Ebru Şallı ile her sabah yapanlar buraya.

bazen ben onuda izliyorum sanki ondada kalkıyor ya cok mail attım ama cevap vermedi :KK37: bide resimli denicem sansımı dediğin gibi eger öle kas yaparsak garip olur sen hangi saatlerde yapıyorsun haber veririm canım merak etme :KK34:

ben her sabah ebru ıle yapıyorum 10:30 - 11:10 arası.hafta sonları dvd'sınden yapıyorum :44:

ben her sabah ebru ıle yapıyorum 10:30 - 11:10 arası.hafta sonları dvd'sınden yapıyorum :44:

bende haftaya yapamıcam sabahları artık öğleden sonra yapıcam dvdden neden yapıyorsun ki internet sitesinde yayınlanıyor tekrarı yemeklerde dikkat ediyormusun peki

bende haftaya yapamıcam sabahları artık öğleden sonra yapıcam dvdden neden yapıyorsun ki internet sitesinde yayınlanıyor tekrarı yemeklerde dikkat ediyormusun peki

dvd 'sını almıstım onun ıcın ordan yapıyorum.yemek konusuna gelınce benım normal yapım zaten fazla yıyen bırı degılım.hıc ekmek tuketmıyorum.mıdem kucuk.yeme alıskanlıgım pek yok.arada cukulata krızım tutat o kadar :KK1::KK1:

dvd 'sını almıstım onun ıcın ordan yapıyorum.yemek konusuna gelınce benım normal yapım zaten fazla yıyen bırı degılım.hıc ekmek tuketmıyorum.mıdem kucuk.yeme alıskanlıgım pek yok.arada cukulata krızım tutat o kadar :KK1::KK1:

bendede dvd var ama yapmadım benm vucudum armut gibi ordan muzdaribim ben bende mesela sabah kahvaltılarında yiyorum ekmek çikolatayıda sorma :KK52:

evet ya bende kı degısıklıklerı gorunce o da basladı yapıyoruz bakalım her sabah bırde su toparlanan karın olayını cozsek super oolcak tum soru ısaretlerı bıtecek :26:

onu işte ben yarın resmimi cekip gndercem tabi pazartesi gnderirim cunku cok attım cok soru sordum cevap vermedi belki bu şeklde verir umarım verir benimde kafamı kurcalıyor bu durum yeşilcay içiyonmu peki
masaallah annene resminizi cekip gndersenize cuma yayınlansın

Son düzenleyen: Moderatör:
onu işte ben yarın resmimi cekip gndercem tabi pazartesi gnderirim cunku cok attım cok soru sordum cevap vermedi belki bu şeklde verir umarım verir benimde kafamı kurcalıyor bu durum yeşilcay içiyonmu peki
masaallah annene resminizi cekip gndersenize cuma yayınlansın

inşallah cevap verırler ya :KK25: gunde 3 kupa ıcıyorum yesılcayı ıcıne tarcın cubuguda koyuyorum guzel oluyor:KK1:

inşallah cevap verırler ya :KK25: gunde 3 kupa ıcıyorum yesılcayı ıcıne tarcın cubuguda koyuyorum guzel oluyor:KK1:

hangisini içiyorsun canm ben türkiyede iken çaykurun bbergamotlusunu içiyordum iyidi ama burda bulamıyom sallamalara kaldık :KK5:içiyom ama sade içiyom :KK37:

X