- 16 Ağustos 2014
- 139
- 35
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçlarım ince telli, parlak ve yumisacikti. Epey bi bakim yapmıştım saclarima, platin olduğum için bi ara yipranmisti sonra kuaför maske derken düzeldi. Bu şampuanı gördüm şans eseri ilgimi çekti aldım falan kullanmaya başladım ilk günler harikaa! Mukemmel, daha parlak ve yumuşak. Şehir dışına çıktım buda küçük olduğu için bunu aldım yanıma. Şampuan bitmek ve üzere ve saclarimda bitti!! Saçımı mahvetti çok sert taramakta güçlük çekiyorum, saçlarım resmen dökülüyor rezillik !!! İlk başta pek dikkate almadım sandım havadandir yok değil. Gittim markete elidor aldım argan ve babasu lu ve maske yaptım ancak düzeldi. Ve at kuyruğu sampuanindan olduğunu anladım. Direk çöpe attım. Almayın arkadaşlar mahveder hacı şakir bile bundan daha iyi 200ml Şampuan 19 lira boşverin gidin head and shoulders falan alın ipek alın bunu almayın ciddiyim
şampuanın içinde ne çamterebentin vb... yağ var mı ? peki ?kızlar ben birinci kutuyu bıtırdım fazlasıyla memnunum 2 cm uzadı elime daha çok geliyor şimdi biticek azsonra banyo yapıcam en kısa surede tekrar alıcam ve saçım da alıstı gecen gun unuttum baska bır sampuanla yıkandım baskası hemen kepek yaptı, uzatma dısında da memnunum
Hayir yag yokşampuanın içinde ne çamterebentin vb... yağ var mı ? peki ?
Watsons gratiste bulunuyor canmwatsons ta var demi??
ben de bir ünlü kullanıyormuş tvde söylemişti ondan öğrenmiştim ilk..
dandik bişeye benziyor bencekokusu dışında vaadedilenler olmuyor,hayal kırıklığı yaşamanızı istemem![]()