Eczane sisteminden bütün hastane kayıtlarımıza erişebilirler mi😯

Ya şu an aklıma geldi görümcemin kocası eczacı. Ben tedavi ile hamile kaldım. 36 haftalık gebeyim. Hamileliğimi öğrenince eşimin ailesi otururken onlarada müjdeyi verdik. Annesi “ben size demedim mi bunlar hastaneye gitti” dedi. Ben şoka girdim kp orda oldugu için konuşmadım. zaten kv tebrik felan etmedi. Görümcem o zamanlar bana imada bulunuyordu. -şu komşunun gelininin çocugu olmuyomuş herkesten gizli tedavi oluyor. Şu gelinin de çocugu olmuyormuş. Sen çocuk yapmazsın heralde gibi durduk yere laf laf laf.
Ben bunlardan gizli hastanelere gidiyordum. Merkeze gittim felan diyordum bizde o tarafa geldik göremedik seni diyorlardı.
Benim tedavi gördüğümü bu enişte karısına söylemiş ve herkes biliyorsa direkt dava açacağım. Nerden öğrenebilirim. Bu eniştnein karısıyla konuşmuyorum zaten moralim bozuldu kesin her şeyin farkındaydılar 🥺🥺 eğer böyle bir durum varsa bunu kanıtlamam lazım. (Bir kere bundan yıllar önce bi ilacı ondan almıştık öylelikle tc numaram onda var)
Muayne kayıtlarını göremezler diye biliyorum çünkü reçete uzerine çalışıyorlar barkod üzerine bilemeidm

Ya şu an aklıma geldi görümcemin kocası eczacı. Ben tedavi ile hamile kaldım. 36 haftalık gebeyim. Hamileliğimi öğrenince eşimin ailesi otururken onlarada müjdeyi verdik. Annesi “ben size demedim mi bunlar hastaneye gitti” dedi. Ben şoka girdim kp orda oldugu için konuşmadım. zaten kv tebrik felan etmedi. Görümcem o zamanlar bana imada bulunuyordu. -şu komşunun gelininin çocugu olmuyomuş herkesten gizli tedavi oluyor. Şu gelinin de çocugu olmuyormuş. Sen çocuk yapmazsın heralde gibi durduk yere laf laf laf.
Ben bunlardan gizli hastanelere gidiyordum. Merkeze gittim felan diyordum bizde o tarafa geldik göremedik seni diyorlardı.
Benim tedavi gördüğümü bu enişte karısına söylemiş ve herkes biliyorsa direkt dava açacağım. Nerden öğrenebilirim. Bu eniştnein karısıyla konuşmuyorum zaten moralim bozuldu kesin her şeyin farkındaydılar 🥺🥺 eğer böyle bir durum varsa bunu kanıtlamam lazım. (Bir kere bundan yıllar önce bi ilacı ondan almıştık öylelikle tc numaram onda var)
Ya bir de kimine ister anlatırsın ister anlatmazsin herkesin sinandigi konu farklıdır görümce enişte ne alaka onlarin ne haddine ayy herkes ne kadar seviyor herseye burun sokmayi kimi cocuk yapmaz istemez kimi ister yapar kimi istediği halde olmaz bu insanlarin her haddi kendinde bulması beni cileden çıkarıyor

Eczanedeki çalışanlar (eczaci ve kalfalar) kullandiginiz ilaçları ve ilac raporlarını görebiliyor eğer ki tup bebek tedavisi falan gorduyseniz kullanilan ilaclar bellidir oradan yorum yapmis olabilirler yani direkt şu hastanenin şu bölümü mu dediler?

36 küsür haftalık gebelikte artık bu mu önemli. 🫠Zaten diğer konularınız da tuhaf. Değişik bir aileye gelin gitmişsiniz, ya sizi de değiştirmişler ya da siz de değişiktiniz zaten.
Siz iyimisniz benden gizli bilgilerime erişip bunu insanlara yayan biri varsa bu önemsiz bir konumudur. Ben aman banane diyemem bu duruma. Kimsenin özeline girmiyorsam kimsed ebenim özelimi karıştıramaz.

haddinizi bilin
kayın aile hırsınızı burada insanlardan çıkarıyorsunuz

yazmışsınız tabak kırsam saklarım sakar derler
DESİNLER
ne oluyor onlar diyince!!
belki daha hayatınızın başınd abile değilsiniz ne bu cesaret. Ya Allah senide beni sınadığı gibi sınarsa. Eğer bir gün böyle bir durumla sınanırsnaız inşalalh karşınıza sizin gibi biri çıkmaz 😒

belki daha hayatınızın başınd abile değilsiniz ne bu cesaret. Ya Allah senide beni sınadığı gibi sınarsa. Eğer bir gün böyle bir durumla sınanırsnaız inşalalh karşınıza sizin gibi biri çıkmaz 😒
bedduamsı bişeyler de gelmiş :)
ben sizin yıllarınızı geçeli çoook oluyor

Allah bilir işini.. endişe etmeyin

Sisteme erişimi ne denli mümkün sınırı nedir bilemiyorum ama yazdığı ilaçları görmesi bile yeterli, hangi bölümden hangi ilacı verdiler biliyorlardır. İnfertilite tedavisinde kullanılan ilaçları yazmışlarsa fikri vardır yani. Ama ne farkeder yani bu durum. Siz tedavi olmadım falan mı dediniz? Ciğerin ,böbreğin gibi üreme organlarında da hastalık olabilir . Ben tedaviye gidiyorum diye en başından beri söyledim gizleme gereği duyacağım bir konu bile değil. Toplum olarak hem ruhsal hemde üreme hastalıklarında inanılmaz geri kafalıyız çıldırıyorum 🤷🏻‍♀️
Ben bu durumu saklayan biri değilim eşimin ailesünden saklamak zorundayım çünkü bana karşı bunu kullanıcakalr ve buda beni psikolojik olarak etkileyecek diye düşündüğümden söylemedim. Yoksa çok şükür akıl ve mantık sahibi biriyim 😂😂

Siz iyimisniz benden gizli bilgilerime erişip bunu insanlara yayan biri varsa bu önemsiz bir konumudur. Ben aman banane diyemem bu duruma. Kimsenin özeline girmiyorsam kimsed ebenim özelimi karıştıramaz.
Bu net tavrı onlara gösterin. Benim alıntı yaptığım kısım bilgilerinize bakılması ile ilgili değil, kısır deyip psikolojimi mi bozsunlar gibi bir şey yazmışsınız. Önce bir kendi yazdıklarınızı okuyun. Burada insanlar asıl önemli olan bireye yani bebeğinize odaklanın diye iyi niyetle yazıyor.

2.kez yaziyorum.

Kisacik birsey soylemek isterim, festiciğimin yazisini gorunce eklemek istedim @ffestinalente

Ikinci gebeligim cok stresli gecti, simdi kucuk kizimla uğraşıyorum, her ay takip edildiği ve teshis edilemeyen bir sorunu var. Belki hicbir sey cikmayacak ama 9 aydır icim icimi yiyor.

Yapmayın kendinize bunu, kendinize acimiyorsaniz bebeginize aciyin, 36 haftalik bebek stresle erken dogabilecek kadar buyuktur, stres bebege cok zararlı, siz uzuldugunuzde kucucuk bedeniyle o da icerde uzuluyor, uzmeyin kuzuyu.

Saglicakla buyutun, bi avazda dogurun insallah, Allah anali babali buyutmek nasip etsin 💕🧿🙏
Ben çok sakin bir insanım ama bebek bu haftalarına gelene kadar bana çok zarar verdiler. Hergün meditasyon yaptım kendimle ilgilenip bebeğime odaklanmak için ekstra bir çaba sarf etmem gerekiyordu. Buraya yazdıkalrım olayların başı yad ailkkez olan şeyler değil kendimi ve bebeğimi korumak için artık önlem almaya çalışıyorum çok teşekkür ederim. Yardımcı oldunuz 🫠

Bu net tavrı onlara gösterin. Benim alıntı yaptığım kısım bilgilerinize bakılması ile ilgili değil, kısır deyip psikolojimi mi bozsunlar gibi bir şey yazmışsınız. Önce bir kendi yazdıklarınızı okuyun. Burada insanlar asıl önemli olan bireye yani bebeğinize odaklanın diye iyi niyetle yazıyor.
İyi niyetle yazana iyi cevap veririm hakaret edene aynı şekilde istediğiniz kadar kulağınızı kapatın. bilmiyorum yaşamadığınız için mi beni anlayamadınız. bir süre sonra konuşulan her şey etkilemeye başlıyor sizi. isterseniz dünyanın en vurdumduymaz insanı olun hani böyle olaylar döndüyse bu onalrdan tamamen soyutlanmam için büyük bir fırsattı aslında. Evet çok kötü yanlış ama şuan o görümcemle konuşmuyorum ya beni yeteri kadar haklı bulmuyorlar bu yüzden bazen aile büyükleri gelip barıştırmaya çalışuyor böyle bişey varsa ve ortaya çıkarsa beni desteklerler diye düşünmüştüm. Yoksa bebek dogunca onu alıp evime getirecekler biliyorum 🥺

Benim bir tanıdığım var eczacı istersen yarın ona sorarım girip giremediklerini

Sizin kullanıcı adınızı görünce aklıma g*ğüs geliyordu, artık kısır gelecek. Çok değişik bir kafa yapınız var. O aileyle tam tencere kapaksınız.

Yalnızca randevularınızı görebiliyor diye biliyorum. Hatta bundan birkaç zaman önce bir kızın babasıyla eczaneye gittiğinde eczacının kızın babasına “Kızınız kadın doğuma gitti haberiniz var mı” minvalinde bir cümle kurduğu ve gizliliğini ihlal ettiğiyle ilgili bir haber olmuştu. Sonra kız eczacıya dava açmıştı. Haberi bulabilirsem link koyarım.

Geçen gün konuşurlarken eniştenin bizim her şeyimizi görebildiğini e devletimize bile girdiğini söylediler laf arasında. İnşallah giremiyorlardır.
Yok artık daha neler. E devlete şifresiz nasıl girecek,e nabız belki bir ihtimal ki,
E nabızda bir ayar vardı bununla ilgili,kapatma/kısıtlama olabiliyordu yanlış bilmiyorsam.
Şimdi açıp bakmaya üşendim ama bir bakın isterseniz.

Ya Allah aşkına sizin önemli tek bir sorununuz var arkanızda olmayan eşiniz sayesinde doya doya o çocuğa bakamayip lohusalıkta sonrasında çocuğunuzun üzerine söz hakkı olmayacak olmaniz. Ozelinize (ailenize)kaynana karışıyor ama doğmadan bebeği sahiplenmis simdiden ona göz yumuyorsunuz ? Önce o konuyu halledin. Çocuğunuz doğacak zaten istediklerini söylesinlwr bilsinler n'olacak. Doğum yakınken düşündüğünüz şeylere bakın . Dava açmayı düşünecek kadar eş ailesine sınır koymayı bilmiyorsunuz.

X