• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri eda taspinar at kuyrugu şampuani

peki nasıl faydalı oldu mu ????
kullanmadım ama içindekiler yazıyor nette ve şampuanın üstünde... elime alıp inceledim bana dandik ve taklit bişey gibi geldi... illa at kılını merak ediyorum deneyeceğim dersen dünya çapında kabul görmüş markaları tercih edin bence... eda taşpınarınki çakma...

kullanmadım ama içindekiler yazıyor nette ve şampuanın üstünde... elime alıp inceledim bana dandik ve taklit bişey gibi geldi... illa at kılını merak ediyorum deneyeceğim dersen dünya çapında kabul görmüş markaları tercih edin bence... eda taşpınarınki çakma...
teşekkür ederim bir bakmak lazım :KK54::KK54:

Bu şampuan bi mucize Benim saridan dolayi yıpranmis ve hiç uzamayan saçlarım vardı koyu renge boyattım malesef yipraniklardan dolayi yinede Uçlardan kırıldığı için uzamiyodu suan bu sampuanin 8. Sisesindeyim cookkk memnunum...senelerdir kaynak ve citcitsiz asla yapamazdim ama sampuan okadar güzel uzatti gurlestirdi parlatti ki saçlarımı sampuanim sayesinde kaynaklara citcitlara veda ettim bu arada ben şampuanla birlikte loreal in saç maskesini ve arteyn argan yağlı serumunu kullaniyorum

ama bu tarz şampuanlar platin gibi saçlara iyi gelmez ki zaten, doğal şampuanın saçına işe yaraması için saçının da doğal ve işlem görmemiş olması gerkeiyo mesela bende gölge var ve çok bitkiseller saçımı sertleştirip kurutur. o yüzden gölgemin uzamasını bekliyorum artık doğal hayata dönücem saçıma da kına yakıcam
Sana katılıyorum benim saçımda açıcı var.işlem gören saçlar mutlaka boyalı ve röfleli bu tarz saçlar için olan ürünleri kullanmalılar.Doğal şampuanlar işlem gören saçlara fayda etmiyor.

kızlar ben birinci kutuyu bıtırdım fazlasıyla memnunum 2 cm uzadı elime daha çok geliyor şimdi biticek azsonra banyo yapıcam en kısa surede tekrar alıcam ve saçım da alıstı gecen gun unuttum baska bır sampuanla yıkandım baskası hemen kepek yaptı, uzatma dısında da memnunum

Kullanıiyor musun hala canim,memnun musun?tavsiye eder misin?

Bu şampuanı kullandım. Tek kelime ile mükemmel yaptı saçlarımı. Yumuşacık, parlak ve vadettiği gibi dolgun . Biraz pahalı ama etkilerinden dolayı kullanmaya devam edeceğim.

Back
X