Edebiyatla ilgilenenler, yazıp çizenler

Hiç de geç değil. :) Asla geç değildir.
Dediklerinize katılıyorum. Hatta yazmayı içselleştirmiş biri için her yer her şey öykü, masal, romandır. İş ki ayrıntıları, nüansları kaçırmayalım.
Evimin fotoğraflarını seve seve paylaşırım çektiğimde. :) Kapım da açıktır tabii.

Haklısınız aslında. :)
Aynen! radarlar hep açık olmalı. :)
Teşekkür ederim, çok naziksiniz. Bekliyorum.

Merhabalar ..Ben kucuklugumden beri oyku yazmayi severdim..evdeki saman kagitlarina onlarca oyku yazmislig vardir ama annem hep kizardi,ders calismama engel oldugunu dusunurdu ..Sonra tabi insan degisiyor,lisede siir yazmayi seviyordum..Test kitaplarinin arkasi o an gelen ilhamla yazdigim siirlerle dolar tasardi..sonra kitaplarim kardesime kaldi tabi,ben yazdigim kitaplari bile unutmustum,onlari gorunce dalga gecmisti bir guzel
Uzun bir zaman yazmayi biraktim..cunku bbir degisim icindeydim hayatimla ilgili..
Hani herkesin hayatinda bir kirilma noktasi vardir..
Galiba o donem icindeyim ben de..
Ya bu kirilma gerceklesecek kabugumdan cikip artik kendimi bulacagim..
Yada meslegimin ve kosullarimin,mesela ailemin,mesela sevgilimin ve daha bir cok seyin,yani bu sekilde cizdigim hayatin bana bictigi rolu oynayacagim.
Ama ben bu rolden skldim..
Ben bu rolu oynamak istemiyorum.
Bu rol baska bir kadini mutlu eder belki..
Ama beni degil..
İstedigim ve kurdugum roller,belki baska insanlarin hayatlarinda dert etmesi uzerine dusulmesi cok komik,gerceklestirilmesi cok basit seyler..
O kirilma noktasinin sonunda ya kaybedecegim ya kazanacagim.
Kaybetmek demek,aslinda ölmek demek..
Bir ruh , hayalleriyle beslenemiyorsa nasil yasayabilir ki?
Bana bu yarista yardimci olmak ister miydiniz?
Mesela yazdiklarimi yayinlayabilmekle baslamak istiyorum bu mucadeleye.
Bir kitap bastiracak maddi gucum yok..ama hayatin bana sundugu simdilik begenmedigim bu rolu iyi oynarsam kitabimi bastirabilecegim gunleri de gorecegim.
Bir internet sitesi onerebilir misiniz bana.
Yazdiklarimi paylasabilecegim,dunyada kucucuk bir nokta olan ve kimsenin ciddiye almadigi bu kadinin ,
Sinirlarini asarak,insanlara seslenebilecegi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…