• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri eda taspinar at kuyrugu şampuani

dropda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
139
35
48
20141030_192134.webp
Arkadaşlar bu sampuani bu gun aldım ilk defa gördüm ve duydum ilk kullanimsa gür parlak ve uzamada etkili olacagini gorebilecegimizi yazıyor kendi açıklamasını yazmış sampuana daha once kullanan var mi ayrıca kokusu mükemmel

Ben de almayi düşünüyorum konu sahibi kullanmaya devam ettin mi :)

kızlar ben birinci kutuyu bıtırdım fazlasıyla memnunum 2 cm uzadı elime daha çok geliyor şimdi biticek azsonra banyo yapıcam en kısa surede tekrar alıcam ve saçım da alıstı gecen gun unuttum baska bır sampuanla yıkandım baskası hemen kepek yaptı, uzatma dısında da memnunum

bu ürün hakkında ne kadar az yorum var. çok şaşırdım ürün çıkalı da baya oluyor aslında. benim saçlarım gerçekten çok uzundu bu nedenle hiç kullanma gereği duymamıştım ancak bugün kırıklarımı kestirim dememle kalbiminde kırılması bir oldu. hemen bu üründen sipariş verdim kardeşim birazdan getirecek. nedense bir umut var içimde işe yarayacakmış gibi.

kokusu dışında vaadedilenler olmuyor,hayal kırıklığı yaşamanızı istemem:KK43:

2. kullanımı yaptım henüz. aynı zamanda toz hardal maskesine başladım. zaman geçsin iyice etkilerini gördükten sonra düşüncelerimi belirteceğim ancak şu anda sadece şampuanın inanılmaz parlaklık verdiğini canlandırdığını ve saç kremi ya da sıvı spreye gerek bırakmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilrim.

Saçlarım ince telli, parlak ve yumisacikti. Epey bi bakim yapmıştım saclarima, platin olduğum için bi ara yipranmisti sonra kuaför maske derken düzeldi. Bu şampuanı gördüm şans eseri ilgimi çekti aldım falan kullanmaya başladım ilk günler harikaa! Mukemmel, daha parlak ve yumuşak. Şehir dışına çıktım buda küçük olduğu için bunu aldım yanıma. Şampuan bitmek ve üzere ve saclarimda bitti!! Saçımı mahvetti çok sert taramakta güçlük çekiyorum, saçlarım resmen dökülüyor rezillik !!! İlk başta pek dikkate almadım sandım havadandir yok değil. Gittim markete elidor aldım argan ve babasu lu ve maske yaptım ancak düzeldi. Ve at kuyruğu sampuanindan olduğunu anladım. Direk çöpe attım. Almayın arkadaşlar mahveder hacı şakir bile bundan daha iyi 200ml Şampuan 19 lira boşverin gidin head and shoulders falan alın ipek alın bunu almayın ciddiyim

Saçlarım ince telli, parlak ve yumisacikti. Epey bi bakim yapmıştım saclarima, platin olduğum için bi ara yipranmisti sonra kuaför maske derken düzeldi. Bu şampuanı gördüm şans eseri ilgimi çekti aldım falan kullanmaya başladım ilk günler harikaa! Mukemmel, daha parlak ve yumuşak. Şehir dışına çıktım buda küçük olduğu için bunu aldım yanıma. Şampuan bitmek ve üzere ve saclarimda bitti!! Saçımı mahvetti çok sert taramakta güçlük çekiyorum, saçlarım resmen dökülüyor rezillik !!! İlk başta pek dikkate almadım sandım havadandir yok değil. Gittim markete elidor aldım argan ve babasu lu ve maske yaptım ancak düzeldi. Ve at kuyruğu sampuanindan olduğunu anladım. Direk çöpe attım. Almayın arkadaşlar mahveder hacı şakir bile bundan daha iyi 200ml Şampuan 19 lira boşverin gidin head and shoulders falan alın ipek alın bunu almayın ciddiyim

ama bu tarz şampuanlar platin gibi saçlara iyi gelmez ki zaten, doğal şampuanın saçına işe yaraması için saçının da doğal ve işlem görmemiş olması gerkeiyo mesela bende gölge var ve çok bitkiseller saçımı sertleştirip kurutur. o yüzden gölgemin uzamasını bekliyorum artık doğal hayata dönücem saçıma da kına yakıcam

Merhaba bende yaklaşık 10 günden beri kullanıyorum büyük bi hevesle aldım ama yağlanmayan saçım yağlanıyo ve kepek yaptı bi süre daha kullanıcam ama tavsiye etmem

Arkadaşlar at kuyruğu şampuanının orjinali işe yarıyor,bu tip sonradan çıkma ürünler değil. Mane'n tail markası gerçekten çok iyi. www.manentailturkey.com adresinden inceleyebilirsiniz. Bu marka daha önce yoktu Türkiyede,yeni geldi. Bi bakın derim

kızlar ben birinci kutuyu bıtırdım fazlasıyla memnunum 2 cm uzadı elime daha çok geliyor şimdi biticek azsonra banyo yapıcam en kısa surede tekrar alıcam ve saçım da alıstı gecen gun unuttum baska bır sampuanla yıkandım baskası hemen kepek yaptı, uzatma dısında da memnunum
şampuanın içinde ne çamterebentin vb... yağ var mı ? peki ?

Bu şampuanı üç gün önce aldım .
İki kez saçlarımı yıkadım ve saçlarım daha yumuşak oldu sanki .
Daha kolay şekil aldı =)
Kokusuda çok hoş .
Uzatması çok önemli değil benim için önemli olan sağlıklı görünen saç .
Yoksa upuzun olmuş cansız , kırık doluysa görüntü kötü oluyor .
Sevdim bu şampuanı kullanmaya devam edeceğim .

watsons ta var demi??
ben de bir ünlü kullanıyormuş tvde söylemişti ondan öğrenmiştim ilk..

Bende bir aydir kullaniyorum,gercekten parlak ve daha saglikli gorunuyor saclarim,memnun kaldim.ayrica esimin saclarinda kepek vardi o da bu sampuani denedi ve ilk yikamada kepekten kurtuldu,isil isil parlayan saclara kavustubiz cok severek kullaniyoruz

Back
X