Ebru Şallı ile her sabah yapanlar buraya.

rabiacilekcim twitten sordum erene ama ebrudan cevap gelmedi erende sey söyledi karın kaslarını yaymayı düşün itmeyi değil tabi yaymak nasıl oluyor onu bilmediğim için tekrar sordum nasıl yayabiirim diye:KK53:

bende yeni başladım sayılırr oğlum qeceleri biraz erken uyusa herzaman erken kalkıp yapıcam ama malesef herzaman uyanamıyorum :KK43: bebiş saolsun ama yorumları okudumda içim qittii yaa bende şu sezeryan qöbeğimden vee tabiki selülitlerden kurtulmak istiyorum

bende yeni başladım sayılırr oğlum qeceleri biraz erken uyusa herzaman erken kalkıp yapıcam ama malesef herzaman uyanamıyorum :KK43: bebiş saolsun ama yorumları okudumda içim qittii yaa bende şu sezeryan qöbeğimden vee tabiki selülitlerden kurtulmak istiyorum

sezeryanla dogum yapanlar ıcın harıka hareketler gosterıyor ebru.ozellıkle alt karnı calıstıran hareketler dogum sonrası rahım toparlanmasına da yardımcı oluyor.bır an once baslamanızı tavsıye ederım En Büyük KKEn Büyük KK

sezeryanla dogum yapanlar ıcın harıka hareketler gosterıyor ebru.ozellıkle alt karnı calıstıran hareketler dogum sonrası rahım toparlanmasına da yardımcı oluyor.bır an once baslamanızı tavsıye ederım En Büyük KKEn Büyük KK

evett qördüm hareketler muhteşemm buqün kalktım yaptım karnım bacaklarım ağrıyo şimdi :))
inş herqün yaparımda eriritirimm yağları :)

doğumdan sonra düzenli başlamyı düşünüyorum öyle güzel yapıyorlarki çok özeniyorum..büyük topum var bir tek küçük top eksik oda çok işlevli bişey...ondanda alıp hergün tv8 sitesinden yapayım diyorum dvd hergün aynı şey sıkılabiliyorum bazen.farklı videolar izlemek güzel oluyor

arkadaşlar;
ben sigarayı bıraktıktan sonra zayıflamaya ve egzersize taktım kafayı. dün başladım diyete. şu pilates için mutlaka top gerekli mi. eğer gerekliyse ben pilatesden başka ne gibi egzersizler yapabilirim ve nereden bulabilirim. valla cevaplarsanız çok sevinirim.

arkadaşlar;
ben sigarayı bıraktıktan sonra zayıflamaya ve egzersize taktım kafayı. dün başladım diyete. şu pilates için mutlaka top gerekli mi. eğer gerekliyse ben pilatesden başka ne gibi egzersizler yapabilirim ve nereden bulabilirim. valla cevaplarsanız çok sevinirim.

topsuzda yapılan hareketleri var ama bence bütün materyallerin tam olmalı..o zaman tam sonuç alırsın doğru yaparsın..bende sadece 75 cm lik top vardı
netten 20 cm lik top
3 farklı dirençte bant
ve minderinide sipariş ettim..yapmak için sabırsızlanıyorum doğum yapmayı bekliyorum hayırlısıyla:KK1:

Merhaba arkadaşlar. Ben de 1 hafta önce pilates yapmaya başladım ve inanılmaz zevk aldım. Vücudumdaki değişimi şimdiden fark ediyorum ancak nette gezinirken pilatesin eğer fazla kilolar varsa zayıfladıktan sonra yapılmasının daha doğru olacağını duydum. Kilolu değilim balık etli diye tabir edilen bir vücudum var. 3 4 kilo vermek istiyorum. Şimdi ben pilates yapmayayım mı? Yoksa pilates yanında yürüyüş falan mı yapayım. Kafam karıştı :97:

Merhaba arkadaşlar. Ben de 1 hafta önce pilates yapmaya başladım ve inanılmaz zevk aldım. Vücudumdaki değişimi şimdiden fark ediyorum ancak nette gezinirken pilatesin eğer fazla kilolar varsa zayıfladıktan sonra yapılmasının daha doğru olacağını duydum. Kilolu değilim balık etli diye tabir edilen bir vücudum var. 3 4 kilo vermek istiyorum. Şimdi ben pilates yapmayayım mı? Yoksa pilates yanında yürüyüş falan mı yapayım. Kafam karıştı :97:

Platesle birlikte yürüyüş yapılması daha uygun oluyor eğer yağ oranı fazlaysa vucutta.
Benim spora gittiğim yerdede bu şekilde söylemişlerdi bize..

Bence plates yapın ; fakat haftada 2- 3 günüde tempolu bir yüryüşe ayırın.

X