ebru nun ceyiz hazirliklari :))

bernardoda bu saklama kapları varmı yaa geçen yine gidip talan etmiştim ama görmemiştim demek burdaki mağazada yok. cam mı canım bunlar ?

var canim marmara forumdan aldim istanbuldan yani bunlarin bi buyugu birde daha kucukleri var hepsinden 6'ser tane alicam insallah cok saglamlar kapaklari vakum gibi hic hava almiyo ici ..daha uzun sureli kullanisli yani cam deil plastikde deil ikisinin ortasi saglam bisey ama tanesi 20 tl pahali biraz

tatllım gerçekten çok güzelmiş bunlar özellkle yatak odasına bayıldm fiyatları ne kdr peki?
bi de sitesine girince bulamadm varsa ismi kodunu yazabilirmisn

Son düzenleme:
e fiyatıda çok uygunmus buldm simdi sitesinde peşin 3,5 taksitle 5i geçio ama:)
arkadaş da olduk bu arada kutlayalım bunu

:))) evet pesin alicam ben tatlim o yuzden uygun olur benim icin evet hadi kutluyalim arkadasda oldukkk

Son düzenleme:
bu arada çeyizini inceledm az önce sanki alıcaklarımın listesi gibi mutlu günlerde kullan inş hepsini

seneler oncesinden almadim hic birseyimi huyumu bildigim icin sonradan beyenmicem cunku oyuzden daha yeni yeni aldim hepsini seneye evlenicem insallah aldimlarim pahali biraz ama olsun iyisi olsun uzun sureli kullanirim evimi cok doldurmucam gereksiz seylerle mutfagi ozellik bir iki cesit yeter ... herzaman sadelikten yanayim cok incik boncuk tasli tuslu falan seyleri seymiommmm

tatlım yatak oda seçimin muhtesemm beyaz insanınn içini acıyooo hayırlı gunlerde kullanırsın insallahhh gule gluee kullan

öncelikle hayirli olsun hepsini iyi günlerde kullanmak nasip olur insaAllah ebrum..

bende ceyizimi ancak almaya basliyorum (konumuzda topicimi paylastim bakarsin güncelleyince haber veririm)

ben asil alis verisimi türkiyeden yapicam icin detayli bi sekilde soruyorum simdi müsadenle =)

hadi bismillah basliyorum

blender setin hangi marka ve ne kadar?

philips ütü almisin ne kadar aldin?
ben buhar kazanli ütü almayi düsünüyorum - tavsiye edermisin ?

jumbo cay setin ne kadar?
her yerden alabiliyomuyuz bu jumbo cay setini yoksa kendine has magzasimi var?

hisardan aldigin ckb setin günlük mü misafir icin mi?
ne kadar aldin?

bernardo günlük yemek takimin kac kisilik ve ne kadara aldin? cok hosuma gitti..
ben bi günlük yemek takimi aldim (topicimde var) ama 6 kisilik..
türkiyeden belki bi 6 kisilik daha alirim..

saten pamuk nevresim takimi icin emyay 180-200TL civari demisti..
sen ne kadar aldin?

enza mobilyayi aklimda tutayim öyleyse =)
mobilyalarinda hayirli olsun..

tupperwarden aldiklarinizi internet üzerinden mi aliyorsunuz?

bernardo bahartlik setinde cok tatli onu ne kadara aldin?

iki kisilik kahvatlitiklarinizada bayildim
nerden bulbiliriz biz diger gelinler? =))

banyo setin icinde sabunluk ve dis fircalik haricinde ne oluyor baska?

kahvalti takimini ne kadara aldin?

damadin aldigi sabunluga bayidlim ya :90:

nevresim takimlari kendin icin mi yoksa misafir icin mi?
hamam havlulari ne kadar tutar?

bu kadaaaar =)))

kusura bakma baya bi detayli sordum ama hepsini bilgilenmek acisindan soruyorum ki ben gidince neyi nereden alacagimi bileyim ve cok fazla düsünmekle aramakla zaman harcamayim cünkü zamanim kisitli olacak ceyiz alis verisi icin..

canim benim ne kusuruuu tabiki sorucaksinn sonucda istanbulda deilsinkii bende seve seve cevap veririm sana

1. blenderin markasi braun fiyati 185.oo tl

2.philips utumu 360.oo tl aldim buhar kazanli utuyu kimse bana tavsiye etmedi. bende o yuzden bunu tercih ettim bu cok iyimis.ve yakin akrabarimda var kullandim gercekten bir utulemede super yapti

3.jumbo cay setimi 2 sene once 360 ,oo tl aldim.. jumbo sitesine girdigin satis magzalari yaziyo canim en yakinin nerdeyse oradan alabilirsin..bayilikleri heryerde var hemen hemen.

4.hiisardan aldigim catal bicak takimim misafirlik icin.800 .oo tl aldim

5,gunluk yemek takimim 12 kisilik ama 6 kisilikde satiliyor.benardoda indirim vardi 12 kisilik hediye ceki ile birlikte 246.00 tl geldi..

6.tac dan aldigim nevreesim takimi 250.00 tl aldim saten ler biraz daha uygun olabilir ama bu pamuk saten olduugu icin biraz daha pahali,sade satenleer kaygan oluyo biraz.pamuk saten kaygan deil

7,tupperwar yengem benim almanyadan gelin geldi buraya senede bi kez ailesinin yanina gidiyo gittikde almanyadan getirdi..ama burdada satis yerleri var internetten alinabiliyor.alan arkadaslarim var.facebook uzerindende alabiliyorsun..

8. bernardodan aldigim baharatlik takimi 49.00 tl

9.iki kisilik kahvalti takimin markasi porland o serinin ismide kayamaya aski diye geciyo takim olarak deil tek tek satiliyor.biraz pahali ya geliyor.ben az istedigim parcalari aldim. porland interset sitesinden satis bayiliklerini bulabilirsin ama tepehome da satislari var bilgin olsun.

10.banyo setinde bildigim kadari ile dis fircalik sabunluk bide cop kutusu ve buyuk firca oluyor.1

11.kahvalti takimimda porlandan porland genelde tek satiyo urunlerini biraz pahaliya geldi hemen hemen 700 buldu aldiklarim ama 12 kisilik aldim. istediklerimi sectim. ise yaramayanlari almadim :)

12.aldigim nevresim takiimlari cogu kendim icin misafir icin iki tane var biri tek kisilik biri cift kisilik gelene gore orterim :) hamam havlulari da 100 den basliyo kaliteli olanlar..

yardimci olduysam ne mutlu bana canim eger sorun olursa herzaman yardimci olabilirim.. nerde ne satilir istanbulda hemen hemen bilirimm yonlendirebilirim seni fikkir vermis olurumm

cok cok cok tesekkür ederim gercekten

suan kücük yegenimle laptopta otururoyurz pepee izliyoruz o yüzden rahat yazamiyorum kusura bakma..

kisadan hemen yaz.ayim dedim..

burada philips blender seti 50€ yani 125TL yapiyor onu alayim mi ben acaba? braundan sen almisin gerci ama yine arada bi 60TL fark oluyor?

philips ütüleride burada daha uygun ama buhar kazanli ütü ilersi icin belki daha iyi olur diye düsünüyorum internette baktiklarim yine 300TL den basliyodu buhar kazanlilar ama o zaman ben yanlis baktim heralde?? sen normal ütüyü biyle 360misa almissan dimi?

bernardonunda internet sitesi vardir dimi cay takimi icin ve yemek takimi icin bernardo ve jumboya bi bakayim ben en iyisi simdiden bi model begenirsem türkiyeye gidince iyi olur cünkü onlari zaten buradan alamiycam ne kadar uygun yada pahali olursa olsun..

nevresim takimlari kactane alinmasi gerek mesela ceyiz icin? emyaya da sordum da oda dedi kimi 5-6 tane aliyor kimi 10-20 20 tane bence abartida ama ortalama kac tane nevresim takimi alinmasi lazim acaba?

simdilik bu kadar yegenim rahat vermiyor simdi de caillou izliyoruz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…