ebru nun ceyiz hazirliklari :))

ooooyyyy yegenini yerim yeirm yerim :)))

1. philipsde iyi bir marka bence ordan al blenderini..
2.ben normal utuye 360 tl verdim ama utunun alt tabani tamamen delik heryerden buhar cikiyo.jet gibi utuluyo valla.eger utu yasadigin yerde bulabilirsen ordan al derim.almanyadamiydin sen ? almanyada bildigim kadari ile bole seyler daha uygun oluyor.
3.bernardonun internet sitesi var canim. gunluk ve misafirlik yemek takimlari cok guzeller.tavsiye ederim .ordan getircem gercekden zor olur sen en iyisi burdan al ya nakit para olursa bir gunde bile bitirirsin ceyiz isini :))
4.benim 10 tane var canim..10 yeterli fazlasi abarti olur ya zaten evlendikden sonra da alirisn az gelirse ama gelmez az die dusunuyorum .

size iyi seyirler musait olursan diger sorularinida bekliyorum bole cevp vermek hosuma gidiyo :)

Son düzenleme:
eveeet benim yegenim cok tatliii nisanlimla hep dua ediyoruz bizede öyle bitane nasip olsun diye =))

ablamlada konustum ütü ve blender setimi burdan alicam ama önce iyicene arastirmam lazim

evet yemek takimlarini getiremicem burdan gercekten bi takim aldim günlük onu nasil getircemi düsünüyorum..

nevresim takimlarini hepsini tactan mi aldin?

sormak istediklerim illa ki vardir cok merakliyim simdiden herseyi arastirmaya zaten =))

yarin tekrar ugriycam iyi geceler simdilik..

masallahh yegeninddd allah ins nasip eder..arastir derim utu ama philips gercekden guzel en son cikan serisi///hemen hemen hepsini tacdan aldim canim. beklerim cnm iyi geceker

Ebrucummm çeyizciklerin çok güzel ve benim zevkime de cok uyuyo özellikle yatak odası secimimiz aynı bende evgör mobilyada görmüştüm bu takımı çok şık ve zarif inş almak kısmet olur tatlımmm

Ebrucummm çeyizciklerin çok güzel ve benim zevkime de cok uyuyo özellikle yatak odası secimimiz aynı bende evgör mobilyada görmüştüm bu takımı çok şık ve zarif inş almak kısmet olur tatlımmm

tesekkur ederim salihacim... herzaman sadelikden yanayim cok tasli suslu seyleri sevmiyorum :))) sade ama sik olsun yeter bana

ayyy tatlim baktim simdi size o ucakli cok yakismisss....bende sanirim o balik tutandan alicammm iki kupa iki tabak ekmeklik yetiyo cok seker yaaa

haha evet canim ya oo ucakli tam bizlik :)))) kupalarin teki 11.00 tl yada 8 tl tabaklarda 20.tl falandi al iki kisilik yeter sana bebiss cok sekerler bu serinin ismi kaya maya aski die geciyor : )

haha evet canim ya oo ucakli tam bizlik :)))) kupalarin teki 11.00 tl yada 8 tl tabaklarda 20.tl falandi al iki kisilik yeter sana bebiss cok sekerler bu serinin ismi kaya maya aski die geciyor : )

evet evet buldummm iki tabak iki kupa birde ekmekligini alicam bitti gittii eylülde alicam cevahirde varmis porland sanirimm

bu arada aldığın her şey çok güzel ağız tadıyla kullanmak nasip etsin Allah

ebrumm nbr kuzum:)
görüşemiorz hiç neler yapıosn, yatak odası işi noldu, hala aynı takımda kararlı msn:)
ben vazgeçmedm valla haberlerini bekliorm seninde

güle güle kullan canm çeyizlerini bornoz takımını nerden aldın kırmızı siyah arıyodum bende??

Eki Görüntüle 206770

tac dan aldigim bornoz takimlarim

Arkadaşlar yeni evliyoim ben de ve bu bornoz takımından almıştım bayıla bayıla.Bu bornoz takımlarını kimseye önermiyorum.Çünkü banyonun heryerine kırmızı ve siyah tüycüklerini bırakıyor.Lavabonun üzeri,yerdeki fayanslar heryer.3-4 sefer yıkamama rağmen hala devam ediyor ama azalma var,bunu da söyleyeyim:>Alacaksanız beyaz,krem gibi renkleri tercih edin.Benden söylemesi arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…