- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
pilates kardeşlıgı bu olsa gerek arkadas olduk pilates sayesınde adınız neydı?
seninde sanırım rabia memnun oldum orası öle tabi facedede var bu kardeşlik
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pilates kardeşlıgı bu olsa gerek arkadas olduk pilates sayesınde adınız neydı?
rabiacilekcim twitten sordum erene ama ebrudan cevap gelmedi erende sey söyledi karın kaslarını yaymayı düşün itmeyi değil tabi yaymak nasıl oluyor onu bilmediğim için tekrar sordum nasıl yayabiirim diye
yaymak neymıs yaaa :) :):)
vala bende sordum ama cevap gelmedi canım baska bir arkadasıma sordum oda yürümemi zamanla olcagını söyledi
yuruyelım ozaman :)
bende yeni başladım sayılırr oğlum qeceleri biraz erken uyusa herzaman erken kalkıp yapıcam ama malesef herzaman uyanamıyorum bebiş saolsun ama yorumları okudumda içim qittii yaa bende şu sezeryan qöbeğimden vee tabiki selülitlerden kurtulmak istiyorum
sezeryanla dogum yapanlar ıcın harıka hareketler gosterıyor ebru.ozellıkle alt karnı calıstıran hareketler dogum sonrası rahım toparlanmasına da yardımcı oluyor.bır an once baslamanızı tavsıye ederım
merhaba pilates malzeme seçiminde yardımcı olabir misiniz lütfen???
boy 1,63
kilo 53
mrh arkadaslar ben ebru sallının 2, dvdsini nerden indirebilirim yardımcı olurmusunuz
ben sende zayıfla sitesinden parça parça linkler vardı ordn indirmiştim.
arkadaşlar;
ben sigarayı bıraktıktan sonra zayıflamaya ve egzersize taktım kafayı. dün başladım diyete. şu pilates için mutlaka top gerekli mi. eğer gerekliyse ben pilatesden başka ne gibi egzersizler yapabilirim ve nereden bulabilirim. valla cevaplarsanız çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Ben de 1 hafta önce pilates yapmaya başladım ve inanılmaz zevk aldım. Vücudumdaki değişimi şimdiden fark ediyorum ancak nette gezinirken pilatesin eğer fazla kilolar varsa zayıfladıktan sonra yapılmasının daha doğru olacağını duydum. Kilolu değilim balık etli diye tabir edilen bir vücudum var. 3 4 kilo vermek istiyorum. Şimdi ben pilates yapmayayım mı? Yoksa pilates yanında yürüyüş falan mı yapayım. Kafam karıştı :97: