adamı sallamıcaksın bile...
Cok tsk ederim...cok uzuldum. Bende esimin kizindan cikicak diye korkuyorum... Bikere annemin cani yanmisti ona sende baba oldun sen benim canimi kizimi yaktin allah seni de ayni sekilde yaksin dedi
Yorumunuz icin tsk ederim, evet haklisiniz, belki uzulecem, ama olay benim aci cekmem yada oh iyi oldu demem degil, onun bir bedell ödemesi... Cocuk gunahsiz ama bende Gunahsizdim, cocuk icin ay hayatimi alt ust ettin, benle nisanliyken (aramizda hoca nikahi da vardi) yaptigin cocukla sana mutluluklar,sana hakkimi helal ettim diyemem. Bende anne baba evladiydim, benle cocugunu bilerek evlenirken kimse beni dusunmedi. Cocugua bisey olsun istemem, ama ucu mutlu aile tablosu icinde yasamalarini da istemiyorum... Kadin ilk kizinin babasini evden atmis benimkilye tanisdiktan sonra kizini dusunmemis, ben neden onlarin cocuklari icin size hakkimi helal ettim hadi size mutlulukar diyeyim ki...
Ben iki uc ay flort yasayip terkedilmedim aldatilmadim, onurumla gururmla cok illeri giderek oynandi... Ben önume bakicam insllah birgun mutlu da olucam, ama bir insanin bir genc kizin hayati bukadar basit degildi, ondan ceksin hepsi cezalarini...
Evet cok guzel anlatiniz ve size katiliyorum.... Bende buna inaniyorum, ben nezaman birakinca mutlu olunca onlar cezalarini cekmeye baslayacaklar.... Bilmiyorum nasil basaricam nasil aklima gelmemesini saglayacam... Tek basima hergun bu eve girdigimde her masaya oturdugumda yataga yattigimda aklimdalar.... Belki hayatima birini sokmam lazim ki heyecanlanayim ve acim dinsin.Ama sen böyle dedikçe çekmezler, sen ne zaman ki mutlu olmayı başaracaksın o zaman onunda çekeceğini göreceksin bi şekilde.
Ben sana hakkını helal et demiyorum, affet demiyorum ama sonuçta bu adam o kadına gittiyse ve sana dönmeyecekse ve sen de artık istemiyorsan bırak artık ne hali varsa görsün diyorum, böyle düşününce onlara bişey olmuyor sen boşuna kendini hırpalıyorsun. Onlar acı içinde kıvranınca sen ok tamam ben de artık mutlu olabilirim mi diceksin.
Düşüncelerini serbest bırak, onları düşünme, o zaman göreceksin hayatın yoluna girecek ama sana bunu reva görenler sen bil ya da bilme mutlu olamayacak, zaten evrende kötülük yapan iyilik bulamaz, yani sen onlar mutlu sanırsın ama değildir, sorunu vardır illaki, başkasını üzen asla ama asla mutlu olamaz, o kadının da başına aynısı gelir adamında, ama bunun olması için senin onları serbest bırakıp sallamaman gerek.
Nasıl anlatsam evrenin kanunudur bu, sen negatif yüklenince değil pozitif yüklenince evren onlara gerekli cezayı verecek. İyi biriysen bu böyledir. Senin negatif düşüncen evrende sana negatifi çeker sadece, hep daha negatifi çeker senin açından negatif olanı yani. Pozitif yüklenince ancak iyi haberler gelmeye başlar. Buradaki acı çeken hatunların konularına bak ne zaman onları üzen eski sevgililerini ya da eşlerini unutur o zaman onların acı çektiğini, mutsuz olduğunu duyarlar. 2. kadın yüzünden terk edilenler eşim o kadından ayrılmış ama hiç umursamadım diye konu açarlar.
Umarım anlatabildim.
Merhaba,
diger konumda evlendikten bir ay sonra esimin baska kadindan baba olacagini ögrendimi yazmistim...
Konum maalesef yorumlara kapandi...
ama benim bu konuyla ilgili sormak istediklerim var... basiniza böyle bisey geldi mi ? aldatilma olayi vs...
benim yasadiklarimdan sonra icimde büyük bir" insallah ömür boyu mutsuz olursun, yasadiklarimi yasarsin " öfkesi uyandi...olayin uzerinden bir yil gecti, 7 aydir ayriyiz ama hala öfkem dinmedi... yasadiklarimdan sonra onun bidaha mutlulugu tatmasini asla istemiyorum, hata yasattiklarinin bedellini en agir sekilde ödemesini istiyorum...o da kadinda
hic basiniza geldi mi yada duydunuz mu, bir kadinin ahinin bu dünyada ciktigini ? yoksa eden gercekten yaptigi ile mi kaliyor ?
Daha önce hiç böle bisey yasamadim.ama emin olki kimsenin ahi kimsede kalmaz .bu dünya değilse diyeri .artık boşver bence düşündükçe kendin ofkelenip uzuluyon bırak o senin aldatannherif dusunsun.Merhaba,
diger konumda evlendikten bir ay sonra esimin baska kadindan baba olacagini ögrendimi yazmistim...
Konum maalesef yorumlara kapandi...
ama benim bu konuyla ilgili sormak istediklerim var... basiniza böyle bisey geldi mi ? aldatilma olayi vs...
benim yasadiklarimdan sonra icimde büyük bir" insallah ömür boyu mutsuz olursun, yasadiklarimi yasarsin " öfkesi uyandi...olayin uzerinden bir yil gecti, 7 aydir ayriyiz ama hala öfkem dinmedi... yasadiklarimdan sonra onun bidaha mutlulugu tatmasini asla istemiyorum, hata yasattiklarinin bedellini en agir sekilde ödemesini istiyorum...o da kadinda
hic basiniza geldi mi yada duydunuz mu, bir kadinin ahinin bu dünyada ciktigini ? yoksa eden gercekten yaptigi ile mi kaliyor ?
Allah ne sizin ne baskasinin basina vermesinDaha önce hiç böle bisey yasamadim.ama emin olki kimsenin ahi kimsede kalmaz .bu dünya değilse diyeri .artık boşver bence düşündükçe kendin ofkelenip uzuluyon bırak o senin aldatannherif dusunsun.
Insallah. Umarim ibreti alem olurlar. Insallah en kisa zamanda biri cikar karsima, ama ben tabiki yine guvenicem birine (ozamanli gibi olmasada) Yani ben her ikisinide yasadim, hem gozu kapali guvenmeyi hem hic bir kelimesine inanmayip takip etmeyi guvensizligi. Inan bana ikincisi cok yorucu, bir insani sevmek guvenmek cok guzel... Umarim bidaha üzülmem. Herkesin herhalde bir sinavi vardir hayata, babasiz annesiz buyuyenler, evlat acisi ceken, maddi sikinti ceken, benimde sinavim buymus... Simdiye kadar hayatimda hic bir puruz olmadi, insallah bu sinavimdan sonra mutlu huzurlu bir hayat geciririm, ve allah bana birgun en cok istedigim sey, anne olmayi nasip ederOkadar haklı sitem lerin varki aynı şeyi yaşasaydı m senin kadar güçlü olabilirmiydim bilmiyorum.kin insanı içten içe çökerten acıtan bir duygu onları içine hapsettikce kendini 2.plana atıp hayatı mutluluğu iskalayacksin allahından bulsun ikiside onları allaha tek sen değil bu olayı bilen herkes ediyor in anki allah öyle bir cikartacakki seneden çok daha agir ini yaşayacaklar.feleğin değirmeni ağır döner ince ogutur. Kaç yıl geçerse geçsin bizleri de bilgilendir
güzel kız sin ,mesleğin var dimdik ayakta sin emin ol kalbin açıldığı için gözlerini kapamış etrafında sana değer verecek birileri mutlaka olacaktır ama kimseye yüzde yüz guvenme arkadaşım senin olayın bana bile ders oldu çünkü ne kadar ince keserken kestiğini her zaman iki yüzü varmis
Tebdili mekan ne demek ? yapabilirim, yuksek mimar olarak is bulmakte zorlanmam, hata kendi yerimi bile acabilirim. Icinden turkiye de mi yasayacagim geciyor? Benimde birdaha turkiyeden biriyle evlenecegim gecmedi degilEminim harika anne olursun.allah hepimize nasip etsin.
tebdili mekanda ferahlık vardır derler.mesleğini türkiyede yapamaz misin onları hatırlatacak herşeyden uzaklaşmak belki sana iyi gelir.
Tebdili mekan yer değişikliği demek.yani eşini o kadını yaşadıklarını sana hatirlatmayacak bir yerde yasam an unutmani kolaylaştırır.türkiye de işine devam edebiliyorsa n neden olmasın.Tebdili mekan ne demek ? yapabilirim, yuksek mimar olarak is bulmakte zorlanmam, hata kendi yerimi bile acabilirim. Icinden turkiye de mi yasayacagim geciyor? Benimde birdaha turkiyeden biriyle evlenecegim gecmedi degil
veee ex- esten sabah gelen: "Günydin nasilsin? Cok kötü rüya gördüm, hatirlamiyorum ne oldugunu. Ama yinede sormak istedim nasil oldugunu? " mesaji...Tebdili mekan yer değişikliği demek.yani eşini o kadını yaşadıklarını sana hatirlatmayacak bir yerde yasam an unutmani kolaylaştırır.türkiye de işine devam edebiliyorsa n neden olmasın.
Sakın boşluğa düşüpte mesaj atmaveee ex- esten sabah gelen: "Günydin nasilsin? Cok kötü rüya gördüm, hatirlamiyorum ne oldugunu. Ama yinede sormak istedim nasil oldugunu? " mesaji...
insallah gercekten korkulu rüyalar görüyordur, sadece yazmak icin söylememistir
Sakın boşluğa düşüpte mesaj atma