island sana bişiy diyimmi istedinmi hrsey oluyo bak simdi kimisi bahane ediyo yetisemiyorum tvye die ben de yetisemiyorum ama netten izliyorum ebru sallıyla plates yazdım bi siteden her gece yapıyorum videoları izleyerek 30 dk her gece yapıyorum 1 den basladım 8.videodayım bende bişi bilmiyuodum videolardan öreniyosun harekeytleri inan çok basit ve sonuçlar görülmeye deger :)
island sana bişiy diyimmi istedinmi hrsey oluyo bak simdi kimisi bahane ediyo yetisemiyorum tvye die ben de yetisemiyorum ama netten izliyorum ebru sallıyla plates yazdım bi siteden her gece yapıyorum videoları izleyerek 30 dk her gece yapıyorum 1 den basladım 8.videodayım bende bişi bilmiyuodum videolardan öreniyosun harekeytleri inan çok basit ve sonuçlar görülmeye deger :)
diğer topiğe yazdım burayada yazayım
slm kızlar bi sorum var benim
bende 2 gün önce netten ebru şallının plates cd sini indirdim siz hregün mi yapıyosunuz ?
bi gün yapıp diğer gün kasları dinlendirmek mi gerekiyor ?
Cnm ilk defa yapıyosun glb dinlendirmen de fayda var birden yüklenme iki gün aralıklarla felan yap spor yapıcam diye sakatlanmakaydirigubbakcemile5
jeliboncum ebru şallının dediği gibi hareketleri yaparken beline stres yapmıycan o öle diyodu eğer o hareketi yaparken ve belinde bi stres hissedersen yada sonrasında o hareketi yannış yapmış olmuşun demektir. şöle diyim köprü hareketini yaparken kalçanı çok fazla yukarı kaldırısan beline yük biner ve daha sona ağrı olur benimde vücut şeklim senin dediğin gibi ama bende ağrı olmuyo canım hareketleri olması gereken yerleri çalıştırmak için yapamya odaklan eğer beline kaydığını düşünüyosan o anda hareketini bidaha gözden geçir vereliniortak
Özellikle hani sırtımızı çalıştırdığımız hareketler varya o hareketlerden sonra çok ağrıyor birde midemde reflü olduğu için karnımı bastırınca yere midem bulanıyor bu yüzden konsantrasyonum bozuluyor olabilir.Bide masa pozisyonunda belim yere değmiyor ondan olabilir mi acaba?
ben de geçen yıl başlamıştım pilatese 9 ay boyunca yaptım 46 bedenden 38.e düştüm:) tabi bi saat kadar da yürüyüş le birlikte 20 kilo vermiştim epey esnetiyo insanın vücudunu çok ii hissettiriyo anck bu yıl verdiğim kiloları tekrar aldım yalnız görenler kiloma inamıyo çok daha zayıf gösteriyomuşum vücüdüm hemen hemen diri hala bun da pilatese bağlıyorum şimdi yine başladımsırnaşık şey yaşasın pilatesssssssssssssssss
Kızlar plates boy uzatır mı?Şarkıcı Burak Kut plates sayesinde 3 cm uzadığını kaydetmiş.İnsanları platese ve spora teşvik etmek için mi söylemiştir ki değilse cidden boyu mu uzadı acaba:jeyyar::uhm:
Plates topu olmayanlar nasıl yapabilir.Ben de Ebru Şallı'yı izlemeye başlayayım:))
Valla ben 3 aydır yapıyorum aynı boydayım.Bazı insanlarda duruş bozukluğu olduğu için onlarda farkediyor....Birde şu ''Ebru Şallı'' az konuşsa çok iyi olacak çok sıkılıyorum.(
Ebru Şallı da 70 yaşındaki insanların bile platesle boyu uzadı demiş:smiley-cool:
Belki daha uzun süre yapanlar da etkili olabilmektedir ?
Ebru Şallı da 70 yaşındaki insanların bile platesle boyu uzadı demiş:smiley-cool:
Belki daha uzun süre yapanlar da etkili olabilmektedir ?