- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- Konu Sahibi fataldanger
Hiç de geç değil. :) Asla geç değildir.Buraya geri dönüş yapmayı unutmuşum. :S Kusura bakmayın lütfen.
Ah hiç problem değil. :) Üstü kapalı sormuşum, bilemezdiniz ki.
Sağolun, sadece birşeyi çok iyi araştırırım acayip didiklerim. Katılıyorum, söylediğiniz emeklemeden koşmaya benziyor zaten. :) Evvela altyapı sağlam olacak, belli bir birikime kavuşulacak.Öyle yazım aşamasına gelinebilir bence. Çok okumanın yanında çok izlemeninde faydası olduğuna inanıyorum.Elbette ki izlediklerimizin nitelikli olması kaydıyla. (Tiyatro oyunları,belgeseller,kaliteli, iyi filmler vb) Birde sadece kitapta değil gazete,dergi yani aslında ne bulursak okumaya çalışmalıyız bence.
Şahane bir eviniz var desenize. Sağa bak kitap! sola bak kitap! her taraf kitapla dolu. Ne hoş. Evinizden bir fotoğraf varsa paylaşmak isterseniz güzel olurdu, merakımı gidermiş olurdunuz. Misafirlerinizi hayli kıskandım çünkü. :)
Aslında yazmakta çok geç kaldım gibi. (yaş 26) Herhalde bir yeteneğim olsa bu yaşa kadar farkederdim.Ama az çok yatkınlığımın olabileceğini tahmin ediyorum. Doğru tahmin etmişsiniz ilk önce ciddiye almam gerektiğini düşünmüştüm.Birde günlük dışında birşey yazmadım bugüne kadar.Çok izlerim zaten şimdi de çok okumaya çalışıyorum ki bahsettiğim mertebeye ulaşıp kendi çapımda birşeyler karalamaya başlayabileyim.
Teşekkür ederim.Bende sizinle sohbet edebildiğime memnun oldum dea. Zaten rumuzunuza aşinalığım vardı, izleme listemdeymişsiniz. Bu da demek oluyor ki yorumlarını beğendiğim birisiniz.
Dediklerinize katılıyorum. Hatta yazmayı içselleştirmiş biri için her yer her şey öykü, masal, romandır. İş ki ayrıntıları, nüansları kaçırmayalım.
Evimin fotoğraflarını seve seve paylaşırım çektiğimde. :) Kapım da açıktır tabii.