işte benım dogum hikayem dr dogumu ekımın 4 vermişti eylul onbeşinde kontrolum vardı ıyı gıdıyordu 2cm açılmamam vardı normal olarak gözüküyordu artık beklıyorduk 28 eylul pazar sabahı güzel uytandım hiç agrım yoktu eşimin işi vardı ve erken çıktı bende evi toparlıyordum ve ögleden sonra belımden sancı -vurmaya başladı ılık duş aldım ama yinede geçmiyordu saat üçbuçuktu kımseya haber vermedım çünkü beni hiç rahatsız etmiyordu ama geçmiyordu artık iftara az kalmiştı eşimi, aradım çok rahatsızım yemegi dışarda yemesini istewdim tabi çoktan panık yapmıştı çopk telaş yapıyordu oyuzden ona en saon haber v ercektım ama dayanamadım hala sancım geçmeemişti korktum işaretimde gelmemişti annemi aradım sancılarım belimden kasıklarıma vuruyor dedim
annem dogumun gelmiş senin dedi ve ben oyle agladımkı korktum bırden annecıgım benı rahatlatmaya çalışıyordu o benım dogumumun geldigini sesimden nefeslerimden anlamış.
eşim iftarı yapar yapmaz gelmiş hemen hastaneye gidiyoruz dedi
ben çantamı almadan gittim ama içimde geri gelcez gibi his vardı nöbetçi boktor kontrol etti ve 4 cm açılma vardı hemen sunı sancıya bayladılar annemlerde hastaneye geldiler benim sancılar yavaş yavaş geliyordu saat doguzu geçiyordu hızlanmaya başlamıştı doktorumu çagırdık ve kontrol ettı 5cm açılma var dedi dogum gece olur dedıler beklıyorduk sancılarım çogalmıştı artık kendımı kaybettım çok sancım vardı açılmam olmuyordu artık kıvranıyordum bebegımde kakasını yapmış kotkuyordum artık dayanamadım neolur sezaryan yapıyım diye bagırıyordum eşimi yalvarıyordum neolur dıye oda amelıyata girmemi istemiyordu sabret diyordu ama oda artık dayanamıyorum dıye çektıgım acı goruyordu tamam dedi size anlatamam çektıgım acıyı çok sancılarım vardı dayanıyomadım çok zor çok zor... daha sonra sezaryane girdim hal sancılarım devam ediyordu bagra bagra gırdım resmen sonra amelıyattan çıktım gözümüğ açtıgımda bebegim yanımdaydı çok tatlıydı size anlatamam butun sancılarım gıtmıştı bebegımı emzırdım daha once konuşmuşum ayılmışım ama hatırlamıyorum hep eşimi sayıklamışım çünkü ameliyata gırerken çıktıktan sonra hep o vardı yanımda gozum u açtıgımda asansordeydım amelıyattan çıkmıştı hemşireler ve eşim vardı yanımda dogurdummu ben dedım evet çok guzel kızın oldu dedıler yıne uyudum kızım çok tatlıyıdı 3290 gramdı 48 cm dogmuştu yanlız kızım göbek kordonu çok buyukmuş normaldışıymış dr ilk defa boyle birşey gorduk dıyodu ama birsorun çıkmamış oyuzden tahlıle yollamamışlar bayramın birinci günü hastaneden ayrıldı eve gelınce çok sancılarım oldu hal dikiş yerlerim acıyor ama herşeye ragmen bebegim saglıklı çok şükür allah herkeze bu duyguları nasip etsin..........:a.s.