eveeet benim yegenim cok tatliii nisanlimla hep dua ediyoruz bizede öyle bitane nasip olsun diye =))
ablamlada konustum ütü ve blender setimi burdan alicam ama önce iyicene arastirmam lazim
evet yemek takimlarini getiremicem burdan gercekten bi takim aldim günlük onu nasil getircemi düsünüyorum..
nevresim takimlarini hepsini tactan mi aldin?
sormak istediklerim illa ki vardir cok merakliyim simdiden herseyi arastirmaya zaten =))
yarin tekrar ugriycam iyi geceler simdilik..
Eki Görüntüle 206901 Eki Görüntüle 206902
bu yatak odasina bayiliyorumm yakinda benim olacaksin :)
kirada oturacagim icin kose takimi tercih ettim yatas enza mobilyadann
mobilya bakancalarr enza mobilyaya bakmayi unutmayin inanilmaz guzel mobilyalar var aklinizda bulunsun benden demesi :))
Eki Görüntüle 211477 Eki Görüntüle 211478 Eki Görüntüle 211479
kocisimlaaa benimm iki kisilik kahvaltiliklarimizz :))
ayyy cok cici bunlaaaaaaaaar nerden aldiiiin
Ebrucummm çeyizciklerin çok güzel ve benim zevkime de cok uyuyo özellikle yatak odası secimimiz aynı bende evgör mobilyada görmüştüm bu takımı çok şık ve zarif inş almak kısmet olur tatlımmm
canim bunlari porlandan aldim ..takim deil ama tek tek satiliyo biraz pahalilar o yuzden az aldim : )
ayyy tatlim baktim simdi size o ucakli cok yakismisss....bende sanirim o balik tutandan alicammm iki kupa iki tabak ekmeklik yetiyo cok seker yaaa
haha evet canim ya oo ucakli tam bizlik :)))) kupalarin teki 11.00 tl yada 8 tl tabaklarda 20.tl falandi al iki kisilik yeter sana bebiss cok sekerler bu serinin ismi kaya maya aski die geciyor : )
evet evet buldummm iki tabak iki kupa birde ekmekligini alicam bitti gittiieylülde alicam cevahirde varmis porland sanirimm
benimde günlük yemek takımlarım bunlar :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?