Slm kızlar bende Ebru Şallının Dvd lerini alıp pilatese başlamak istiyorum.Fakat hangisinden ne şekilde başlıycağımı bilmiyorum.Yardımcı olursanız çok severim.
kaç dakika plates yapıyodunuz
arkadaslar ben 49kg 165boyundayım.2aydır ebru sallı ıle pilates yapıyorum.göbegım toplandı ve sertlestı boyle yuvarlandı sankı ortada. bırseylerı yanlıs mı yapıyorum yoksa devamında duzelcek mı acıl bırseyler yazar mısınız lutfennnnnn:26:
aynı sorun bende de var ben 47.5 kilo 160 boyundayım 1.5 senedir yapıyorum arada yapmadım ama senin dediğin gibi ortada toplanıyor sanada oluyormu bilmiyom mesela karın hareketlerinde boynunu kaldırdıgın da karın içeri gircegine dısarı cıkıyor
evet karın hareketlerınde ıstedıgım kadar karnımı ıceri ceksemde yınede top gıbı toparlanıyoraslında ne basen ne de göbek sorunum var amacım sıkılaşmaktı.ama gobegım böyle olunca acaaba bıryerlerde yanlıslık mı yapıyorum dıyorum karnım sertlestı kaslanmaya basladı sanırım yanlıs sekıllenmesınden korktum acaba duzelecek mı yaptıkça
hiç bi fikrim yok canım ben sey düşünüyorum komik gelebilirama o şekilde resmi çekip ebruya göndercem cunku bende senin gibi korkuyorum
ya inan o sekılde kalırsa kas yaparsa daha sonra duzeltmek cooookı daha zorlasır :44: cnm bu konu hakkında yenı bırseyler ogrenırsen benı de haberdar eder mısın aynı seyden muzdaripiz