Ece Sükanın stili

cok avrupali durusu ve yüzü var,tabiki fizigide.Fransiz hanimlarina benzetirim,isini iyi yapanlardan

stil sahibi bi kadın cok ayrı bi havası var bende cok beğeniorum kendisiniboshayallersmile

Bence kaliteli fos değil, Ağır duruyor
Seviyoruz kendisini

taşımayı bileceksin arkadş
biz giysek onun giydiklerini şarlatana döneriz
ama hatun ben burdayım diyor

Türk mankenlerinin hiçbirini ama hiçbirini beğenmiyorum bir tek Asuman Krause nin vücudu harika bir de bu kadını hem yüzünden dolayı hem fiziğinden sesinden herşeyinden etkilendiğim için beğeniyorum onca estetikli hatun varken bu kadın burnunu yaptırmadı mesela inanılmaz karakteristik duruyor ve çok beğeniyorum kendisini gerçekten de modadan anlayan biri eften püften bir hatun değil yani çok beğeniyorum kendisini :)))

hiç begenmıyorum stılını karman çorman goz yorucu..ıgrenc bır bıkını gymısdı gecenlerde gazteler bıle dalga gectı..sade olsa daha şık olabılır.

ben hiç beğenmiyorum yüzü erkek gibi geliyor bana kaşları falan stilini de beğenmiyorum

tarzını beğeniyorum kadını beğeniyorum ama o kaşlar ne öyle ya ohaoldumsmile

Böyle kat kat renk renk giyinmek ne zaman stil sahibi olmak oldu ben anlamıyorum,kesinlikle göz yorucu ve hoş değil. Kız güzel,duruşu güzel ama genel olarak beğenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…